עבור לתוכן

התלבטות בין GTX285 לבין GTX260.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

איך GIGABYTE מבחינת כרטיסי מסך מבחינת קירור וכו'?

פורסם

לדעתי לא משנה היצרן. משנה החנות והשירות שאתה יכול לקבל אצלם.

אם החנות טובה ומספיק חזקה (כלומר גדולה וידועה) תקבל שירות מצויין.

כמובן שאם החנות ממליצה לא לקחת XFX' date=' לך על זה.

לדעתי כדאי דווקא לקחת כרטיס מסך חזק מהסיבה שהוא יחזיק לך הרבה זמן ובסוף יחסוך לך כסף.

אם תיקח כרטיס בינוני תוך שנה הוא יהיה בעייתי ותתחיל לחשוב על החלפה.

כרטיס חזק יחזיק לפחות שנתיים על הגדרות מצויינות.

[/quote']

אתה מדבר מניסיון? בפתח עומד לו כבר DX11 זאת עוד סיבה להחלפה עתידית.

ב. חנות שכונתית זה לא מקום להאמין לו. XFX מתעלה על GIGABYTE אבל GIGABYTE היא גם אחלה חברה.

ואתה אומר שעדיף לקנות פנדר בשוקי כלי נגינה מאשר איבנז בכלי זמר? או עדיף NOKIA בדוכן פאלאפונים בתחנה מרכזית על סמסונג בסלקום?

אם כבר חנות עם שרות טוב צריכה להשיג לו (ללקוח שלה) את מבוקשו.

ובקשר לOC.

אין מה לעשות את האמת!

יש לך פס גלילה

ואתה גולל לאט לאט ימינה, זהו!

עוד פעם מניסיון אישי- עדיף לך לקחת GTX216 SHADES ולגלול את הסמן ימינה קצת ולחסוך את ההבדל לGTX285.

פורסם

אתה מדבר מניסיון? בפתח עומד לו כבר DX11 זאת עוד סיבה להחלפה עתידית.

בוא ונראה, DX11 יצא עם חלונות 7 משהו כמו עוד שנה מהיום. אחר כך יקח למפתחים עוד שנתיים עד שיצאו משחקים שתומכים.

ראה DX10

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם שוב על התשובות אך עדיין לא קיבלתי תשובה לשאלה שלי :

איך GIGABYTE מבחינת כרטיסי מסך מבחינת קירור וכו'?

שואל כי בחנות שאני רוצה לקנות ממנה יש לו את הGTX285 של ג'יגהבייט.

פורסם

כל כרטיס שתקנה יהיה מצוין. כל החברות משקיעות בכרטיסי היי הנד בערך אותו הדבר.

מבחינתך לך על המחיר הטוב ביותר וכמובן 3 שנים אחריות.

פורסם
  • מחבר

שמעתי אבל שלג'יגהבייט יש בעיה עם הקירור בכרטיסי המסך שלה,זה נכון?

פורסם

יש לי כרטיס מסך של ג'יגה בייט ...עשיתי לו אוסי אתה יכול לראות בדיוק כמה במפרט המחשב שלי בצד ימין

על מנוחה הוא 40-45 במאמץ(קרייסיס הגדרות הכי גבוהות ,פאר קריי הגדרות הכי גבוהות AAX8) הוא על 65 משהו כזה

פורסם

הסדרות האלה לא סובלות מהתחממות. זה לא ATI

פורסם

הם אולי לא אבל הבעלים צריכים כל מיני מדריכים לשינוי מהירות המאוורר כדי לטפל בבעיה

פורסם

אני הייתי מציע לך לבדוק ברצינות שיש לך מספיק וואט בספק, ומקום במארז.

פורסם

כרטיס XFX לא משהו זה נכון, כי זה משהו רצחני!!!

בנאדם XFX החברה הכי טובה לכרטיסי מסך שאני מכיר!

אל תקשיב להם הם מחרטשים!

אני אישית הייתי מתעקש על הכרטיס של XFX, אם הם עושים בעיות לחנות אז זאת חנות קקה.

אתה מקבל עם XFX באנדל עשיר+אחריות לכל החיים+איכות בדוקה!

קודם כל כאן לא "מחרטשים", לידיעתך עדיין יש כאן אנשים שמדברים ת'כלס ומנסים להזהיר את הזולת מפני בעיה אפשרית.

כפי שכתבתי היה לי אישית נסיון רע עם כרטיס של XFX ולחברי הטוב מהלימודים הייתה בדיוק אותה הבעיה.

אז בעיניי הניסוח שלך "איכות בדוקה" מתפרש קצת אחרת... וגם הייתי ממליץ לברר מה בדיוק כוללת ה-"אחריות לכל החיים" - כלומר ייתכן ואין אחריות על גוף קירור של הכרטיס או מכסה ( :nixweiss: )...

לפותח הת'רד - קח בחשבון שיש מקרים ויש מקרים. בחור אחד קנה כרטיס 8800GT של MSI (?) והכרטיס עובד פיקס כבר שנה. ועוד חברה כמו INNO3D שלא כולם אוהבים כי היו בעיות איתה -ואני מכיר מישהו שמבסוט מה 8800GTS שלהם ולא מתלונן כבר כשנה וחצי!

אגב אני חושב שחברה EVGA היא סבבה לגמרי גם מבחינת איכות וגם המחיר יחסית זול ולכן אמליץ לך על GTX260 החדש שלהם.

בהצלחה! :xyxthumbs:[br]פורסם בתאריך: 20.01.2009 בשעה 22:59:25

אני הייתי מציע לך לבדוק ברצינות שיש לך מספיק וואט בספק, ומקום במארז.

לפותח הת'רד - האורך של הכרטיסים (גם של 260 וגם של 285) הוא 26.7 ס"מ - כמובן קח בחשבון שצריך להיות לפחות קצת מרווח בין הכרטיס לבין כלוב הדיסקים הקשיחים.

לגבי ספק ההמלצה היא ללכת על ספק שהוא לא פחות מ-500W במקרה של GTX260, ולא פחות מ-550W במקרה של GTX285. וכמובן אל תקנה ספק ג'נרי - זה יהיה בזבוז אדיר לשרוף ציוד כזה יקר בגלל ספק מגעיל. ;)

פורסם

אם XFX באמת מספקים אחריות לכל החיים. כנראה שהכרטיסים הבאים שלי יהיו רק שלהם.

מעניין אם זה גם בלוחות אם.

אגב, ה295GTX תופס 3 סלוטים מאחורי המארז?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים