פורסם 2009 בינואר 1616 שנים קלטתי נקודה בולטת במסך.לא יודע אם זה שרוף או בהיר אבל זה בטוח לא לכלוך.איך אפשר לאמת פיקסל שרוף\בהיר והאם בגלל הנקודה הזאת יחליפו לי את המסך?(אחריות סמסונג על פיקסל אחד שרוף=החלפה בחדש)מדובר במסך Samsung Syncmaster 245T :'(
פורסם 2009 בינואר 1616 שנים אם זה לא לכלוך בוודאות אז זה רק פיקסל,לגבי החלפה בחדש אני יודע שזה תופס תוך חודש מתאריך הקנייה
פורסם 2009 בינואר 1616 שנים מחבר חודש? לי נראה יותר לכיוון ה3 שנים. אז מה שווה האחריות בכלל?בכל מקרה, חבר אמר שאולי זה פיקסל תקוע..
פורסם 2009 בינואר 1616 שנים קשה לי להאמין שיתנו לך אחריות מלאה על פיקסליםכדי לוודא שהפיקסל שיש לך הוא תקוע תתן נקישות עם האצבע עליו ותראה אם הוא נעלם
פורסם 2009 בינואר 1616 שנים מחבר למה קשה להאמין? הרי זאת האחריות, לא?? מה - עובדים על אנשים בעיניים?מבטיחים להם החלפה בחדש על פיקסל שרוף(כמו DELL) ולא מקיימים?שמתי את התוכנה שאלכס נתן באחד הת'רדים על הפיקסל התקוע. נראה אם זה יעבור...הפיקסל בצבע כחול כזה. שמים לב אליו הכי הרבה על רקע אדום. חשבתי שעל רקע לבן לא אמורים לראות אותו ורואים.
פורסם 2009 בינואר 1716 שנים נסה בעדינות לעשות את האזור של הפיקסל עם האצבע וכבה את המסך והדלק שוב תראה אם זה עוזר..
פורסם 2009 בינואר 1716 שנים מחבר לא יודע אם זה עזר.הפעלתי את התוכנה שאמורה לתקן פיקסל תקוע כבר כמה שעות טובות..הוא נהיה בהיר יותר אבל לא נעלם.
פורסם 2009 בינואר 1716 שנים למה קשה להאמין? הרי זאת האחריות, לא?? מה - עובדים על אנשים בעיניים?מבטיחים להם החלפה בחדש על פיקסל שרוף(כמו DELL) ולא מקיימים?האחריות של כמעט כל היצרנים היא החלפה רק במקרה של יותר מ-3 פיקסלים אלא אם כן המסך בן חודש
פורסם 2009 בינואר 1716 שנים מחבר האחריות פה זה כמו אצל הDELLבכל מקרה זה לא פיקסל שרוף. הוא בצבע תכלת...מה עושים?
פורסם 2009 בינואר 1716 שנים תשאל תנסה תברר מה הנוהלים שלהם במצב כזה..לפי מה שאתה אומר הוא תקוע..נסה לנתק מהחשמל לעסות שהוא מכובה דלוק תכבה תדליק תעשה כל מה שאתה יכול..אולי זה יעזור לך תדע.. :-\
פורסם 2009 בינואר 1916 שנים מחבר לא עוזר.איך אפשר לדעת בודאות שהוא לא שרוף?מה עם אחד המנהלים?(QTTP?) אף אחד לא יכול להגיב פה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.