עבור לתוכן

תמיכה ספציפית ב PCI Express 2.0 בלוח P5LD2-VM

Featured Replies

פורסם

שלום, כתבתי את ההודעה הזאת לאחר שנאמר לי שאסור לכתוב את אותה הודעה ב-2 פורומים.

שלום לכולם,

אני רוצה לשדרג את המחשב שלי (קצת), יש לי לוח אם מסוג P5LD2-VM ואני רוצה להלביש עליו כרטיס מסך מבוסס 9800GT.

הבעיה היא כזאת: הלוח שלי תומך רק ב PCI Express 1.0 (לא 1.1) ואני חושש שהכרטיס לא יעבוד ואני אזרוק כמעט אלפייה לפח.

בדקתי בכל מיני פורומים אחרים אבל התוצאות היו לא חד משמעיות ולא החדירו בי בטחון.

האם מישהו פה הצליח להתקין כרטיס כזה על הלוח הספציפי הזה? או אוליי יודע את מי אפשר לשאול?

תודה מראש על כל עזרה שתוכלו לתת.

פורסם
  • מחבר

(הודעה נכתבה מחדש, מצטער על ההקפצה)

פורסם

בלוח שלך קיים חריץ PCI-E X16

אין בעיה להתקין 9800GT בלוח הזה... אין הבדל ביצועים בן PCI X16 לPCI2.0 , במיוחד בכרטיס כמו 9800GT...

1 x PCI-E x16

1 x PCI-E x1

2 x PCI

PCI 2.2

פורסם
  • מחבר

אז זהו שחשבתי כמוך, אבל בדיקה לעומק העלתה דיווחים מאנשים שטענו שכרטיסים מסויימים לא עבדו להם.

התאוריה אומרת שממשק ה 1.1 בטוח יתאים לכרטיסים ממשחק 2.0, אבל ממשק 1.0 ישן מדיי ולא בהכרח יתאים,

הבעיה היא שבשום מקום לא מצויין איזה כרטיסים עובדים ואיזה לא, אבל ידוע שאלו שלא עובדים פשוט מקפיאים את המחשב לפני שהמערכת הפעלה מספיקה לעבוד.

אתה מבין? זה לא הביצועים שמדאיגים אותי, זה התמיכת חומרה.

פורסם

אם אתה מאזור חדרה אתה מוזמן לבדוק את הכרטיסים שלי אצלך... ( בניהם גם 8800GT ) לפי דעתי לא תהיה לך בעיה... תבדוק בעדכוני ביוס ללוח שלך אם מוזכר משהו בנושא.

עריכה,

בלי קשר יש לי בבית לוח P35DS3L היה בו בעבר 8800GT, עבד נפלא...

פורסם

התמיכה לאחור של כרטיסי PCI-E2.0 היא מלאה לחלוטין

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אבל אני מאילת...

בקשר לתמיכה לאחור - אם זה מעניין אותכם כנסו לפורום הרשמי של asus (בעמוד של ה support) ותראו כמה אנשים דיווחו שהמחשב שלהם הפסיק לעבוד אחרי שהתקינו כרטיס pci-e 2.0 בלוח הזה

פורסם

עד כמה שאני יודע החוק בארץ אומר שאתה יכול להחזיר את המוצר תוך שבוע או שבועיים ולקבל את הכסף בחזרה.

תברר את זה בחנות, ואז תקנה, ואם לא יעבוד אז תחזיר.

בכל מקרה, זה אמור לעבוד בלי בעיה, אבל גם תשלח אימייל לasus ותשאל אותם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים