פורסם 2009 בינואר 1916 שנים מישהו מכיר? שמע? ניסה?המלצות?זה לא בדיוק 'משחה' - זה יותר כמו חתיכת נייר. נראה ממש נוח לשימוש.http://www.computerbase.de/artikel/hardware/gehaeuse_kuehlung/2006/test_coollaboratory_liquid_metalpad/
פורסם 2009 בינואר 1916 שנים זה מעיין נייר מוליך חום (עשוי מכמה סוגי מתכת)...כמו שאתה רואה מהמבחן מלבד נוחות..הוא לא מציג משהו חדש...
פורסם 2009 בינואר 2016 שנים יש לך ביקורת עליו בלינק..והוא די משתווה למשחות של זלמן וכו..אבל זה לא פרקטי ממש..שכן בארץ אתה לא תמצא את זה..
פורסם 2009 בינואר 2016 שנים כמו שרואים בביקורת היא מציגה ביצועים דומים (הבדל של מעלה) לZalman ZM-STG1...ככה שMX2 תתן לך תוצאות יותר טובות..ואין שום סיבה לרכוש את הנ"ל במיוחד מחו"ל..
פורסם 2009 בינואר 2016 שנים מחבר אז אתה אומר שעדיף MX2 למרות שהרבה פחות נוח להשתמש בה?או שפשוט נלמד למרוח בצורה מקצועית וזה יפתור הכל [:אגב, המשחה הכי קרירה בעולם זה הMX2?
פורסם 2009 בינואר 2016 שנים או שתשתמש בZALMAN..שהיא מעלה אחת יותר מה Coollaboratory .. לגבי הכי קרירה..הכוונה היא למוליכץ חום הכי טוב..ויש לך בסטיקי ביקורות על כלל המשחות..תעיף מבט..
פורסם 2009 בינואר 2016 שנים מחבר מוליכה חום=הכי קרירה ;Dפשוט התלהבתי מהרעיון שזה סך הכל איזה חתיכת נייר שמניחים על המעבד בלי מריחות וחרטאוואט 8)תשמע,אתה יכול פשוט להגיד לי מה המשחה הכי מומלצת וזהו?חח זה יפתור את כל הכנס ללינק פה ופה...אגב, מה לגבי כל המשחות על בסיס אלומיניום וכו'? אם זה נוזל לסוקט בלוח אם זה לא יכול לגרום נזק? או לרגליים של המעבד?זה מה שקרה לי פעם אחרונה עם המשחה שמקבלים עם הקירור של TT V1(המוכר עשה כמובן את הטעות).
פורסם 2009 בינואר 2016 שנים המשחות לא מוליכות (וגם אם כן בצורה מזערית) ככה שהם לא אמורות לפגוע..ובשורה התחתונה תקנה את הMX 2 וזהו..הכי טוב שתמצא בארצנו..
פורסם 2009 בינואר 2116 שנים מחבר אם נוזל לסוקט בלוח אם זה לא יכול לגרום נזק? או לרגליים של המעבד?זה מה שקרה לי פעם אחרונה עם המשחה שמקבלים עם הקירור של TT V1(המוכר עשה כמובן את הטעות).איך מנקים? זה יכול לגרום נזק?
פורסם 2009 בינואר 2316 שנים נזק אני בספק אם זה יעשה..אולי במקרים נדירים של קיצור רגלים..וכו..אבל גם אז ההולכה של המשחה נמוכה מאוד..ומנקים כמו שמנקים כל משחה..רק נזהרים על ההרגלים..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.