עבור לתוכן

מחפש קירור שקט לHD4850

Featured Replies

פורסם

שלום! קניתי לא מזמן מחשב חדש(מפרט בצד) עם הכרטיס הנ"ל(Club 3d) אך מבדיקה קצרה גיליתי שהוא מייצר את רוב הרעש-הAC7 של המעבד די שקט וכך גם המאווררים של המארז. אשמח אם תציעו לי פתרון עד 80 ש"ח בערך-ואם אין אפשר להציע גם במחירים גבוהים יותר ואני אשקול זאת ::) תודה רבה :)

פורסם

1. אתה יכול שלוט על המאוורר..ואם הטמפ' לא גבוהות מדי להשאיר אותו על הRPM שקבעת..

2. הקירור הכי זול שתמצא..ARCTIC COOLING ACCELERO S1 REV2 שעם מאוורר 120 מ"מ יציע לך אחלה שקט..

הקירור עצמו עולה באזור ה120+- שקלים..ומאוורר יכול להתחיל מ50+..זה כבר בחירה שלך..

פורסם
  • מחבר

1.אשמח אם תסביר כיצד לעשות זאת באופן כללי-ועל כמה RPM מומלץ פחות או יותר לקבוע(בעת "מנוחה").

2.לגבי השילוב שהצעת-לא עדיף את הaccelero twin שכבר מגיע עם מאווררים ובעלות כוללת פחותה? או שעכשיו בעצם אני שם לב שיש לי בשמאל המארז מאוורר 120 שבעצם מנותק אז אני יכול לצרף אותו לקירור שהצעת?

תודה וסליחה על החפירה

פורסם

1. יש על זה מידע בפורום..תריץ חיפוש קטן..

2. גם הTWIN יהיה מצויין..ואת המאוורר תחבר..הוא לא סתם שם..

פורסם
  • מחבר

חח כן אבל עכשיו עוד אפשר כי חורף- זה מפריע לפתיחה של המארז כי הכבל מחובר ללוח אם ואי אפשר לפתוח את המארז אא"כ אתה מנתק אותו במקום, אז אני אשאיר את זה עד הקיץ

פורסם

קח TWIN TURBO של AC...

גם מגיע עם מאווררים מובנים, גם אתה יכול לשלוט עליהם והוא גם יחזיק לך את הכרטיס קריר ושקט עם OC מטורף לחלוטין

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים