עבור לתוכן

לוח XFX X58I או גיגהבייט X58-UD4?

Featured Replies

פורסם

מה זה קשור? לפני רגע אמרת שהפרש המחירים בין הלוח שלך (שע"פ מה שכתוב הוא UD5) לבין DS4 הוא בכלל 50 ש"ח כשעכשיו אתה טוען שאתה מדבר על UD4? רוצה להסביר לי מה נסגר איתך?

פורסם

איפה כתבתי שיקנה את הלוח שלי ? אמרתי שעדיף לוח אם עם קבלים יפנים . הרבה חברות מרכיבות קבלים גנריים בשביל להוזיל בכמה אגורות את הלוח שלהם

פורסם

השוות קודם את הלוח שלך ל-DS4, מה שגרם לי להיות בטוח שאתה ממשיך לדבר עליו. לפחות תציין שאתה משנה את נושא השיחה :lol:

פורסם

קבלים נפוחים זו לא תופעה נפוצה, לא צריך להסחף.. וגם בכמויות שזה כן קורה, בשביל זה יש אחריות. אמנם יש סבירות מסוימת שגם רכיבים אחרים יפגעו, אבל הסבירות הקלושה שזה בכלל יקרה + הסבירות הקלושה שרכיבים אחרים יפגעו = סבירות קלושה פי שניים שזה צריך להטריד משתמש שקונה לוח בלמעלה מ-1000 שקלים. מה גם שזהו לא כונן קשיח, לא מפסידים מידע, מערכת הפעלה.. פשוט מממשים אחריות ומחליפים את הלוח, לא צריך להתקין שום דבר לאחר מכן.

פורסם

^^^^^

אמרתי רק שקבלים יפנים אמינים יותר והפרש המחירים באמת זניח .כך עם יש אותו לוח שההבדלים בניהם הוא כמו הקבלים עדיף אותם . זה הכול .OMRY אתה מתנהג כמו גבר שסירסו אותו רגע לפני שהוא קיבל ואחרי 20 שנות המתנה . כך כדורי הרגעה . ואם יש לך תגובה תפנה ישירות למנהלי האתר והם גם יסבירו לך גם מה עדיף

פורסם

שלום לכולם

כמה עובדות לגבי הלוח של XFX:

1. הקבלים שלו יפנים בכל הלוח.

2. הלוח הראשון שתומך גם במערך CROSSFIRE וגם ב-3WAY SLI

3. 3 שנים אחריות.

מחיר תחרותי מול מתחרים עם מפרט דומה.

פורסם

^^^^

אני לא אומר שהיא לא חברה אמינה . OMRY אוהב לשבש כול דבר שנאמר . לגיגהבייט יש 2 דגמים לכול לוח UD וDS הדגם UD עדיף

פורסם

bluemail ו-Omry מבדר לראות אותכם רבים כמו זוג נשוי בכל דיון שני בפורום.

מה גם שפותח האשכול כבר קנה, אז לטעמי אפשר לסגור את הבסטה. (אני אגב מעדיף את ה-XFX)

פורסם

סטאס, תתחדש..

bluemail, שמור על השפה שלך בבקשה.

ולמניעת ויכוחים נוספים וגם מהסיבה שהלוח כבר הוזמן, הדיון ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים