פורסם 2003 ביולי 1022 שנים היי , המודם שלי היה עד היום במצב פרו , ראוטר או איך שלא קוראים לזה , אני לא ממש מבין בזה.בכל מקרה , ניסתי להחזירו למצבו הרגיל , וזה לא ממש הצליח לי , עשיתי כל מה שצריך , והחזרתי את ה relay_ppp1מהתוכנה של המודם. אבל שניסתי ליצור חייגן , הוא לא נתן לי (תמונה למטה) האפשרויות היו דהויות כאלה..אני חושב שזה בגלל ההגדרות של הכרטיס רשת , אני כבר שחכתי איך צריך להגדיר את הכרטיס רשת , אני יותר משנה עם המודם במצב הזה...סימנתי שם גם עוד משהו בתמונה עם סימן שאלה... לא היה לי מושג אם צריך אותו בכלל שם. תודה מראש.
פורסם 2003 ביולי 1022 שנים בהגדרות הכרטיס רשת, תשאיר רק את TCP/IP ו-QoS מותקנים ופעילים (ברשימה ועם V).את File and printer sharing ו-Client fot Microsoft Networks תשאיר מותקנים, אבל לא פעילים (שיהיו ברשימה, אבל בלי V).את כל השאר תסיר לגמרי (ע"י Uninstall, שלא יהיו ברשימה בכלל).ב-TCP/IP אתה רק צריך להגדיר אייפי: 10.200.1.1 עם סאבנט: 255.0.0.0 וזהו.חוץ מזה לא צריך להגדיר בכרטיס רשת שום דבר.
פורסם 2003 ביולי 1322 שנים אתה בטוח שהחזרת אותו למצב Home כמו שצריך? בדיוק כמו שהוא היה בהתחלה?והמודם מחובר למחשב עם כבל רשת ישר ולא מוצלב, נכון?
פורסם 2003 ביולי 1422 שנים מחבר כן כן... כאילו , היתי מחובר לאינטרנט בצורה רגילה , עם אותו הכבל ... ומה בדיוק יש להחזיר לHome?הלכתי בתוכנה של המודם , והחזרתי את הRELAY_PPP1848ב pptpומחקתי את הקודם שהיה לי (mxs) ב pppממש מוזר :-\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.