עבור לתוכן

האם הוספת זיכרון מסוג שונה מהנוכחי אפשרית\לא מומלצת?

Featured Replies

פורסם

יש לי כרגע 2*1 GB של OCZ עם תזמונים 5-5-5-15. 800 מגה"צ

אני מעוניין לשדרג ל 4 גיגה. השאלה היא עד כמה קריטי לקנות בדיוק את אותו יצרן עם אותם תזמונים? או שאני יכול לגוון?

פורסם

ערוך בבקשה את כותרת הדיון בהתאם לחוקי הפורום:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=366877.0

עריכה-

אתה יכול לגוון כמה שתרצה, אבל מומלץ להעיף מבט ולראות שהמאפיינים דומים בעיקר המתח שהזיכרון דורש.

אתה יכול לראות את הפרטים אודות הזיכרונות באתרים של היצרניות שלהם.. A-DATA, Kingston, GeIL...

במקרה שלך עם הזיכרון שציינת בהודעה, זה לא ביג דיל. רוב הזיכרונות הם 5-5-5-15/18, ואפילו אם תקנה נמוך מזה אז הזיכרונות יפעלו בתזמונים הגבוהים יותר (גבוה יותר - פחות טוב [בתזמונים]). כנ"ל לגבי מהירות הזיכרון, אם תקנה 1066 אז המהירות תהיה הנמוכה מבין 2 הסוגים שזה אומר 800 מגהרץ במקרה שלך.

פורסם
  • מחבר

מה לגבי רכישה של סטיקים של 2 גיגה כל אחד? כרגע יש לי 2 סטיקים של 1 גיגה כ"א... (חובה זוגות? אפשר לקנות סטיק 2 גיגה בודד ולהוסיף?)

פורסם

לשם מה אתה מעוניין לשדרג את כמות הזיכרון?

לי למשל יש 2GB עם מערכת הפעלה XP וזה מספיק לי, אני לא מתלונן על ביצועים. כך שזה מספיק.

גם במידה ותתקין 4GB, לא ינוצל כל הנפח הזה.. ינוצל בין 3GB ל-3.6GB. (אתה יכול לקרוא על זה עוד בFAQ זכרונות)

פורסם
  • מחבר

אני רוצה לשים לינוקס ראשי ועם וירטואל בוקס להריץ XP\7 בעתיד

בגלל זה אני רוצה לדעת אם אני יכול לשים רק סטיק אחד של 2 גיגה במקום בכפולות כדי שישאר לי מקום לשדרוג עתידי מעל 4

פורסם

אתה יכול לקנות גם עם מהירויות שונות , ותזמונים שונים .

אבל תמיד זה יעבוד על המהירות הכי קטנה (למשל 800 ו 667 אז זה יעבוד על 667 גם הכרטיסים של ה 800)

פורסם

בגלל זה אני רוצה לדעת אם אני יכול לשים רק סטיק אחד של 2 גיגה במקום בכפולות כדי שישאר לי מקום לשדרוג עתידי מעל 4

אתה יכול וזה גם מה שאני ממליץ. קח זיכרון הכי זול שתמצא (110 ש"ח בערך) שהוא DDR2 2GB 800Mhz בעל תזמונים ממוצעים כמו שלך, ורק ליתר ביטחון תבדוק שהמתח גם כן דומה.

פורסם
  • מחבר

יופי, תודה רבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים