עבור לתוכן

שאלה על IntelBurntest

Featured Replies

פורסם

אני עם e4600 באוברקלוק ל 12X 250mhz , עם מתח 1.3625v

הרצתי 5 לופים, על בדיקה מלאה, וזה עבר לי רק 1 מתוך 5

מה אני אמור לעשות, להעלות מתח למעבד?

פורסם

זה אומר שהOC לא יציב..מה בדיוק ? אם תפרט קצת יותר על המתחים והתדרים השונים (זיכרון) יהיה אפשר לדעת איפה אפשר "לתקן"..

פורסם
  • מחבר

הזכרונות בתדר הרגיל שלהם(800mhz) והמתח נמצא המצב נורמלי 1.9V

pcie נעול על 100mhz

כל המתחים האחרים במצב נורמל

פורסם

כן הOC שלך אכן לא יציב, אם אתה יכול לתת לי את כל האפשרויות שיש לך בBIOS זה יהיה אחלה כי אני לא זוכר כלכך מה יש בלוחות P35

פורסם
  • מחבר

הנה תצלום של ההגדרות ששמתי

לפחות למדתי משהו אחד היום - איך לבטל את הפלאש המצלמה :yelclap:

[attachment deleted by admin]

פורסם

תראה ... אני לא יודע עד כמה וולט (שלא פוגע בזכרונות עצמם) תומכים הזכרונות שלך אבל בוא רק תנסה לעשות משהו כדי לבדוק אם זה יציב ... אם זה יציב יופי עלינו על הבעיה אבל תצטרך לחכות לתגובה ממישהו שיודע אם 2.1 וולט לזכרונות שלך לא יפגע בהם ...

ב - DDR2 OverVoltage Control תבחר 0.3v+ . אם עדיין לא יציב תבחר 0.1v+ ב - FSB OverVoltage Control ... ואם עדיין לא יציב תבחר 0.1v+ ב - (G)MCH OverVoltage Control ... ואם עדיין לא יציב תחזיר להגדרות שהיו כמו בתמונה ששמת ...

פורסם

הזיכרונות שלו הם VALUE ולכן מתח של יותר מ1.8/1.9V לא יתן לו הרבה..

על כמו כל מקרה פותח התרד נסה לקבע ידנית את המתח...ובנוסף לזאת לעלות מתח לFSB/MCH..

פורסם

על כמו כל מקרה פותח התרד נסה לקבע ידנית את המתח...ובנוסף לזאת לעלות מתח לFSB/MCH..

רציתי לשאול אותך שאלה ... חבל לי לפתוח על זה ת'רד ... איך אפשר לדעת אם זכרונות הם Value אם לא כתוב נגיד באתר של החנות שקניתי בה את הזכרונות ?.. ועוד משהו קטן ... אני בונה לאחי מחשב (קונה חלקים ... כל פעם חלק אחד ... בגלל הכסף) האם הזכרונות האלה (OCZ 2GB Kit DDR2 PC2-6400 800Mhz Platinum Rev2 4-4-4-15 XTC OCZ2P800R22GK) טובים ל - OC ?..

פורסם

moshe_91 להבא תריץ חיפוש או תפתח תרד חדש... ;D

על כל מקרה לרוב זיכרונות VALUE מגיעים ללא שום קירור והמחיר בהתאם..כמו כן אפשר להסיק את הדבר מהתבוננות באתר החברה.שכן זיכרונות אלו הם הסדרה הכי נחותה של החברה...כמובן שאף אחד לא אומר שזה רע.. ;D

פורסם

moshe_91 להבא תריץ חיפוש או תפתח תרד חדש... ;D

על כל מקרה לרוב זיכרונות VALUE מגיעים ללא שום קירור והמחיר בהתאם..כמו כן אפשר להסיק את הדבר מהתבוננות באתר החברה.שכן זיכרונות אלו הם הסדרה הכי נחותה של החברה...כמובן שאף אחד לא אומר שזה רע.. ;D

בדיוק ערכתי את ההודעה שלי ... אם תוכל לענות לי גם בקשר למה שכתבתי בעריכה אני אודה לך מאוד ... להבא אני אפתח ת'רד חדש ...

תודה מראש

פורסם
  • מחבר

העלתי את FSB/MCH ב 0.1v בנפרד לכן אחד וגם ביחד, עדיין אותה תוצאה, עובר לי רק 1 מתוך 5

זה מעצבן, קראתי בהמון אתרים שניתן לעשות אוברקלוק כזה למעבד שלי בלי להעלות מתחים בכלל

באמת אם אני לא מעלה מתחים אין לי קריסות , אפילו משחקים רצים סבבה, אבל הבנתי שזה לא אומר שהמערכת יציבה בהכרח

פורסם

תנסה לעשות בדיקה עם OCCTPT במשך שעתיים ותקבע שם את הטמפרטורה המקסימאלית ל - 65 ואם זה לא מראה לך אף Error המערכת שלך יציבה ... זאת תוכנה לבדיקת מאמץ של המעבד ... במקרה שלך זה מספיק כי אתה לא עושה OC לזכרונות ... רק למעבד

פורסם

0.1 זה לא כזה שינוי משמעותי..תנסה לעלות עוד קצת..ותראה מה קורה..

פורסם
  • מחבר

עשיתי בדיקה שעתיים עם occt ויצא יציב

שמתי מתח למעבד 1.35V וכל שאר המתחים רגילים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים