פורסם 2009 בינואר 1816 שנים יש לי מחשב HP DV5 מי שיודע הביוס הינו מאוד מצומצם ויש לו קרוב ל 4-5 פעולות 1 מהפעולות נקראת processor C6 statusוההסבר בצד זה שאם אני מבטל את זה אני מבטל את אופציית ה "שינה של המעבד" כיאלו זו איזו טכנולוגיה לחיסכון בחשמלברגע זה זה על " פועל אצלי" ככה גם קיבלתי את זההאם מישהו יוכל להביא לי פירוט בדיוק מה זה עושה למחשב אם אני מבטל את זה?בעקרון גם שזה פועל המעבד עובד תמיד על 2.3 כיאלו אין נפילות כאלה אבל מעניין אותי לדעת מזה
פורסם 2009 בינואר 1816 שנים מחבר אכן חומר מצויין הבאת אך האנגלית שלי לא חזרה על מנת להבין ב 100 אחוז מה יקרה אם אבטל אופצייה זאת שלC6 אם תוכל להסביר לי בצורה כלליתמה תפקידה של אפשרות זאת אני אשמח
פורסם 2009 בינואר 1816 שנים הכל מוסבר שם מאוד נחמד בעמוד 6 שמסכם את הנושא ומציג את מצב C6.בסה"כ מה שאתה יכול להפיד ע"י כיבוי האפשרות הזאת זה חיסכון בחיי סוללה בעת עבודה שוטפת שלא דורשת הרבה משאבי מערכת.
פורסם 2009 בינואר 1816 שנים מחבר בסופו של דבר ביטול האופציה C6 תגרום למחשב לא לנצל את הטכנולוגיה הזאת ולעבוד בביצועים גבוהיים יותרתקן אותי אם אני טועה.
פורסם 2009 בינואר 1916 שנים פשוט לא יהיה חיסכון של צריכה במשאבים מה שיפגע בחיי הסוללה (כי בחיבור לרשת החשמל זה גם ככה לא באמת משנה).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.