עבור לתוכן

שאלה :שדרוג חומרה מה נותן לי בביצוע?

Featured Replies

פורסם

שאלה למומחים ובעלי ניסיון

1) מה נותן לי אם יש חי ספק כוח של 550W או 600W או 750W! או אפילו 1200W(יש דבר כזה לא להיבהל) מה כדאי? :s05:

2) כרטיס גרפי : האם יש צורך למשחקים כרטים בעל זכרון 1024 או פשוט 512 וזהו כי חבל על המחירים!!

3) מה ההבדל בביצוע בסוג הדיסק קשיח SEAGATE ,SAMSUNG ,Western Digital מי מחזיק יותר ויותר אמין

4) תתקנו אותי אם אני טועה עבור מחשב אישי אין צורך בזכרון מעל 3GB או 4GB גג!! כי יש חברות שמציעות 6GB ואני לא מבין את זה למה?

פורסם

1. כדאי כמה שצריך עבור מפרט נתון. יותר W אומר שהמחשב יוכל לעמוד ביותר עומס של רכיבים רעבי חשמל.

2. ההפרש בין 512 ל 1024 יכול להיות פחות מ 200 שקל בכרטיס שגם ככה עולה מעל 1000 שקל. היתרון ליותר זיכרון בד"כ בא לידי ביטוי ברזולוציות גבוהות יותר ובמשחקים דורשניים יותר.

3. יש הרבה דגמים גם לכל חברה, בחלק דגש על ביצועים, בחלק על צריכת חשמל ובחלק על אמינות. סה"כ אי אפשר להגיד באופן כללי שחברה אחת אמינה יותר או פחות מהאחרת.

4. 6 גיגה זה בעיקר בשביל ללכת על ההייפ של מי שקונה מעבדים I7 החדשים שתומכים ב TRIPPLE CHANNEL. למשתמש הביתי אין צורך כזה.

פורסם

ברוך הבא לפורומים של HWZone ובפרט לפורום מעבדים, לוחות אם וזכרונות.

אנא ערוך את ההודעה שלך ומחק את השאלות שאינן שייכות לפורום זה. אתה מוזמן לשאול את השאלות האחרות בפורומים המתאים.

(עשה שימוש בכפתור העריכה שמעל להודעה שלך: modify.gif)

וכמובן שתצטרך גם לערוך את הכותרת בהתאם לכללי הפורום, כך שתתאים לשאלה שלך (היחידה שנותרה)

חוקי הפורום:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=366877.0

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים