עבור לתוכן

מהו "משחק השנה" לשנת 2008 לדעתכם (PC)?

משחק השנה לשנת 2008 הוא ? 1,434 הצבעות

1. 1. משחק השנה לשנת 2008 הוא ?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

MASS EFFECT, פשוט משחק מדהים, אין לי מה להוסיף.

אני אישית נהנה מאוד מהמשחק אבל ממה שאני רואה זה עוד RPG עתידני של BIOWARE (כמו KOTOR ולא כ"כ שונה מJADE EMPIRE

שגם מהם נהניתי מאוד) עם מערכת קרבות משופרת. מה שאני לא מבין זה למה מתלהבים מהמשחק הזה הרבה יותר מהמשחקים האחרים

של BIOWARE.

• תגובות 43
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^^^

כוח הפירסום המדהים של EA עושה את ההבדל. חבל יהיה לראות את החברה נפגעת כתוצאה משיתוף הפעולה עם EA והופכת להיות כמו DICE ו EALA (שעוד איך שהוא בסדר).

פורסם

אני אישית נהנה מאוד מהמשחק אבל ממה שאני רואה זה עוד RPG עתידני של BIOWARE (כמו KOTOR ולא כ"כ שונה מJADE EMPIRE

שגם מהם נהניתי מאוד) עם מערכת קרבות משופרת. מה שאני לא מבין זה למה מתלהבים מהמשחק הזה הרבה יותר מהמשחקים האחרים

של BIOWARE.

לדעתי KOTOR וJADE EMPIRE היו הרבה יותר טובים

ME נבנה מראש כטרילוגיה ומרגישים את זה שחסר הרבה דברים שבטח יצאו בהמשכים

המשחק הזה אכזב אותי מאוד סתם משחק בינוני לאומת JADE EMPIRE

פורסם

קרירין תהיה בריא

ME זה אחד המשחקים הטובים ביותר שיצאו.

עוד מעט תגיד שמקס פיין היה גרוע?

פורסם

אתם מפספסים כמה נקודות חשובות ביותר. בהשוואה למשחקים שיצאו בשנים האחרונות MASS EFFECT אכן משחק מרשים אבל, אם תשווה אותו למשחק טוב באמת (אך ישן יותר) תגלה ש MASS EFFECT הוא עוד משחק טוב (אבל לא מדהים) שזה בערך שנה לפני שסיימו לפתח אותו, כולל כמה באגים עלובים ביותר ומתבסס על כך שרוב המשחקים האחרים הם זבל, ל BIOWARE יש שם טוב מאוד ול EA יש יכולת פרסום טובה משל רוב החברות בעולם.

מאקס פיין הוא יותר סרט ממשחק (למרות שהסרט עליו נוראי, אפילו אני יכול לעשות סרט יותר טוב), 3DREALMS מפיקים מצויינים (הייתי אומר הטובים ביותר) וגם רוקסטאר בין המפתחים הטובים ביותר (בבקשה לא להזכיר את הפורט של GTA4 הוא לא דוגמה ליכולות של החברה).

פורסם

קרירין תהיה בריא

ME זה אחד המשחקים הטובים ביותר שיצאו.

עוד מעט תגיד שמקס פיין היה גרוע?

אני משווה את ME לKOTOR ולJADE EMPIRE שדרך אגב לא יצאו לאף קונסולת נינטנדו

לאומתם ME מרגיש רדוד ולא גמור

אולי זה אותה מפתחת אבל הפעם היה הרגשה שיתרכזו בלהכניס גרפיקה ופרזנטציה חזקה אבל לא סימו את המשחק

המשחק פשוט לא מרגיש גמור ובמיוחד במיוחד במשימות צד בכוכבים ששם גם הגרפיקה מכוערת והרכב מרגיש כאילו זה משחק משנות ה80

פורסם

fallout 3 וdead space

far cry2?? אולי באכזבות היותר גדולות השנה..

את GTA אני לא יכניס אצלי לרשימה... יחלו להשקיע הרבה יותר חבל...

פורסם

לדעתי PES09 הכי אהבתי את זה

אחרי זה GRID

פורסם

SIMS APARTMENT!! :silly:

לא סתם חס וחלילה..

GRID! מושלם פשוט!

פורסם

תאמת אף משחק לא עשה לי את זה השנה

הכי נהנתי לשחק ב FALLOUT3 אבל הוא לא משחק השנה

יש לו עדיין הרבה חסרונות כדי להיות משחק השנה

אף משחק השנה לא גרם לי להרגיש WOW כזה כמו COD4 שנה שעברה

אז לפי דעתי COD4 הוא משחק השנה של 2008

פורסם

Fallout 3 היה מעולה.

את GTA 4 אני אפילו לא חושב להכניס לרשימה. אני חושב שאנשים הגזימו יותר מדי עם ה"שלמות" שלו.

כמובן שהיה גם את GRID, ממשחקי המירוצים בין היותר טובים שיצא לי לשחק בהם כבר הרבה זמן.

פורסם

אז למה לא הכניסו אותו לרשימה?

תערכו את הפוסט הראשון

פורסם

בשבילי זה DMC4 זה כי פשוט חיכיתי הרבה מאוד זמן למשחק וזה היה כמו חלום שהיתגשם :] (למרות שסיום המשחק ביאס לי את התחת).

פורסם

DMC4 אחד המשחקים, יצא לי לשחק מעט ב 3 לפני זה, אבל בהחלט היתי נותן מקום ל 4 בחמישיה הראשונה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים