עבור לתוכן

LG LCD 22 W2261V FULL HD ביקורת פרטית.!

Featured Replies

פורסם

אז ככה.. בסוף קניתי תמסך LG LCD 22 W2261V FULL HD והוא 21.5"

וואלה.. אני מה זה מרוצה!!

כל מה שניסיתי לעשות איתו עד עכשיו היה פצצתי..

ראיתי סרט HD ברזולוציית HD וזה ניראה מהמם כה חד כה מרשים צבעים מהממים

שיחקתי קרייסיס ב-1900X1200 וזה היה מה זה עצבניי עם הרמקולים 5.1 של לוג'יטק שיש לי

זה דבר סבבה רצח.. אין מריחות רק טיפה ברזולוציית HD במשחקים.. (בגרפיקה הכי גבוהה)

במסך הזה אפשר להעלות את עוצמת החדות עד 10.. ורואים תכתב חלק

קל לקרוא באינטרנט טקסים .. יש כמובן מוד לסרטים מוד לטקסט.. יש אפשרות בכיוון של המסך

לראות תחצי מסך כמו שהוא עכשיו וחצי מסך אחר לשחק עם הכיוון ככה אפשר לראות תהבדל

יש אפשרות לעשות זום לתמונה דרך המסך עצמו.

יש אפשרות לשים תמסך על 4:3 ..

והכי חשוב.. המסך ניראה מרשים !! כה פשוט וכה יפה

הוא קצת מוגבל בתנועה.. אבל זה ממש לא משנה לי

הרזולוציה שלו הטבעית זה 1024X1280.. אבל אני מעדיף 720X1280

אגב.. גם כשאני שם אותו על 1900X1080.. אפשרי אבל הכל ניהיה קטן.. ואין לי מושג איך להגדיל את זה

ניסיתי עם DPI וזה סתם חרא.. זה מכער את הכתב ועושה אותו מוזר. ותסמלים עושה אותם שחורים

וגם בעייתי להגדיל את דפי האינטרנט לרזולוציה כזאת אמרו לי פייר פוקס.. אבל לא מתאים לי הדפדפן הזה

אז אני ישים HD רק כשאני יראה סרט או במשחק.

בקיצור.. אני לא מבין למה הרבה פה שללו את LG LCD 22 W2261V FULL HD אחלה מסך שבעולם

אני חולה עליו.. עובד אצלי עם DVI.. ניראה סבבי רצח..

יחסית למחיר של 1086ש"ח.. אני מקבל תמורה ממש מלאה פלוס..

דבר שלילי יחיד זה שהתגובה שלו מוגבלת זה בערך כמו T220..

אין אפשרות להזיז אותו ולהפוך אותו ולסובב וכל מיני דברים

אם יש לכם שאלות תשאלו חופשי..

פורסם

הרזולוציה שלו הטבעית זה 1024X1280.. אבל אני מעדיף 720X1280

אגב.. גם כשאני שם אותו על 1900X1080.. אפשרי אבל הכל ניהיה קטן..

הרזולוציה הטבעית שלו היא 1920X1080, ואם אתה מריץ אותו על 1280X720 או 1280X1024, זה לא אומר שום דבר טוב על רמת ההבנה שלך במסכים.

אם אתה חושב שיש קשר בין ביקורת על מסך לבין ביטויים כמו "פצצתי", "מה זה עצבניי", "חולה עליו", "סבבי רצח" ושאר הדברים שרשמת, צר לי. :'(

פורסם
  • מחבר

הכוונה לרזולוציה טבעית.. זה רזולוציה שאתה יכול לראות את הגופנים והסמלים והאינטרנט בגודל הכי טוב בשביל העיניים..

כי FHD זה רק לסרטים ומשחקים לא יותר.

ובכלל.. מהביקורות פה באתר רק התאכזבתי..

קניתי תCHIMEI.. שקיבל פה "ביקורות" טובות..אחרי 5 יום החזרתי אותו לחנות

כמה שיותר מהר..

ויחסית למסך הזה אני מרגיש שני עולמות שונים..

ודווקא הLG פה שזכה לתגובות חרא הוא אחד המסכים הטובים..

וזה מראה שהאנשים שעושים פה ביקורת הם סתם ילדים מושפעים שלא מבינים כלום מהחיים שלהם

לא פלא התותחים הכבדים עזבו לאתר IO..פאנל..

אתם מביאים פה אנשים למצב כזה..שהם הולכים וקונים מסכים עם פאנל שהוא לא TN

והם לא יודעים למה הם הוציאו עוד 2000 שקל.. כי כל מה שהם עושים מספיק TN בינוני.

בקיצור.. מה שרציתי להגיד לך.. שאם יש לך ביקורת על ביקורת.

תלך פה לנושא של "מסכים מומלצים ינואר 09".

שאגב יש שם 2 מסכי ASUS עלובים.. שבמציאות הם לא שווים שקל..

אבל עזוב.. אתה בטח עוד ילד קטן שמעביר ביקורת על מה שהוא שמע אצל חברים

או קרה ממקום אחר.

פורסם

אהבתי את ההגדרה לרזולוציה טבעית... :lol:

פורסם

ה "סבבי רצח" הרג אותי :lol:

cup_of_LOL.gif

פורסם

הכוונה לרזולוציה טבעית.. זה רזולוציה שאתה יכול לראות את הגופנים והסמלים והאינטרנט בגודל הכי טוב בשביל העיניים..

כי FHD זה רק לסרטים ומשחקים לא יותר.

ובכלל.. מהביקורות פה באתר רק התאכזבתי..

קניתי תCHIMEI.. שקיבל פה "ביקורות" טובות..אחרי 5 יום החזרתי אותו לחנות

כמה שיותר מהר..

ויחסית למסך הזה אני מרגיש שני עולמות שונים..

ודווקא הLG פה שזכה לתגובות חרא הוא אחד המסכים הטובים..

וזה מראה שהאנשים שעושים פה ביקורת הם סתם ילדים מושפעים שלא מבינים כלום מהחיים שלהם

לא פלא התותחים הכבדים עזבו לאתר IO..פאנל..

בקיצור.. מה שרציתי להגיד לך.. שאם יש לך ביקורת על ביקורת.

תלך פה לנושא של "מסכים מומלצים ינואר 09".

שאגב יש שם 2 מסכי ASUS עלובים.. שבמציאות הם לא שווים שקל..

או קרה ממקום אחר.

אם אתה כ"כ אוהב להכפיש את ביקורות האתר אז אתה מוזמן ללחוץ על כפתור היציאה בכל עת. הבה נפריך את השטויות הנבחרות מבין כל אלו שאתה פולט כאן:

- גם ב IOP ה Chimei 222H זוכה לתשבוחות. מעבר לכך, ב IOP מפנים את המשתמשים לביקורות כאן. כנראה כי יש שם חבר'ה שיודעים היכן למצוא ביקורות באמת מקצועיות לגבי מסכי LCD.

- בכל המקרים שאין הצדקה לכך, לא ימליצו כאן על מסך מעבר ל TN.

- המסך LG W2261V, מלבד העובדה שלא נסקר כאן בביקורות, מעולם לא קיבל כאן "תגובות חרא". אני לא מבין מאיפה המצאת את זה. לכל היותר אמרו שבמקומו עדיף כבר מסך 24 כמו ה W2442PA עבור צפייה בתכנים ברזולוצית FHD שהיא הרזולוציה הטבעית שלו.

- אתה מוזמן למצוא אתר ישראלי אחר שמספק ביקורות מסכים מקצועיות כ"כ עם ציוד ייעודי ובאמת אובייקטיבי.

- אתה היחיד כאן שמתבטא כמו ילד מושפע שלא מבין מהחיים שלו כלום. הפוסל - במומו פוסל. במקום לבטא התרשמות אמיתית ואובייקטיבית לאמוד את טיב המסך, אתה משתמש במלים ש QTTP הזכיר באופן שמוכיח שאין לך דרך אמיתית להעריך אותו בצורה ברורה.

- ל QTTP יצא לראות ולהשתמש ב*קצת* (הרבה) יותר מסכים מאשר אתה מתאר לעצמך.

- אה, וכמובן

:lol: :lol: :lol: :lol:

מזמן לא צחקתי ככה בפורום הזה :xyxthumbs:

פורסם

דני, נראה לי שנעלבת קצת ולכן אתה תוקף ומנסה להעליב.

למרות זאת, הייתי מציע לך לנסות לשים את העלבון הזה בצד לרגע ואולי תפיק משהו מהדיון פה.

קודם כל תרשה לי להגיד לך שזה מאוד יפה שאתה משקיע זמן ומרץ בשביל לתרום לאנשים אחרים מהנסיון שלך !!

אבל, יש צורה מסויימת לכתוב ביקורות - אני מציע לך לקרוא כמה ביקורות, גם באתר הזה וגם באתרים מקצועיים בחו"ל, ולראות בעצמך איך נהוג לכתוב ביקורות.

בנוסף, בד"כ נדרש גם ידע טכני רב וגם היכרות מעמיקה עם התחום ועם מוצרים רבים כדי לכתוב ביקורת רצינית, וזה דבר שאין לרוב האנשים.

לכן הייתי מציע לך לא לקרוא למה שכתבת "ביקורת", אלא אולי משהו כמו "חוות דעת של משתמש".

בנוסף, הייתי מציע לך להשתדל להכיר מונחים בהם אתה משתמש כדי להיות בטוח שאתה משתמש בהם בצורה הנכונה.

לדעתי אם תרצה להתעמק ולהכיר את התחום, תוכל ללמוד הרבה מקריאה פה בפורום, ואולי גם תתמקצע מספיק בשביל לכתוב ביקורות בעצמך.

סתם רעיון - אולי אחרי שתכיר את התחום בצורה טובה יותר, תוכל לבקש מאנשים קצת הנחיה לגבי איך לכתוב ביקורת / התרשמות אישית, ואז אולי לבקש ממישהו מומחה בתחום לעבור על חוות הדעת שלך לפני שאתה מפרסם - אם מישהו יסכים לכך יהיה פה רווח כפול: אתה תלמד איך כותבים דברים ואילו בדיקות נוספות אתה יכול לבצע, ואנשים בפורום יוכלו להנות מהנסיון שלך והרצון שלך לעזור לאחרים.

כמה התייחסויות בקשר לדברים שכתבת:

לרזולוציה טבעית יש הגדרה מסויימת, וזו לא ההגדרה שאתה נתת. כדאי להכיר מונחים בסיסיים כאלה.

אני לא יודע עד כמה זה קורה, אבל זו בהחלט בעיה שלפעמים אנשים רוצים להשקיע הרבה כסף בפאנל איכותי בלי להבין מה המשמעות של זה.

אם אתה חושב שדבר כזה קורה - אתה יכול, בצורה עדינה, לשאול את פותח הת'רד האם הוא באמת בטוח ששווה לו להשקיע את ההפרש.

אם כן - זו זכותו. ואם לא - אולי גרמת למישהו לחסוך כסף ולקנות משהו שיותר מתאים לו.

רק קח בחשבון שכדאי להגיד דברים כאלה בצורה עדינה ונעימה, כדי שאנשים יתייחסו לדבריך ברצינות, ולא יתפתח ריב.

אמנם נעלבת, אבל אין סיבה להפוך את הדיון לריב וסתם לנסות להעליב. עדיף לנסות ללמוד ממה שאנשים בעלי ידע אומרים לך.

מדבריך ברור שאתה לא מכיר את QttP, ואת רמת הידע שלו.

בנוסף, אחרי שאתה מתבטא בצורה כזו - אנשים לא ירצו להגיב בצורה עניינית לדברים שאתה אומר, אלא יתרכזו בלריב איתך בחזרה.

אני מקווה שתקרא ותתייחס ברצינות למה שכתבתי, בשביל שבעתיד לא יתפתחו פה ריבים בפורום, אלא שתוכל ללמוד ממנו ושאנחנו נוכל להנות מהרצון שלך לעזור לאנשים.

פורסם

מה שכתבת פה זו התרשמות, לא ביקורת.

בכל אופן, תתחדש :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים