עבור לתוכן

T240 - בעיית בנדינג ו'אחידות מסך' (כנראה בגלל הפנ&#1

Featured Replies

פורסם

משהו מאוד מוזר. השינוי גוונים הזה נראה קצת קריטי בשביל תצלום מרחוק יחסית. כל התחתית שלך בהירה לגמריי והמצלמה לא נמצאת מעל או מתחת למסך עד כדי כך שיהיה מדובר בהשחרה כמעט מלאה. ואם אני מבין נכון - הקטע העליון של המסך שלך חשוך לגמריי (בהנחה שהבנתי נכון שהכותרת של החלון למטה שמוסתר אמורה להיות כמו הכותרות של החלון למעלה - שבקושי רואים אותם).

אני זוכר מהעבר את שינוי הגוונים של המסך הזה (למעשה רק ממבט חטוף), אבל זה כבר נראה לי משהו ממש מוזר ולא הגיוני.

אולי מדובר בדליפת אור בצד התחתון של המסך ?

אם הכותרות למעלה ולמטה אמורות להיות באותו הצבע - אז זה ממש לא הגיוני, אתה בטוח שהן אכן צריכות להיות כך ?

לגבי הBANDING זה גם קצת מוזר, מוזר מדי אם זה לא בכוונה (בכפתורים).

אני מניח שהתכוונת לאתר ימין ולא שמאל - וצר לי לבשר לך ידידי, אבל נתת לנו תמונה של דוגמאות של האתר למה זה BANDING, ז"א תמונה מוכנה מראש של BANDING בכדי להסביר את התופעות השונות. תעלה לחלק העליון של העמוד הזה - התמונה הראשונה צריכה לתת אינדיקצייה ל BANDING על המסך שלך (ורק היא), אותה תצתרך להראות לנו.

(ד"א - אתה על מצב ברירת המחדל של כיוונוני המסך או שהגדרת משהו ?)

ואם אתה דואג לגבי הצפייה של מה שראיתי - אז על תדאג, מדובר על מסך איכותי מאוד של EIZO, וגם ככה בתאוריה גם המצלמה שלך יכולה לשנות דברים אז מראש זו בעייה.

פורסם
  • מחבר

ב-CRT שהיה לי לא ראו את הבנדיג בכפתורי התוכנה. כעקרון אין הרבה מצבים שנתקלים בתופעה אבל לעיתים היא קיימת - יכול להיות שכיול יעזור. אני שחקתי קצת עם בהירות בעיקר.

לגבי שינוי הגוונים גם המסך בתצוגה הציג את אותה הבעיה (למשל אפשר היה לראות את הפס הטורקיז-ירוק של וויסטה בהיר מאד בתחתית המסך וכהה בחלק העליון של המסך).

מה אומר החוק על החזרת מוצר שנקנה באמצעות האינטרנט - האם מדובר ב-14 ימי עסקים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים