עבור לתוכן

מחפש מחשב למשרד של רופא, 1K ללא ציוד הקפי, צריך ממתג

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב? 1K לא נראה לי שצריך יותר

2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, שימוש בתוכנה של רופאים

3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: ממתג שאליו יחוברו מקלדת, עכבר, מדפסת, מסך ושני מחשבים

4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: כרטיס קול, כרטיס מסך יותר מבסיסי מובנה על הלוח, כונן דיסקטים

5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא

6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? ממש לא

7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? מערכת הפעלה חוקית

8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? 1GB ראם

הממתג זה מאוד חשוב כי היא צריכה לחבר שני מחשבים למסך, לעכבר, למקלדת ולמדפסת ולהחליף ביניהם כשצריך

פורסם

התקציב נמוך מידי כדי לקבל מחשב שלם עם מערכת הפעלה חוקית.

אני מציע שתעיין במחשבים המוכנים של אחת מהחברות המוכרות כי אני לא חושב שיהיה אפשרי לבנות משהו בתקציב הנ"ל בטח ובטח לא עם הקופסה שהזכרת שאישית אני לא מכיר אחת כזאת.

פורסם
  • מחבר

התקציב נמוך מידי כדי לקבל מחשב שלם עם מערכת הפעלה חוקית.

אני מציע שתעיין במחשבים המוכנים של אחת מהחברות המוכרות כי אני לא חושב שיהיה אפשרי לבנות משהו בתקציב הנ"ל בטח ובטח לא עם הקופסה שהזכרת שאישית אני לא מכיר אחת כזאת.

אוקיי אז תוסיפו לתקציב את המערכת הפעלה...

אני בטוח שיש איפשהו ממתג כזה כי אני בטוח שיש אנשים שמתמשים בשני מחשבים על מסך אחד ולא נראה לי שהם פשוט מחברים אותו כל רגע למחשב אחר, אותו דבר עם העכבר, מקלדת ומדפסת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים