עבור לתוכן

הוספת זוג זיכרונות 667 לזוג קיים 533

Featured Replies

פורסם

היי חבר'ה!

יש לי שאלה : יש לי איזה מערכת שכרגע יש לה זוג דימים של 512 כל אחד במהירות 533 ואני רוצה להוסיף לה שני דימים של ג'יגה כלל אחד במהירות 667...

האם זה ניתן?

הזיכרונות שאני רוצה להוסיף הם של קינגסטון

האם עדיף כבר להוציא את הזיכרונות הישנים ולעבוד עם ה2GB החדשים של ה667?

מדובר על מערכת שעובדת הרבה בפוטושופ אז מה עדיף מהבחינה הזו: מהירות או כמות?

המון תודה לעוזרים...

פורסם

תלוי איזה לוח יש לך. לא בטוח שהוא יודע לנצל זיכרון מהיר יותר.

(אגב, אתה יכול לקנות זיכרון 800 אם זה יותר זול. לא יהיה הבדל.)

בשורה התחתונה כמות עדיפה על מהירות.

פורסם
  • מחבר

תלוי איזה לוח יש לך. לא בטוח שהוא יודע לנצל זיכרון מהיר יותר.

(אגב, אתה יכול לקנות זיכרון 800 אם זה יותר זול. לא יהיה הבדל.)

בשורה התחתונה כמות עדיפה על מהירות.

זה לוח של חבר שכרגע אני לא זוכר את הדגם שלו,

מדובר על לוח שתומך פנטיום D, ויש לו מעבד 850 3.0GB

במידה ואני מוסיף סוג של 667 ל533 הקיימים המערכת תעבוד ב533 אבל עם 3 גי'גה...

זה עדיף על זוג של 667 ב2 ג'יגה?

פורסם

כעקרון אתה יכול להוסיף את השני הכרטיסים החדשים לישנים.

אתה צריך לבדוק כמה דברים:

1. שיש עוד שני סלוטים פנויים על הלוח.

2. שהסלוטים הפנויים הם DDR ולא SDRAM

3. שים לב בדרך כלל יש שני זוגות צבעים על הסלוטים אשר מצביע על DUAL DDR דבר אשר מגדיל לך את הרוחב פס ברגע שאתה מתקין 2 כרטיסים מאותו הדגם (עדיף) ואותו הגודל.

4. כעקרון גם אם תוסיף את השני כרטיסים החדשים עם מהירות 667 המחשב יעבוד בתדר הנמוך מבין הכרטיסים שהוא 533.

5. בדרך כלל שעובדים עם מספר כרטיסים מחברות שונות/מהירות שונה זה גורם לחוסר יציבות של המערכת.

עיצה שלי - תעבוד רק עם שני הכרטיסים החדשים 2 גיגה בסה"כ על DUAL DDR ואז תרוויח יציבות/מהירות ורוחב פס יותר גדול.

בהצלחה

פורסם

אני לא חושב שיש לוח שתומך DDR2+SDRAM, אבל שווה לוודא שהסלוטים הפנויים לא מיועדים לזיכרון מסוג אחר.

פורסם
  • מחבר

כעקרון אתה יכול להוסיף את השני הכרטיסים החדשים לישנים.

אתה צריך לבדוק כמה דברים:

1. שיש עוד שני סלוטים פנויים על הלוח.

2. שהסלוטים הפנויים הם DDR ולא SDRAM

3. שים לב בדרך כלל יש שני זוגות צבעים על הסלוטים אשר מצביע על DUAL DDR דבר אשר מגדיל לך את הרוחב פס ברגע שאתה מתקין 2 כרטיסים מאותו הדגם (עדיף) ואותו הגודל.

4. כעקרון גם אם תוסיף את השני כרטיסים החדשים עם מהירות 667 המחשב יעבוד בתדר הנמוך מבין הכרטיסים שהוא 533.

5. בדרך כלל שעובדים עם מספר כרטיסים מחברות שונות/מהירות שונה זה גורם לחוסר יציבות של המערכת.

עיצה שלי - תעבוד רק עם שני הכרטיסים החדשים 2 גיגה בסה"כ על DUAL DDR ואז תרוויח יציבות/מהירות ורוחב פס יותר גדול.

בהצלחה

כבר בדקתי וראיתי שהכל DDR :)

פורסם

אני לא חושב שיש לוח שתומך DDR2+SDRAM, אבל שווה לוודא שהסלוטים הפנויים לא מיועדים לזיכרון מסוג אחר.

לא ידוע לנו אם הלוח תומך בDDR1 או DDR2 , לי יש לוח של ASUS P4P800SE ושני סלוטים תומכים בDUAL DDR1 ושני הסלוטים הנוספים תומכים בSDRAM.

מאחר והנושא כבר נבדק ואצלך כל הסלוטים תומכים בDDR (לא ידוע אם 1/2) עדיין הייתי ממליץ ללכת על 2 הסלוטים החדשים ועבודה בתדר 667 ורוחב פס גדול יותר במידה וקיימת האופציה ל DUAL DDR בלוח האם.

חשוב לזכור שהכי חשוב בנוסף למהירות כמובן זה היציבות של המערכת, והאופציה הנ"ל הכי נכונה לדעתי.

בהצלחה.

פורסם

533MHZ זה DDR2.

אם כל החריצים זהים אז ללוח מתאים DDR2 בלבד (ולא DDR1)

פורסם

ההבדל בביצועים בין 533 מגהרץ ל-667 מגהרץ זניח לחלוטין וכמובן שיש משמעות גדולה יותר לנפח, כפי שכבר אמר Gimel.

אז כמה שתקנה, תוסיף את זה לזיכרונות שיש לך כבר ואל תחליף.

פורסם
  • מחבר

ההבדל בביצועים בין 533 מגהרץ ל-667 מגהרץ זניח לחלוטין וכמובן שיש משמעות גדולה יותר לנפח, כפי שכבר אמר Gimel.

אז כמה שתקנה, תוסיף את זה לזיכרונות שיש לך כבר ואל תחליף.

תודה לכולם...

לצערי המחשב לא נכנס לפוסט עם ה533 וה667 ביחד אז נאלצתי להיפטר מה533 לטובת 2 ג'יגה...

פורסם

חבל.. תנסה להגדיר מהירות 533 לזיכרון (כשרק ה667 מחוברים) ואז לחבר את ה-533.

1GB זיכרון זה לא 256, זה לא הולך ברגל (: (כמובן שגם תלוי בשימושים שלך)

פורסם
  • מחבר

חבל.. תנסה להגדיר מהירות 533 לזיכרון (כשרק ה667 מחוברים) ואז לחבר את ה-533.

1GB זיכרון זה לא 256, זה לא הולך ברגל (: (כמובן שגם תלוי בשימושים שלך)

כרגע רק ה667 מחוברים, איך אני מגדיר את זה?

פורסם

אני מנחש שאצלך בביוס (לוח ג'יגהבייט) זה נמצא בעמוד ה-M.I.T, היכן שכל הגדרות האוברקלוק נמצאות (תדרים, מתחים, תזמונים).

תחפש System Memory Multi SPD או משהו בסגנון

תקבע את הערך על 2.00 (כמובן כשהמעבד שלך אינו תחת אוברקלוק וה-FSB קבוע על 266 מגהרץ.)

זה יגרום לזכרונות לעבור במהירות של 533 מגהרץ, ואז תכבה את המערכת ותחבר את הזיכרונות הישנים.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!

ואז הוא אמור להיכנס לפוסט עם ה533?

פורסם

כן, אמור.. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים