עבור לתוכן

ייעוץ בנוגע לכרטיס מסך בעל Dual DVI בתקציב באזור ה500 שקלים.

Featured Replies

פורסם

אהלן חברים :)

היו ימים שהייתי הרבה יותר בקיא בחומרה אבל לצערי כבר לא התעסקתי בנושא כמה שנים טובות אז אני בא לכאן להתייעץ עם החכמים ממני :)

אז ככה, אני עושה עבודה אולפנית באולפן ביתי קטן שיש לי, אני מביא מחשב חדש בקרוב ואני מתכנן על קניית 2 מסכי Samsung SyncMaster 2043BW (כל אחד 20 אינץ' widescreen) .

אני מעוניין לחבר אותם במקביל, ואני יודע שיש כרטיסי מסך שתומכים באפשרות הזו.

חשוב לציין שאני לא מתכנן לשחק במשחקים במחשב, אבל יכול להיות שזה יקרה (המקסימום שאני אשחק בו זה Warcraft, נגיד. מבחינת ביצועים).

העיקר שחשוב שזה יפעיל את שני המסכים בצורה נוחה, שיהיו צבעים טובים וכ'ו וכ'ו וכ'ו.

התקציב שלי הוא משהו באיזור ה500 אבל אם יש משהו ממש טוב שחורג במעט אני אשמח לשמוע המלצות נוספות.

בעקרון האופציות שלי הן או לקנות מאייבורי (איפה שאני קונה את המסכים) או להזמין את הכרטיס מאיביי (שאני פחות מעדיף , מבחינת אחריות) .

ראיתי כמה אפשרויות, אני אשמח לשמוע המלצות על הכרטיסים האלה או על כרטיסים אחרים לחלוטין :)

Zotac nVIDIA GeForce 9600GT 512MB (Price: 510 nis)

Gigabyte Geforce 9600GT 512MB w/ Silent Heatpipe (Price: 560 nis)

Zotac nVIDIA GeForce 9500gt 512mb (Price: 325 nis)

תודה רבה!

שי. :jump: ;D[br]פורסם בתאריך: 18.01.2009 בשעה 16:11:04

חבר המליץ לי מאוד על הSAPPHIRE HD 2600XT AGP

אשמח לדעות :)

פורסם

ברוך הבא לפורום ;)

מה המפרט המלא שלך?

פורסם
  • מחבר

תודה רבה :)

האמת שאני מביא את המחשב היום

ממה שאני יודע יש לי PCIe , אבל יכול להיות שזה AGP... אני אבדוק ואודיע...

בכל מקרה אני אשמח לקבל הצעות לכל כיוון ובכללי עצות ל"מה אני צריך לחפש" . היו ימים שהייתי צעיר ויפה (או צעיר, לפחות :jump:) שבהם 256 מגה היה מספיק לכרטיס מסך... מה הסטנדרט היום ? 512 ? 1024 ?

אשמח לעוד עצות

תודה שוב,

שי.

פורסם

סטנדרט בשביל מה ? :)

אממממ נראה לי 512 זה "הסטנדרט"

פורסם

מפרט מלא זה לא "או AGP או PCIE "

ברגע שיהיה לך את המידע אז תתן אותו:

דגם המעבד

לוח אם

ספק כח

פורסם
  • מחבר

שאלה בכיוון קצת אחר .

יש לחבר שלי את הGeforce 6600GT

יש לו כניסה אחת DVI וכניסה אחת VGA.

האם ניתן להפעיל את 2 הכניסות האלה במקביל ? (לחבר מסך אחת בDVI ומסך שני בVGA או עם ממיר VGA->DVI ? )

תודה רבה,

שי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים