פורסם 2009 בינואר 1616 שנים 1. מה התקציב? 1K לא נראה לי שצריך יותר2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, שימוש בתוכנה של רופאים3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: ממתג שאליו יחוברו מקלדת, עכבר, מדפסת, מסך ושני מחשבים4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: כרטיס קול, כרטיס מסך יותר מבסיסי מובנה על הלוח, כונן דיסקטים5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? ממש לא7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? מערכת הפעלה חוקית8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? 1GB ראםהממתג זה מאוד חשוב כי היא צריכה לחבר שני מחשבים למסך, לעכבר, למקלדת ולמדפסת ולהחליף ביניהם כשצריך
פורסם 2009 בינואר 1616 שנים התקציב נמוך מידי כדי לקבל מחשב שלם עם מערכת הפעלה חוקית.אני מציע שתעיין במחשבים המוכנים של אחת מהחברות המוכרות כי אני לא חושב שיהיה אפשרי לבנות משהו בתקציב הנ"ל בטח ובטח לא עם הקופסה שהזכרת שאישית אני לא מכיר אחת כזאת.
פורסם 2009 בינואר 1616 שנים מחבר התקציב נמוך מידי כדי לקבל מחשב שלם עם מערכת הפעלה חוקית.אני מציע שתעיין במחשבים המוכנים של אחת מהחברות המוכרות כי אני לא חושב שיהיה אפשרי לבנות משהו בתקציב הנ"ל בטח ובטח לא עם הקופסה שהזכרת שאישית אני לא מכיר אחת כזאת.אוקיי אז תוסיפו לתקציב את המערכת הפעלה...אני בטוח שיש איפשהו ממתג כזה כי אני בטוח שיש אנשים שמתמשים בשני מחשבים על מסך אחד ולא נראה לי שהם פשוט מחברים אותו כל רגע למחשב אחר, אותו דבר עם העכבר, מקלדת ומדפסת
פורסם 2009 בינואר 1616 שנים http://www.wallashops.co.il/ws/מחשבים/מערכות-מחשב?p=0-0-0-0-0-0-0-30291-0-0$0 יש לך מבחר תבחר 1 . תעבור על התוספות ותוסיף חלונות .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.