פורסם 2009 בינואר 1616 שנים שלום לכולם . לפני מספר ימים פרמטתי את המחשב שלי. התקנתי את הדריבר של הכרטיס מסך דרך הדיסק (6600GT) . עכשיו אני שם לב שלא רואים את הטקסטורה של חפץ / שתיים . (החפץ מסומן בעיגול..) מה יכולה ליהיות הסיבה ? הדריבר דיי ישן ? , גם לפני הפירמוט אני התקנתי את הדריבר מהדיסק . מה יכולה ליהיות הבעיה ? תודה רבה לעוזרים ושבת שלום
פורסם 2009 בינואר 1616 שנים מחבר איך הבעיה יכולה ליהיות במשחק , אם לפני הפרמוט הייתי רואה את הטקסטורה ?
פורסם 2009 בינואר 1616 שנים מחבר לפני הפרמוט העברתי את המשחק על ה DOK שלי.. אז ככה אין מצב שנמחקה הטקסטורה יש אולי עוד משהוא ? ותודה רבה רבה על העזרה
פורסם 2009 בינואר 1616 שנים FURMARK אבל שוב, מדובר פה בבעיית טקסטורותזה בעיה במידע ולא בתצוגה גרפית ולכן רוב הסיכויים שלא מדובר בבעיה בכרטיס המסך שלך
פורסם 2009 בינואר 1616 שנים מחבר זאת הבעיה שזה מביא לי :http://up43.siz.co.il/up3/yoxyduz42u0y.jpgאני צריך לעדכן את הדריבר של הכרטיס מסך ?
פורסם 2009 בינואר 1616 שנים יש מצב שכאשר העברתה את הטקסטורה לDOK היא נידפקה קלות.זה קורה ואין מה לעשות עם זה. לי אישית זה קרה מספר פעמים (אני אפילו יכול להראות לך סקרינים מSOF שחסרה לי בו טקסטורת הדם ומהאנשים ניתז חומר לבן...)אבל למרות הכל תבדוק ותעשה מה שDJ אמר לך
פורסם 2009 בינואר 1716 שנים מחבר הורדתי את הדריבר הכי חדש לכרטיס מסך שלי .. ועובד פיקס תודה רבה על העזרה :~)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.