פורסם 2009 בינואר 1616 שנים אני עם e4600 באוברקלוק ל 12X 250mhz , עם מתח 1.3625vהרצתי 5 לופים, על בדיקה מלאה, וזה עבר לי רק 1 מתוך 5מה אני אמור לעשות, להעלות מתח למעבד?
פורסם 2009 בינואר 1616 שנים זה אומר שהOC לא יציב..מה בדיוק ? אם תפרט קצת יותר על המתחים והתדרים השונים (זיכרון) יהיה אפשר לדעת איפה אפשר "לתקן"..
פורסם 2009 בינואר 1716 שנים מחבר הזכרונות בתדר הרגיל שלהם(800mhz) והמתח נמצא המצב נורמלי 1.9Vpcie נעול על 100mhzכל המתחים האחרים במצב נורמל
פורסם 2009 בינואר 1716 שנים כן הOC שלך אכן לא יציב, אם אתה יכול לתת לי את כל האפשרויות שיש לך בBIOS זה יהיה אחלה כי אני לא זוכר כלכך מה יש בלוחות P35
פורסם 2009 בינואר 1716 שנים מחבר הנה תצלום של ההגדרות ששמתי לפחות למדתי משהו אחד היום - איך לבטל את הפלאש המצלמה [attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בינואר 1716 שנים תראה ... אני לא יודע עד כמה וולט (שלא פוגע בזכרונות עצמם) תומכים הזכרונות שלך אבל בוא רק תנסה לעשות משהו כדי לבדוק אם זה יציב ... אם זה יציב יופי עלינו על הבעיה אבל תצטרך לחכות לתגובה ממישהו שיודע אם 2.1 וולט לזכרונות שלך לא יפגע בהם ...ב - DDR2 OverVoltage Control תבחר 0.3v+ . אם עדיין לא יציב תבחר 0.1v+ ב - FSB OverVoltage Control ... ואם עדיין לא יציב תבחר 0.1v+ ב - (G)MCH OverVoltage Control ... ואם עדיין לא יציב תחזיר להגדרות שהיו כמו בתמונה ששמת ...
פורסם 2009 בינואר 1716 שנים הזיכרונות שלו הם VALUE ולכן מתח של יותר מ1.8/1.9V לא יתן לו הרבה..על כמו כל מקרה פותח התרד נסה לקבע ידנית את המתח...ובנוסף לזאת לעלות מתח לFSB/MCH..
פורסם 2009 בינואר 1716 שנים הזיכרונות שלו הם VALUE ולכן מתח של יותר מ1.8/1.9V לא יתן לו הרבה..על כמו כל מקרה פותח התרד נסה לקבע ידנית את המתח...ובנוסף לזאת לעלות מתח לFSB/MCH..רציתי לשאול אותך שאלה ... חבל לי לפתוח על זה ת'רד ... איך אפשר לדעת אם זכרונות הם Value אם לא כתוב נגיד באתר של החנות שקניתי בה את הזכרונות ?.. ועוד משהו קטן ... אני בונה לאחי מחשב (קונה חלקים ... כל פעם חלק אחד ... בגלל הכסף) האם הזכרונות האלה (OCZ 2GB Kit DDR2 PC2-6400 800Mhz Platinum Rev2 4-4-4-15 XTC OCZ2P800R22GK) טובים ל - OC ?..
פורסם 2009 בינואר 1716 שנים moshe_91 להבא תריץ חיפוש או תפתח תרד חדש... ;Dעל כל מקרה לרוב זיכרונות VALUE מגיעים ללא שום קירור והמחיר בהתאם..כמו כן אפשר להסיק את הדבר מהתבוננות באתר החברה.שכן זיכרונות אלו הם הסדרה הכי נחותה של החברה...כמובן שאף אחד לא אומר שזה רע.. ;D
פורסם 2009 בינואר 1716 שנים moshe_91 להבא תריץ חיפוש או תפתח תרד חדש... ;Dעל כל מקרה לרוב זיכרונות VALUE מגיעים ללא שום קירור והמחיר בהתאם..כמו כן אפשר להסיק את הדבר מהתבוננות באתר החברה.שכן זיכרונות אלו הם הסדרה הכי נחותה של החברה...כמובן שאף אחד לא אומר שזה רע.. ;Dבדיוק ערכתי את ההודעה שלי ... אם תוכל לענות לי גם בקשר למה שכתבתי בעריכה אני אודה לך מאוד ... להבא אני אפתח ת'רד חדש ...תודה מראש
פורסם 2009 בינואר 1716 שנים מחבר הזיכרונות שלו הם VALUE ולכן מתח של יותר מ1.8/1.9V לא יתן לו הרבה..על כמו כל מקרה פותח התרד נסה לקבע ידנית את המתח...ובנוסף לזאת לעלות מתח לFSB/MCH..העלתי את FSB/MCH ב 0.1v בנפרד לכן אחד וגם ביחד, עדיין אותה תוצאה, עובר לי רק 1 מתוך 5זה מעצבן, קראתי בהמון אתרים שניתן לעשות אוברקלוק כזה למעבד שלי בלי להעלות מתחים בכללבאמת אם אני לא מעלה מתחים אין לי קריסות , אפילו משחקים רצים סבבה, אבל הבנתי שזה לא אומר שהמערכת יציבה בהכרח
פורסם 2009 בינואר 1716 שנים תנסה לעשות בדיקה עם OCCTPT במשך שעתיים ותקבע שם את הטמפרטורה המקסימאלית ל - 65 ואם זה לא מראה לך אף Error המערכת שלך יציבה ... זאת תוכנה לבדיקת מאמץ של המעבד ... במקרה שלך זה מספיק כי אתה לא עושה OC לזכרונות ... רק למעבד
פורסם 2009 בינואר 1716 שנים מחבר עשיתי בדיקה שעתיים עם occt ויצא יציבשמתי מתח למעבד 1.35V וכל שאר המתחים רגילים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.