עבור לתוכן

שדרוג טרנטה לגיימינג - אפשרי? ואיך? (עד 500)

Featured Replies

פורסם

חבל לי שאני לא יכול לכתוב את זה באנגלית, אבל מסתבר שהשפה מבהילה אנשים...

אז ככה - יש לי מחשב בן 5-6 שנים שאני עדיין משתמש בו למשחקים. הוא כרגע מת (בשלבי החאייה, נראה מחר איך הולך) אז אני לא יכול להביא מפרט מדוייק. אני זוכר במעורפל רק את המעבד והזיכרון, אז אני אזרוק אותם פה:

Intel P4 2.4GHZ (ליבה אחת)

256MB+512MB RAM

זה כל מה שהצלחתי להוציא... אבל אני די בטוח שכ. מסך עומד על 64MB או 128MB.

אני ממש לא סגור על נתונים נוספים אבל נראה כמה זה רלוונטי לשאלה הבאה:

רציתי להחזיק אותו בחיים למשך עוד כשנה (אין סיבה לבזבז 2000 ש"ח אם אני לא עומד להשתמש בו 3 שנים...) אבל לשחק איכשהו בגדר הנורמלי. האם שווה לי להחליף חלקים יחידים (כ. מסך, מעבד, זכרון) וכמה דרסטי יהיה השיפור? יש טריקים נוספים שאני יכול לנסות?

הוא בקושי מריץ לי Generals על גרפיקה מקסימלית, וכל דבר אחר שאני משחק על גרפיקה מינימלית מוריד אותו ל-0.2FPS... במקרה הטוב.

OC לא בגדר אופציה. ואל תגידו שחבל וזה היה עוזר, זה כבר הרג אותו פעם אחת.

תקציב : 500 ש"ח. תזכרו שכל דבר הוא שיפור :)

פורסם

יתכן שכרטיס מסך יהיה הרכיב העיקרי בשדרוג הזה

שווה לבדוק באיזה כרטיס מסך מדובר ולהתייעץ בפורום המתאים.

ערוך בבקשה את כותרת הדיון בהתאם לחוקי הפורום:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=366877.0

למשל תקציב ושימושים במערכת..

פורסם
  • מחבר

יש כרטיס שאתה ממליץ עליו? האם כדאי לי להשקיע את כל התקציב בכרטיס, או לפרוס אותו על שאר החומרה? ושוב, משהו ספציפי?

פורסם

500 ש"ח זה לא מספיק בשביל לשחק במשחקים חדשים, לא אם תשקיע את הכל בנקודה אחת ולא אם תפזר את זה לכמה רכיבים במחשב.

גם זיכרון אין לך הרבה והייתי מציע לשדרג. אבל שוב במשחקים יש לשים דגש על כרטיס המסך.

איזה כרטיס מומלץ ב-500 ש"ח? אני לא יודע איזה כרטיס יש לך עכשיו, וזה אכן יכול לשנות את התמונה, אבל אתה מוזמן להתייעץ בפורום המתאים. (פורום כרטיסי מסך)

פורסם
  • מחבר

אני לא מצפה לשחק ב-GTA החדש או משהו... אבל שיריץ משחקים כמו Splinter Cell הראשון בקלות :/

פורסם

בתור התחלה אוברקלוק למעבד יכול להיות נחמד..

איזה ספק נתון במחשב?

הוא יחזיק שדרוג של כרטיס המסך?

קח אותו בחשבון!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים