עבור לתוכן

שאלה| תוכנות להאצת המחשב

Featured Replies

פורסם

שלום וערב טוב, ראיתי שיש הרבה אתרים שמפרסמים תוכנות להאצת המחשב ורציתי לדעת אם הן גורמות נזק לחומרה או שבאמת יש תוכנת פלא כזאת ?

פורסם

יש תוכנות שמאמצות רכיבים במחשב לשם בדיקה אם לזה את מתכוון

פורסם
  • מחבר

יש תוכנות שמאמצות רכיבים במחשב לשם בדיקה אם לזה את מתכוון

אממ...לא,אני מתכוון לתוכנות שגורמות למחשב לעבוד בצורה מהירה יותר יש חיה כזאת בכלל ? או שהן רק גורמות נזק לחומרה ?

פורסם

אפשר לעשות OC חוץ מזה תוכנה שגורמת למחשב לעבוד יותר מהר זה סתם בולשיט אל תתעסק בשטויות כאלה

פורסם

יש אחת מצויינת והיא נקראת Uniblue SpeedUpMyPc

פורסם

איזה בולשיט ומה היא עושה בדיוק התוכנה הזאת?

פורסם

בטח מנקה רגסטרי וכו'.

לא משהו קריטי.

פורסם

מע' הפעלה של מיקרוסופט מכילות מאות אופציות החבויות למשתמש, כאשר עם גישה אליהן ניתן לשפר ביצועים כלליים ופרטניים.

התוכנות שאתה מדבר עליהן בדרך כלל משנות ערכים במע' באופן אוטומטי\ידידותי, אך עלולות לגרום נזק באותה מידה שעלולות לשפר ביצועים.

אני אישית משתמש בתוכנות Tweaking שרק מאפשרות לי גישה לשלל האפשרויות, בעזרתן אני קובע בדיוק מה לשנות ומה להשאיר בברירת מחדל.

(את רוב השינויים ניתן גם לבצע ידנית ב-registry אבל עדיף להיעזר בתוכנה). אני לא ממליץ למשתמשים לא מנוסים לחפור בעומקי המערכת, אך מצד שני זאת דרך טובה ללמוד.

השורה התחתונה היא שכן, ניתן לשפר ביצועים ע"י התאמת ערכים שונים לחומרה ולצרכים אישיים של המשתמש, מאחר ורוב ההגדרות שבברירת המחדל הן כלליות מטיבען. מיקרוסופט לא יכולים להתאים את המערכת שלהם בצורה הטובה ביותר לכל מחשב ספציפי או צרכים אישיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים