עבור לתוכן

מדבקה כימית על מעבד, תפריע לקירור המעבד? כן או לא?

Featured Replies

פורסם

היי חברים

רכשתי מעבד של AMD יד שניה- ATHLON 64 2X4200 .

תקופת האחריות תסתיים עוד שנה.

המוכר, הסב את תשומת ליבי לכך שבחנות ממנה רכש את המעבד - "מאג" ממגדל העמק, הדביקו מדבקת זיהוי, שהסרתה תבטל את האחריות ( המספר שעל המדבקה מהווה חלק מפירטי זיהוי המעבד שהודפסו בחשבונית המס).

הוא סיפר לי, שלטענתו בפני המוכר בחנות, על אפשרות פגיעה בהולכת החום, באמצעות המשחה הטרמית, וקירורו, טענו בחנות שהמדבקה טרמית, ושלא תהיה פגיעה.

האם אתם מכירים נושא זה? והאם זה נכון, ולא תהיה פגיעה.

עדיין לא התקנתי את המעבד, כי אני רוצה לברר סוגיה זו לפני שאתקין אותו.

תודה מראש לכל אלה שיגיבו.

פורסם

יכול להיות שתיהיה פגיעה ביכולת הקירור אבל היא דיי מינורית. הבדל בד"כ של מעלה שתיים. לא משהו נוראי.

פורסם

המדבקה אינה תרמית, זה לא נכון.

לגבי השאר אני מציע שתקרא כאן:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=376854.0

(המידע נמצא גם בסטיקי FAQ מעבדים ולוחות אם)

הצעה שלי- תסיר את המדבקה ותשמור אותה בצד עם הקבלה/חשבונית הקניה.

רוב המדבקות האלה לא יורדות בקלות,הן מתקלפות לחתיחות קטנות גם שאתה מוריד אותם בעדינות עם סכין יפני :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

דווקא הצלחתי להוריד אות, אבל זה היה קשה:

חיממתי אותה עם פן, ומהפינות קילפתי לאט לאט.

אם נביא בחשבון, שגם זה שקניתי ממנו הסיר אותה (ולפני שמסר לי אותה הדביק אותה שבוע - בדיעבד זה היה קצת מצחיק לעשות זאת), היא קצת מרופטת בפינות, אבל שלמה.

פורסם

רוב המדבקות האלה לא יורדות בקלות,הן מתקלפות לחתיחות קטנות גם שאתה מוריד אותם בעדינות עם סכין יפני :nixweiss:

דווקא את הרוב קל מאוד להסיר..

ולא צריך להוריד בעדינות, אם תהיה עדין מידי אז המדבקה תהרס. יש ללחוץ על סכין יפני במקביל למעבד תחת המדבקה ולהחליק את הסכין מקצה אחד של המדבקה אל השני. מומלץ שלא לעצור באמצע שכן אז יש סיכוי גדול שהמדבקה תחתך בנקודת העצירה.

פורסם
  • מחבר

אבל הורדתי אותה!!

פורסם

יופי אז תשמור עליה למקרה ותצטרך לממש אחריות.. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים