עבור לתוכן

זקוק להמלצה על מעבד בתקציב 700 ש"ח למשחקים כבדים.

Featured Replies

פורסם

ערב טוב ושבוע טוב לכולם.

אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי (מפרט מצד ימין ) בתקציב של 2000 שקל בערך. פתחתי ת'רד בפורום מפרטים:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=388086.0

אבקש ברשותכם לקרוא את הת'רד האמור לפני השאת העצות.

בפורום מפרטים הציעו לי קודם כל לברר אם הלוח אם שלי תומך במרובעי ליבה או לא. חוץ מזה, אין לי איזו שהיא אג'נדה בנושא השידרוג מלבד הרצון להגיע לתוספת הביצועים הגדולה ביותר האפשרית למפרט שלי, בתקציב הנתון.

בתודה מראש לכל העונים, ליאור.

פורסם

E8400 יהיה מעולה בישבילך והוא דיי בתקציב , חריגה קטנה..

אבל תצטרך להחליף לוח ..(עלות של 450 ש''ח לכול היותר )

פורסם

2500 ש"ח זה אחלה תקציב בשביל לוח, מעבד, זיכרון וכרטיס מסך. אני לא רואה למה אתה צריך להתעייץ כאן.

תבקש המלצה כוללת לרכיבים הללו בדיון שפתחת בפורום מפרטי-מחשב.

פורסם
  • מחבר

העיניין הוא שעוד חצי שנה אני קונה מחשב נוסף ב- 8K ולכן אני לא רוצה לבנות מחשב חדש כרגע אלא רק לשדרג את הקיים ובהמשך לחבר את שניהם ולהשתמש בישן כנוד רינדורים. לכן, בינתיים, אני רק מעוניין לשדרג קצת את המחשב הקיים.

דרך אגב, המסך שלי הוא 24 אינטצ' ואני מעוניין לעבוד עליו ברזולוציה טבעית, כך שרק הכרטיס מסך יעלה 1500 שקל במינימום...

פורסם

אני דווקא הייתי הולך על E7XXX+גוף קירור ועושה OC. אני למשל על E7200 שזה המעבד הפשוט ביותר בסדרה עובד לי על 4GHZ אחרי OC ואני רואה המון אנשים שאת הE8400/E8500 בקושי מייצבים על התדר הזה עם חומרה הרבה יותר יקרה משלי וההבדל כמה אחוזים בודדים לעומתם על 4GHZ ואני שילמתי הרבה הרבה פחות ובמקום "להתפשר" על HD4850 קניתי 4870

פורסם

זה פחות או יותר מה שעלה בדעתי. אפילו E5200 עם קירור נחמד בכ-160 ש"ח.

לוח פשוט ב-250/300 ש"ח, אפילו יד שניה.. (אפשרי גם מעבד יד שניה)

ולגבי זיכרונות, ובכן הם מאוד זולים כיום.

כך תוכל להשקיע יותר בכרטיס מסך, ועל ידי אוברקלוק למעבד תוכל לחסוך רכישה של מעבד יקר יותר.

פורסם
  • מחבר

אז ההמלצה היא על E7200 עם קירור טוב ואוברקלוק ל- 4 ג'יגה, לוח אם פשוט יחסית ו-HD4870 אחד ג'יגה? זה השידרוג הטוב ביותר לכסף שלי ויאפשר לי לשחק את רוב המשחקים החדשים על 1920X1200 חלק?

פורסם

לא יודע לגבי חלק, יש משחקים בעייתיים כמו GTA4.. אבל כן.

ואני המלצתי על E5200 שבקלות ע"י אוברקלוק עוקף את ה-E7200. וגם בלי אוברקלוק הוא יותר משתלם שכן הבדל הביצועים אינו שקול להפרש המחיר בניהם.

פורסם

אם אתה לוקח שדרוג כזה..

אתה צריך ספק טוב....

500 W פלוס

איזה ספק יש לך כרגע?

פורסם
  • מחבר

יש לי 500W.

אז ההצעה הטובה ביותר היא לקנות E5200, לעשות לו OC, להחליף ללוח אם תומך אינטל ולקנות כרטיס מסך HD4870 אחד ג'יגה? זה מה שאני צריך לעשות כדי לקבל תמורה מלאה וביצועים מירביים לכסף?

פורסם
  • מחבר

מקפיץ... חבר'ה, מישהו יכול לאשר או להפריך את ההודעה האחרונה?

פורסם

כפי שאמרנו לך כבר התשובה היא חיובית, אבל לגבי כרטיס המסך כדאי שתתייעץ בפורום המתאים כי אולי כרטיס אחר יהיה עדיף יותר.

פורסם

500W לא אומר כלום, איזה דגם? חברה?

פורסם

4870 יהיה צוואר בקבוק עם המעבד הזה..

פורסם

^

איזה מעבד? 5200??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים