פורסם 2009 בינואר 1716 שנים 1. כיום יש לי מעבד E6750 והוא בנתיים מריץ לי כל משחק שיש כיום. האם כדאי לי לעשות OC למעבד כדי שהוא יריץ לי משחקים לעוד כמה זמן או שעדיף לעשות OC מתי שאני רואה שמשחקים לא עובדים אצלי?2. האם המחשב שלי מתאים לOC ואני יוכל לעשות OC טוב? האם יש איזה רכיב שמגביל אותי בOC?המפרט:מעבד-E6750 עם קירור סטוקלוח אם- Gigabyte P35-DS3Lזיכרונות- http://www.pandas.co.il/product_info...cts_id=19 534כרטיס מסך- NVIDIA geforce 8500GT3. אני די חושש לעשות OC כי בחיים לא התעסקתי בביוס של הלוח אם שלי וזה. אם אני אעשה את זה לפי מדריך שמיועד לכך יש באיזה איזשהו סיכון?
פורסם 2009 בינואר 1716 שנים 1. OC אפשר לעשות סתם כתחביב או כאפשרות להעלאת הביצועים..מתי ולמה זה החלטה שלך..2. הלינק שהבאת לא עובד..ועל כל מקרה אם יש לך זיכרונות 800..אפשר לבצע OC..השאלה היא איזה קירור יש לך ?3. אתה מוזמן להתחיל מעיון בסטיקי של הפורום ובמדריך הOC באתר..כמו כן תריץ חיפוש ברשת ובפורום יש לא מעט מידע על לוח האם שלך..
פורסם 2009 בינואר 1816 שנים מחבר הנה לינק מתוקן לזיכרונות: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2416&products_id=19534ולאיזה קירור אתה מתכוון? של המעבד? כרטיס מסך או שמשהו אחר בכלל?
פורסם 2009 בינואר 1816 שנים הוא התכוון למעבד..אוברלקו מן הסתם מעלה את חום המעבד ובלי קירור מתאים זה לא טוב לעשות אוברקלוק ויכול להיות גם מסוכןבקשר לזכרונות .. הם די פשוטים...לא ממליץ לך להכיל אותם בOCואם אתה כבר עושה להם , אז לא משהו קיצוני ...הם גם בלי קירור....
פורסם 2009 בינואר 1816 שנים מחבר לאיזה מהירות בערך אני יגיע עם OC למעבד? ולאל הבנתי את כל העניין של המתחים וזה.
פורסם 2009 בינואר 1816 שנים אתה מתכנן OC למעבד..אז התכונתי לקירור של המעבד.. זה תלוי..אבל לאזור ה3.0-3.3GHZ אתה כמעט בטוח תגיע.. מה לא הבנת בדיוק במתחים ? למה מעלים מתחים או איזה מתחים וכו ?
פורסם 2009 בינואר 1816 שנים למה ? לאחר שרכיב מסוים לא מסוגל לעבוד בתדר החדש שקבעת לו..הוא זקוק (לרוב) למתח נוסף על מנת לעבוד בתדר החדש..איפה ? בביוס...איך ? רואים על כמה מתח הוא מוגדר עכשיו (בקריאה בביוס) ומשם מעלים בקפיצות קטנות כל פעם..
פורסם 2009 בינואר 1816 שנים מחבר אפשר מדריך טוב לOC שיסביר לי הכל מההתחלה ועד הסוף? איך להגיע לכל אפשרות ומה לעשות וכו'.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.