פורסם 2002 בפברואר 1623 שנים קניתי את העכבר של microsoft inteli mouse אופטי ויש 2 כפתורים בצד אני יודע שאפשר לתכנת אותם שיעשו כל מיני פקודות ואני לא יודע איך
פורסם 2002 בפברואר 1623 שנים או בלוח בקרה MOUSE, או אם קיבלת אם העכבר דיסק ודרייברים אולי יש שם הוראות?
פורסם 2002 בפברואר 1623 שנים יש לי רעיון אתה מכיר בהתחל תוכנות כלי מערכת יש מערכת תתוים למקלדת אולי יש אצלך משהו דומה לעכבר?
פורסם 2002 בפברואר 1623 שנים זה מהשאני שאלתי וידוע שמיקרוסופט אוהבים קומבינות.אנשים יכתבו הל כדי להעלות את מונה הודעות, אפילו דברים לא קשורים. (לא מצחיק)
פורסם 2002 בפברואר 1623 שנים תשמע זה לא קשה גם לי יש עכבר כזה נראה לי שהתכוונת לintelliMouse explorer בכל אופן אתה צריך להוריד את הדרייבר לעכבר שלך שנמצא כאן (כנראה) תבדוק את השם המדויק שלו על העכבר מלמטה בדרייבר יהיה לך את השמות של העכברים שהדרייבר מתאים להם כשתתקין אותו, אם עדיין לא תצליח להסתדר עם איך להפעיל את המקשים הצדדים שלח עוד הודעה ואני אעזור לך בהצלחה
פורסם 2002 בפברואר 1623 שנים אנשים יכתבו הל כדי להעלות את מונה הודעות, אפילו דברים לא קשורים. (לא מצחיק)
פורסם 2002 בפברואר 1623 שנים זה מהשאני שאלתי וידוע שמיקרוסופט אוהבים קומבינות.אנשים יכתבו הל כדי להעלות את מונה הודעות, אפילו דברים לא קשורים. (לא מצחיק)מה זה קשור למשהו פה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.