עבור לתוכן

לוח האם : 939Dual-VSTA-מה דעתכם על השידרוג שביצעתי?כולל ההרחבות.

Featured Replies

פורסם

שלום

http://hwzone.co.il/news/1125538249/86216/

יש לי את הלוח הזה, שהוא ממש ענתיקה, אבל כמעט כול פונקציה שלו, היא דואלית:

תושבת 939 ל- AM2 באמצעות כרטיס הרחבה?

תושבות לכרטיס מסך PCI-E או AGP.

• תגובות 30
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לוח לפני 90 שנהאתה באמת מצפה שמישהו יענה לך?

אתה על לוח כזה מרכיב מפרט ומחשב בסיסי ביותר ..

לכן ב150 שקל שהוא שווה(גם זה בלחץ) אל תצפה ליותר מדי ..

פורסם
  • מחבר

תשמע, בסך הכול ביקשתי להחליף רשמים עם מי שאולי יש לו את הלוח הזה עדיין, ו"משוטט" לו כאן בפורמים.

לצערי, מתשובתך ניתן לחשוש שאתה לא ממש מבין כל כך במחשבים, או, שלא הבנת את נושא הדיון שפתחתי; כי אם תשים לב, ותעיין במפרט המחשב שלי, תראה שהוא כולל את הלוח הזה, והמפרט שהרכבתי עליו ממש לא רע, ועושה כמעט הכול, מלבד קפה, לצערי, ובאופן לא רע בכלל; אם תקרא את הכתבה בקישור שצרפתי תראה שהפואנטה שבה, היא שהלוח הוא כזה שמאפשר לרוכש אותו "חיים ארוכים" של מערכת מתפקדת היטב, כפוף לשידרוגים בהשקעה קטנה.

ולגבי המחיר, שאני מבין שאצלך הוא החשוב ביותר - כאילו זול זה עלוב או יותר נכון פסה, ויקר זה הכי הכי, אז לדעתי זה ממש לא כך, וזאת טעות רווחת לחשוב כך, כי הרבה פעמים אתה משלם יקר ומקבל מוצר בעייתי שלא מתפקד טוב במיכלול שהרכבת, ושהכי הכי חשוב הוא השילוב הנכון בין חלקי המחשב- אז הלוח הזה בכלל לא ניתן לרכישה.

פורסם

תגיד לי.... על מה אתה מדבר?.... אתה שמת 4870 על PCI-E 1.0 וזרקת לידו 5200+@2700 ואז לקחת כמה "מקלות"(סטיק) DDRII800 (לטענתך) שהלוח שלך בכלל לא תומך בהם ועירבבת בעזרתם הכל....

חבר יש לך את הצוואר בקבוק הכי גדול שראיתי....

פורסם

צוואר בקבוק..?

זה יותר כמו שישית בקבוקים באריזת חג!

תגיד ממש תודה אם אתה מנצל חצי..

רק חצי מהכרטיס ..

ומה הפואנטה של התראד לא הבנתי ?

אתה רוצה לדעת איך הוא מתפקד?

תגיד אתה ..

כנ''ל לגבי השימוש בו ובלוח ההרחבה..

התראד הייה מתאים אילו עדיין ל-א קנית את הלוח..

עצה מכל הלב : שדרג לוח ומעבד ותתחיל להנות מהכרטיס שהשקעת עליו כלכך הרבה..

פורסם

אהמ אהמ אהמ....

רק בהגיון זה לא נשמע לשים לוח אם 2005 עם כרטיס מסך 2008...

פורסם

אבל הוא כבר שם אז לא נבעס יתר על המידה ולא נגיד מה שהוא כבר יודע..

תראה , אני יכול להגיד לך שהייה לי פעם לוח של אסרוק..

פנטיום 4

עבד ועובד עד היום..

לוח פיצוץ (מבחינת אמינות)

לגבי השאר... :-\

פורסם

לוח אם מגניב אוהב את אסרוק .

הייתה לי אפשרות לפני חצי שנה לקנות מעבד כפול ליבה 939 3700 עם L2 1MB ב 200 שקל 3 שנים אחריות ולא קניתי .

אני כועס על עצמי ממש מציאה .

פורסם

חחח.... הייתי בשוק ממה שהבנדאם עשה עם המחשב שלו שכבר שכחתי את תוכן התראד ובנוסף לזה לא שמתי לב שיש לו את הלוח שהוא שואל עליו את דעתינו.... חחחח דיי הזוי....

פותח התראד, מה מטרת הפתיחה?

פורסם
  • מחבר

תגיד לי.... על מה אתה מדבר?.... אתה שמת 4870 על PCI-E 1.0 וזרקת לידו 5200+@2700 ואז לקחת כמה "מקלות"(סטיק) DDRII800 (לטענתך) שהלוח שלך בכלל לא תומך בהם ועירבבת בעזרתם הכל....

חבר יש לך את הצוואר בקבוק הכי גדול שראיתי....

חמוד שלי, אתה לא ממש בודק את מה שאתה קורא (צרפתי לך קישור שפורסם באתר הזה ממש - קראת אותו?):

הלוח שלי תומך ב- PCI-E X16 מלא!!

עם לוח ההרחבה שהחברה הוציאה, אני מקבל תושבת AM2 מלאה, ותמיכה מלאה בזכרון DDRII-800

אם תגש לאתר החברה תראה כמה גאוני הלוח הזה.

ובכלל, לקנות חומרה טרוויאלית, שונה לגמרי, והכי פחות מאתגר, מצרופים ושידרוגים (הגם שנראים משונים) כמו שניתן עם הלוח שלי, וכפי שנראה יישום הפיצ'רים שביצעתי איתו.

פורסם

עדיין לא הבנתי מה המטרה של התראד

מה שזה לא יהיה , זה בטח לא להיתווכח עם חברים אחרים על הצוואר בקבוק שיש או שאין לך במחשב..

פורסם

"PCI-E 16X מלא!!"..... כן אבל 1.0..... פשוט לא כתוב אפילו אם זה 1.0 או 1.1 או 2.0 כי אז פשוט לא היה כלום חוץ מ-1.0...... PCI-E 2.0 זה כפול(!) פס מ-1.0.... לגבי 1.1 אני לא בטוח. ולכן כבר יש לך צוואר בקבוק גדול בכרטיס מסך!!

באשר לזיכרון.... http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=939Dual-SATA2&s=939

בבקשה, תגיד לי איפה מציינים שהוא תומך ב-DDRII800.

פורסם

קראתי בפורום שבין PCIE 1 ל PCIE2 אין הבדל פתאום יש ?

אמרו לי שההבדלים בביצועים זניחים

פורסם

עם 4850 לא, הם לא משמעותיים מאוד... אבל עם 4870 זה כבר סיפור אחר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים