עבור לתוכן

נייד לקנייה בחו"ל עד 1500 דולר.

Featured Replies

פורסם

שלום רב!

אמא שלי טסה עכשיו לרוסיה והיא רוצה להביא משם נייד, עם העדפה לדל.

היה לנו את הXPS1330 אבל גנבו לה אותו ות'אמת טוב שכך כי הוא היה מתחמם מאוד והיה לו את הכרטיס מסך מהסדרה הבעייתית.

כעקרון היא מחפשת מחשב עם SPECS זהים לXPS 1330, רק בלי הכרטיס מסך הבעייתי.

כמובן שהמחשב צריך להיות בעל אחריות בינלאומית.

פורסם

המחירים ברוסיה די מקבילים למחירים פה, אז מה שתוכל להשיג שם ב-1500 דולר זה בערך מה שתשיג פה ב-6000 שקלים. ספק שיש טעם לקנות שם.

כשאתה אומר מחשב דומה ל-XPS 1330, אתה מתכוון בגודל או בדברים אחרים? סה"כ ה-XPS הוא דגם יחסית מיושן, שלא עשו לו חידוש לפלטפורמה החדשה, לכן רוב המחשבים החדשים בקטגוריית המחיר שלו יהיו עדיפים עליו.

אם גם מחשב עם מסך 14" בא בחשבון - ה-Latitude E6400 הוא אפשרות טובה.

פורסם
  • מחבר

זה לא בדיוק ככה, אמא שלי קנתה את הXPS לפי דולר 3.3 וזה יצא לה 4700 שח.. לא נראה לי שבאותה תקופה היה אפשר לקנות אותו בארץ במחיר כזה..

בכל מקרה 14" זה יותר מדיי.

13" זה המקסימום. כשאני אומר דומה לדל אני מתכוון מבחינת גודל, משקל, יציאות, קישוריות, 2 ג'יגה ראם, מעבד חזק, הפעם אפשר גם כרטיס מסך פשוט יותר, אולי אף מובנה(הכרטיס מסך זה בעיקר הרצון שלי.. ;D היא לא ממש צריכה כרטיס מסך חזק), שתהיה למחשב יציאת OUT של סאונד באיכות טובה בלי רעשים, כמו שהייתה לXPS, שתהיה לו מצלמה מובנית, אחריות בינלאומית וזהו.

חוץ מזה שזמן הסוללה יהיה יותר טוב ושהמארז יתחמם פחות.

פורסם

בעיקרון, נסה את ה-Latitude E4300, אם תצליח למצוא אותו במחיר המתאים.

פורסם
  • מחבר

טוב, לדעתי נצטרך להתפשר על ה6400 כי ב4300 יש יותר מדיי חסרונות..

תודה!

פורסם

אילו חסרונות מפריעים לך ב-E4300 לעומת ה-E6400?

פורסם
  • מחבר

מתחמם מאוד, יקר, USB אחד.

בכל מקרה בסוף החלטנו שנלך בכלל על הinspiron mini 9.

כי בתכלס אמא שלי לא צריכה מעבד חזק וכרטיס מסך חזק.

היא תמיד רצתה את הקטנים כמו הEEE של אסוס..

הבעיה היחידה זה שאין שם סידי/דיוידי רום וזה מדאיג אותי.. כי אין לי מושג איך להתקין מערכת הפעלה מחדש על מערכת ללא סידירום..

פורסם

מתחמם מאוד, יקר, USB אחד.

מאיפה הוצאת את עניין המתחמם וה-USB הבודד? יש לו שתי כניסות USB ומתוכן אחת משמשת גם כ-ESATA. בביקורת הזו דווקא מצאו שהנייד די קריר:

http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=4651

בכל מקרה בסוף החלטנו שנלך בכלל על הinspiron mini 9.

כי בתכלס אמא שלי לא צריכה מעבד חזק וכרטיס מסך חזק.

מצחיק איך מנייד כמו XPS פתאום הגעת ל-Inspiron Mini 9. בפעם הבאה אולי כדאי לחשוב מראש על הצרכים. :s05:

פורסם
  • מחבר

אבל הוא גם יותר יקר מהתקציב..

אני מסכים שזה מצחיק.. הקטע הוא שיש הבדל בין הרצונות שלי לרצונות של אמא..

אני אולי כן צריך מחשב חזק עם מעבד וכ.מסך חזקים.. אבל אמא תסתדר בכיף בלעדיהם.. וכן זה אומר שאני לא יוכל להנות ממנו יותר מדיי ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים