עבור לתוכן

לינוקס במקום ויסטה

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני לא ממהר להתקין WIN7, מערכת הפעלה בשלבי TESTING זה לא תענוג גדול.

אולי זה נחמד בשביל הסקרנות, אבל לא משהו שכדאי לבנות עליו.

יש מספיק סרטים בYOUTUBE כדי לספק את הסקרנות שלי.

ת יו

אם אתה מזכיר את יוטיוב ואתה תומך מקסטון יש לי בעיה מסוימת.הורדתי אורביט,שהיא תוכנת הורדות ובאקספלורר אני מצליח לתפוס סרטוני יוטיוב אבל במקסטון לא.

מופיע חלון שמבקש לרענן את הדף הנוכחי של הדפדפן,כדי שיהיה אפשר להתקין אורביט אבל גם אחרי זה לא מתאפשר וגם לא ניתן לעבור מהתוכנה לפורומים או לעזרה מקוונת שלהם-בעיה שקיימת גם באקספלורר.

באתר שלהם כתוב שזה תומך מקסטון ולא ברור מה הבעיה.מי יודע?ניסיתי גם להוריד את התוכנה בדפדפן מקסטון אבל לא ירדה..מוזר

פורסם

תבדוק בהגדרות של אורביט Preferences / Monitoring אם Maxthon מסומן.

בנוסף תבדוק בהגדרות של Maxthon תחת FILE DOWNLOAD אם הוא מכוון להוריד עם ORBIT.

פורסם
  • מחבר

תבדוק בהגדרות של אורביט Preferences / Monitoring אם Maxthon מסומן.

בנוסף תבדוק בהגדרות של Maxthon תחת FILE DOWNLOAD אם הוא מכוון להוריד עם ORBIT.

ר

האורביט שלי בעברית וכתוב שם מנטר.יש שם חקירת דפדפן,ומתחתיה שמות דפדפנים ונתקלתי בזה בזמן ההתקנה .היה צורך לסמן אחד מהם וצויין שזה יכנס לתוקף עם הפעלת הדפדפן אבל זה לא קורה.גם עכשיו מופיע הסימון שלי ליד מקסטון.האם אני טועה במשהו?

לגבי מקסטון,האם אתה מתכוון למנהל ההורדות?פתחתי אותו אבל אין אורביט אלא משימות שהושלמו,לא הושלמו וכוליי.

פורסם

בהגדרות של MAXTHON יש עמוד שלם של הגדרות לDOWNLOADER שבו אתה בוחר עם איזה DOWNLOADER אתה רוצה שMAXTHON יעבוד.

כבררת מחדל הוא מכוון לDOWNLOADER הפנימי או לזה של הוינדוס, ואם יש ORBIT מותקן אז צריך להופיע שם אופציה לסמן אותו.

http://img149.imageshack.us/img149/1580/74873584hc3.jpg

74873584hc3.jpg

פורסם
  • מחבר

זה מופיע לי ככה אבל לא טוען בכ זאת.לא מבין מה לעשות.אני לוחץ על הסרטון ולא עוזר.זו הדרך?

פורסם

זה מופיע לי ככה אבל לא טוען בכ זאת.לא מבין מה לעשות.אני לוחץ על הסרטון ולא עוזר.זו הדרך?

קח את הסמן מעל הסרט ותלחץ על הICON שמופיע בפינה.

http://img259.imageshack.us/img259/3518/99674703qe4.jpg

99674703qe4.jpg

פורסם
  • מחבר

את סמן הפלוס על רקע ירוק הזה כבר ראיתי וכשלוחצים עליו נפתחות כמה אופציות:הורדה באמצעות מנהל הורדות,העתקה כתובת האינטרנט,שמירה בשם וכדומה .ניסיתי העתקה,שמירה,או הורדה ולא הצליח.אולי תבהיר בדיוק על מה ללחוץ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים