עבור לתוכן

לוח XFX X58I או גיגהבייט X58-UD4?

Featured Replies

פורסם

שלום..

עשיתי הזמנה למפרט הכולל לוח UD4 של גיגהבייט (למעבד I7).

ראיתי שהגיע לארץ הלוח של XFX דגם X58I.

רציתי לדעת אם כדאי להחליף את הגיגהבייט ל XFX או להשאר עם הגיגהבייט? (המחיר דומה לשניהם)

תודה מראש.

פורסם

בסה"כ אין הרבה הבדלים, מעט יותר פיצ'רים ל-X58I..

פורסם

יש הבדלים וגדולים.

ההבדל הגדול ביורת הוא, זאת סדרה חדשה של GIGABYTE, אשר משתמשת ב ULTRA DURABLE 3 שזה אומר שימוש בכמות כפולה של נחושת, דבר המפחית התחממות, מעבר של זרם חלק יותר, אפשרויות OC גבוהות יותר ויציבות יותר.

ללוח אם של GB יש מערכת של 8 שלבי ייצוב מתח למעבד, לעומת XFX שיש לה 6.

בכללי, הסדרה החדשה של GB מעולה.

רק לידע כללי.

פורסם

תודה על הידע הכללי, אבל ההבדלים הללו אינם גדולים. זה שלג'יגהבייט יש "טכנולוגיה" שנקראת UD2/3 לא אומר שאין לחברות אחרות דברים כאלו, זהו בסה"כ מבנה לוח אם משופר, לא יותר מזה. ובפועל למי שחשוב האוברקלוק כ"כ אז הוא יבדוק מי מהלוחות בפועל מציע יתרון גדול יותר, ולא יסתמך על פאזות וקשקושים שכאלו. ואכן, פותח הת'רד מצביע על לוחות ה-X58 הזולים ביותר והוא לא ציין שהוא מעוניין באוברקלוק.

ובהשוואה למה בידיוק הסדרה הזו מעולה? גם ל-ASUS יש לוחות מעולים. אני לא פאנבוי של חברה כזו או אחרת, למעשה לי יש לוח של ג'יגהבייט אבל לא צריך להסחף.

פורסם

כל לוחות ה-X58 הם חרטא אחד גדול. יש לוח אחד בלבד בשוק שבאמת משתלם: ה-EX58-DS4. הוא מגיע עם די הרבה פיצ'רים שאין בלוחות בסיסיים יותר והוא הזול ביותר מבין כל חבריו על ספסל ה-X58.

פורסם

כל לוחות ה-X58 הם חרטא אחד גדול. יש לוח אחד בלבד בשוק שבאמת משתלם: ה-EX58-DS4. הוא מגיע עם די הרבה פיצ'רים שאין בלוחות בסיסיים יותר והוא הזול ביותר מבין כל חבריו על ספסל ה-X58.

אני מניח שאתה מתכוון לזה ? http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2957

פורסם

לא, אני מתכוון ל-GA-EX58-DS4.

פורסם

לי יש לוח שאתה מתכוון רק עם קבלים יפנים

פורסם

ומפה אני מעדיף שניתן לפותח הטופיק להחליט האם כבל יפני שווה לו 300 ש"ח. (ואני ממש לא תמים, אני בעצמי כנראה הולך על ה-Rampage II Extreme)

פורסם

תפתח . רק שתדע שקבלים יפנים אמינים . לא תראה אותם בטעות מתנפחים עוד חצי שנה שנה . ואם ההבדל הוא רק בקבלים הפרש המחירים הוא לא 300 הוא מקסימום 50

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על התגובות...

הלוח שהזמנתי הוא UD4 (הבנתי הוא עם קבלים יפנים). ההפרש בינו לבין ה DS4 ממש מזערי.

כנראה שאני אשאר עם הגיגהבייט כי אין עדין שום תגובות באינטרנט על הלוח של XFX.

פורסם

UD5 עולה 300 ש"ח יותר מ-DS4.

אגב, אמרתי שאתן לפותח הטופיק להחליט, לא אמרתי שאפתח טופיק.

פורסם

OMRY האותיות UD אומר קבלים יפנים והמספר שאחריו זה מספר הדגם של הלוח

פורסם

חוץ מזה שהאותיות UD אומרות ULTRA DURABLE, אני לא מבין איך מה שאמרת עכשיו קשור לוויכוח :screwy:

פורסם

כול הלוחות שהם עם UD הם עם קבלים יפנים בלי יוצא מן הכלל . רוצה לשאול מנהל ? פותח הטופיק טרח לברר לפני שאמרתי את זה . בפעם הבא תברר DS4 מול UD4 הפרשי מחירים. והמושג שרשמת אומר שהלוחות מעושרים האקסרה נחושת מלוחות רגילים וב X58 זה דור 3

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים