עבור לתוכן

עזרה עם מפרט, בבקשה - ותודה. 4000-5000 ש"ח לא כולל מעבד וכ. מסך שכבר קניתי

Featured Replies

פורסם

אהלן,

קניתי כבר NVIDIA GTX260, קניתי גם Core I7...שניהם בבית מחכים לבית.

התקציב הנוסף, ללא מסך כמובן, הוא כ4000 ש"ח.

אשמח להצעות כאשר אני כן מייעד את המחשב גם לOC של עד 25% ולשימוש במולטימדיה ומשחקים כגון קרייסיס וכו'.

אני מעדיף ככל האפשר גם מחשב שיהיה שקט יחסית...

לוח ? (לקחת בחשבון אפשרות של SLI או לא ?)

זכרון ?

ספק ? (750 וואט אמור להספיק)

דיסק קשיח ?

מארז ?

קירור למעבד ? (מה מתאים)

מה עוד ? בכל אופן אין לי צורך ברמקולים מקלדת או עכבר...וכמו שרשמתי קודם, גם במסך.

תודה רבה.

פורסם
  • מחבר

מישהו ? משהו ?

תודה

פורסם

קירור למעבד:

Thermaltake V1

כמות: 1 - מחיר: ¤254

לוח אם:

Gigabyte GA-EX58-DS4

כמות: 1 - מחיר: ¤1241

מארז:

ANTEC P182 3x120MM Black

כמות: 1 - מחיר: ¤823

ספק כוח:

Corsair 750TX 60A @ 12V Bulk

כמות: 1 - מחיר: ¤741

זיכרון:

G.Skill 3GB DDR3-1333 Tripple Kit (3x1GB) CL9 3GBNQ

כמות: 1 - מחיר: ¤531

קשיח למחשב שולחני:

Western Digital 500Gb 16MB AAKS - במלאי

כמות: 1 - מחיר: ¤316

סה"כ: ¤3906

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו : ¤3828

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il

http://tms.co.il/preview/spec/y18gtlh6

פורסם

בעיניין הלוח יש GA-EX58 UD4 היא באיכות יותר טובה באותו מחיר

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה !

עכשיו, כדי להתקדם...לפני שאני לוקח החלטה, שתי נקודות כרגע מפרידות ביני ובין רכישה.

1. אני לא בטוח שאני הולך בעתיד לכוון SLI - אולי עוד שנה או משהו כזה זה לא יהיה כדאי ? לכן חוץ מזה, כאשר אני הולך על מערכת עם OC, מה ההבדלים שמעניינים אותי בין לוחות האם:

GA-EX58 UD4, GA-EX58-DS4, GA-EX58 UD5, GA-EX58 Extreme...בקיצור, למה להשקיע יותר על לוח אם אני לא הולך ב100 אחוז על SLI.

אני יודע לשים בהשוואה את האחד מול השני אבל לגזור מזה מה נוגע לי יותר או פחות - אני לא יודע.

2. אותו כנ"ל לגבי הזיכרון. לניצול מלא להבנתי עדיף על קיט של שלושה זכרונות...אם אני הולך על מערכת 64 ביט - אני מניח שכדאי לי ללכת על ה6 ג'יגה זכרון...אבל איזה ? איזה מהירות ושיתאים לי לOC. דבר נוסף ומאד חשוב שקראתי - כאשר משתמשים בCORE I7, ממש ממש מומלץ שהזכרונות לא יצרכו יותר מ1.65 וולט !!! זה חשוב להמהרה.

לתמצת את הנקודה השניה - איזה זיכרון ועם איזה CL ?

תודה

פורסם

בא נגיד כך הGA-EX58 UD5 EXTREME הוא מיועד לOC מהירות הבאס שלו זה 1600. יש לו פיצרים מיוחדים לקירור נוזל למעבד ולכרטיס מסך . יש לו פיצר מיוחד שהוא משלב קירור נוזל ואוויר שמתחבר ללוח מצד 1 מתחבר לצינורות המים ובצד השני יש מאוורר שמוציא אויר אל מחוץ למארז . יש את הGA-EX58 UD5 שהווא כמו הקודם אבל בבאס 1333 ופחות פיצרים לOC . הוא מותאם לOC קל . אחר כך יש את הUD4 ובסוף DS4

פורסם
  • מחבר

אז אם אני הולך להמהרה של כ25%. לא יותר. לא ע"י קרור מים או נוזל בכל מקרה, מה הייתרונות של הExtreme על הUD5 ?

מהירות הבאס מתי תבוא לידי ביטוי ?

תודה.

פורסם

הEXTREME מיועד במיוחד לפריקים של OC . כך הוא תוכנן מראש . הוא בנוי עם תושבת מותאמת אופטימלי לקירור נוזל + הפיצר המיוחד של השילוב קירור נוזל/אויר (גם הUD5 מותאם אבל לא מסיבי כמו הראשון) והבאס 1600 במקום 1333 כדי שתוכל לשים זיכרונות במהירות 1600 ולהגדיל את המכפלה למקסימום מבלי שהזיכרונות יגבילו אותו . OC קל עד בינוני תוכל להסתפק בUD5 הרגיל .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים