פורסם 2002 בפברואר 1623 שנים בכל פעם שאני רוצה לכבות את המחשב בווינדוס XP PRO, הוא עושה לי REBOOT!!!!! ??? ??? ???בדקתי בהגדרות המערכת ולא מצאתי שום בעייה! :-[אולי בכל זאת למישהו יש פיתרון?- שמעתי שצריך להוריד איזשהו PATCH או משהו כזה?-מאיפה??
פורסם 2002 בפברואר 1623 שנים קצת יותר פרטים על המחשב בבקשה..........איזה לוח אם איזה מעבד וכו.....ותבדוק אם בdevice manger מסומן משהו בסימן קריאה צהוב
פורסם 2002 בפברואר 1623 שנים גם לי זה קורה עם windows xp pro אבל שאני מכבה את המחשב בלינוקס זה דווקא כן נכבה כמו שצריך....
פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים מחבר קצת יותר פרטים על המחשב בבקשה..........איזה לוח אם איזה מעבד וכו.....ותבדוק אם בdevice manger מסומן משהו בסימן קריאה צהובamd-athlon xp 1600ga-7vtxeati radeon8500....זה לא רק לי קורה הדבר..תבדקו בעוד פורומים שונים, כמעט לאף אחד אין את אפשרות ה-AMP או APM(איך שזה לא נקרא....)
פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים קצת יותר פרטים על המחשב בבקשה..........איזה לוח אם איזה מעבד וכו.....ותבדוק אם בdevice manger מסומן משהו בסימן קריאה צהובamd-athlon xp 1600ga-7vtxeati radeon8500....זה לא רק לי קורה הדבר..תבדקו בעוד פורומים שונים, כמעט לאף אחד אין את אפשרות ה-AMP או APM(איך שזה לא נקרא....)יש בעיה עם כמה לוחות של ג'יגהבייט שקשורה לאי הזיהוי של חלונות XP את פונקצית ה-ACPI שהיא חלק מלוח האם. אתם צריכים לעדכן לגירסה החדשה ביותר של ה-BIOS שיש באתר של גי'גהבייט ולצערי גם להתקין את XP מחדש...APM=ADVANCED POWER MANAGMENT ניהול צריכת חשמל מתקדם
פורסם 2004 במרץ 521 שנים :לחבר שלי הייתה אותה בעייה , ולא הייתה לו אפשרות ה APM , ואז המלצתי לו שיעשה עדכון לביוס אבל הוא פחד מלעשות את העדכון , ולפי דעתי עדכון לביוס עשוי לפתור את הבעיה שלך .
פורסם 2004 במרץ 521 שנים לי יש את אותו לוח בדיוק ואין לי שום בעיה איתותנסה להחזיר את הגדרות ה BIOS ל DEAFULT וגם כן תוריד עדכון BIOS ללא חשש כי יש לך DUAL BIOS
פורסם 2004 במרץ 521 שנים תבטל את האיתחול האוטומטי (קליק ימני על "המחשב שלי", מאפיינים, מתקדם, הפעלה וכיבויי).עכשיו אתה אמור לקבל מסך כחול במקום ריסט, מה רשום בו ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.