עבור לתוכן

שאלה בקשר למפרט שבניתי, 4424 ש"ח במזומן מיועד למשחקים לא חייב שיהיה שקט

Featured Replies

פורסם

4424 ש"ח במזומן

מטרת המחשב למשחקים וכל מיני דברים גם משחקים תוכנות ושימושים אחרים...

לא צריך ציוד הקפי

אני לא צריך כונן דיסקטים

יתוכנן אוברקלוק למעבד אם ארני אצטרך וגם לכרטיס מסך

מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe BOX

כמות: 1

מחיר: ¤1034

קירור למעבד: Zalman 7500 Aluminum-Cooper S775 - רכישה עם מעבד בלבד.

מחיר: ¤122

לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L - במלאי

מחיר: ¤459

מארז: Thermaltake M9D 2x 120mm Black

מחיר: ¤404

ספק כוח: PCPOWER&COOLING PPCS500 Silencer 500W 35A @ 12V Retail

מחיר: ¤412

זיכרון: Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DHX DDR2-800 CL4-4-4-12

מחיר: ¤264

קשיח למחשב שולחני: Western Digital 640Gb 16MB AAKS

מחיר: ¤398

כרטיס מסך: Palit Radeon 4870 512MB Sonic Dual Edition GDDR5 HDMI Retail - במלאי

מחיר: ¤1211

כונן אופטי: LG GH22NS DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

מחיר: ¤135

הרכבה: הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה

מחיר: ¤75

סה"כ: ¤4514

איך המפרט שבניתי? הוא מיועד למשחקים! רק אל תגידו לי להחליף מעבד... (נבנה ב-TMS)

פורסם
  • מחבר

עשיתי את המבוקש

עכשיו לשאלה שוב...

למעלה!!^^^^^^^^^^^^

פורסם

אז ככה, נכון להיום המעבדים הטובים ביותר למשחקים הם הדו ליבה של אינטל. חד משמעית. לדוגמה במבחנים האחרונים הE8600 נותן ביצועים ברמה של מעבדי האקסטרים ומעבדי הI7 היקרים ביותר. תוכל לראות זאת במבחן האחרון שtech report עשה למעבד כלשהו (פנום II). במקום לקחת את הQ6600 לך על מעבד הE8500 שהוא גירסה מעט יותר איטית של הE8600 שאתה רואה במבחנים. הוא גם עולה בערך כמו הQ6600 ויתן לך ביצועים עדיפים במשחקים.

במידה ואתה נעול על מעבד 4 ליבות תישאר עם המעבד הקיים. למיטב ידיעתי הוא הטוב ביותר שתוכל להשיג למשחקים ברמת המחיר שלך. לדעתי ניתן לעשות בדיקות והשוואות מחירים בעוד חנויות ולנסות לדחוס איזה פנום II 920 שמציג בפרוש עדיפות במשחקים על פני הQ6600 (ניתן לראות ביקורת) אבל גם עולה כ200 ש"ח יותר. בכל מקרה, הנה הקישור לביקורת שם תוכל לראות את ההשוואה בין המעבדים השונים.

http://techreport.com/articles.x/16147/4

פורסם

ובנוסף:

על איזה מסך אתה עובד כרגע? (גודל).

פורסם
  • מחבר

כרגע על 17 אינץ' אבל אני קונה 22 עוד חודש אולי...

ועדיין לא קניתי את המחשב רק רציתי לראות אם מה שביניתי שאני הולך לקנות טוב...

אה רק אשמח אם תסביר לי המעבד לא כל כך קשור לביצועים הגרפיים לא? תקן אותי אם אני טועה.

ורק תסביר לי מה זה פריימים זה אולי fps?... אני יודע מה זה fps אבל אני לא יודע אם זאת אותה הכוונה...

פורסם

אולי? מי יודע אני?

אם אין לך תכנון לשדרוג אזי שה-4870 בגדר יותר ממיותר כאן.

נתנו לך הסבר מפורט בכל הנוגע למעבד, אם יש לך שאלות ספציפיות אתה מוזמן לשאול.

ואכן FPS זה מספר פריימים פר שניה.

פורסם
  • מחבר

טוב אתה לא צריך לענות בכזאת אגרסיביות...

ואני התכוונתי אני קונה אבל אולי בעוד חודש או חודשיים לא יותר מזה...

פורסם

אף אחד לא עונה באגרסיביות.

מנסים לעזור וכדי לעזור בצורה הטובה ביותר צריך כמה שיותר פרטים.

הפרט של "אולי" קונה מסך לא ממש מסייע.

אם אתה לא זה שמעוניין להתפשר באיכויות המשחק משמע לוותר קצת על רמות פירוט\רזולוציה לך על ה-4870.

בכל מצב אחר גם ה-4850 יעשה את העבודה מצויין על מסך 22'.

פורסם

כרגע על 17 אינץ' אבל אני קונה 22 עוד חודש אולי...

ועדיין לא קניתי את המחשב רק רציתי לראות אם מה שביניתי שאני הולך לקנות טוב...

אה רק אשמח אם תסביר לי המעבד לא כל כך קשור לביצועים הגרפיים לא? תקן אותי אם אני טועה.

ורק תסביר לי מה זה פריימים זה אולי fps?... אני יודע מה זה fps אבל אני לא יודע אם זאת אותה הכוונה...

אז ככה, אתה צריך לזכור שמשחק זה לא רק גרפיקה. לפני שהמידע עובר לכרטיס המסך המעבד צריך להכין את המידע ולעשות עבודות שהן מסביב לתמונה עצמה (פיזיקה במשחקים למשל, ועוד ועוד ועוד) נכון שעיקר העבודה בתמונה שאתה רואה על המסך מושפעת ישירות מביצועיו של כרטיס המסך אבל במידה והמעבד לא יהיה מספיק חזק לטפל בכל הכמויות העצומות של המידע לא ניתן יהיה לנצל את כל הכוח של כרטיס המסך. לכן יש את ההבדלים הללו בין המעבדים בביקורות למרות שכולם מריצים את אותו כרטיס המסך.

FPS זה בפשטות frames per second - כלומר כמה תמונות מוצגות על המסך בכל שניה. FPS נמוך אומר שהתמונה תיראה קופצנית ולא חלקה. בוודאי ראית את זה קורה במשחקים. FPS גבוה אומר תמונה חלקה ובסך הכל סבבה לעין. ככלל FPS מעל 60 לא ישנה שום דבר מבחינת הההנאה מהמשחק אבל זה מבחן לעוצמתו של המעבד/כרטיס מסך.

במסך 22 אינצ' כרטיס המסך שלך אמור להתאים לך ללא כל בעיה במשחקים קיימים ובכל משחק שיצא בזמן הקרוב. אם אתה מתכנן לשחק ברזולוציות גבוהות (תמונה שמורכבת מיותר פיקסלים, כלומר תמונה מפורטת יותר, מה שאומר גרפיקה יפה יותר) שווה אולי להשקיע בכרטיס מסך בעל 1GB. מבחנים הוכיחו שמדובר בשינוי שיכול רק להועיל במקרים אלו. אבל גם מה שבחרת טוב.

פורסם
  • מחבר

שאלתי עד כמה ההבדל משמעותי בין ה512 ל1024 הם אמרו שלא מרגישים את השיפור רק במשחק פגום כמו gta iv צריך GB ובמסכים 1080P יש שיפור קטן של 4-6 FPS..

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=387676.0

פורסם

ברוב המשחקים השיפור לא משמעותי ולא מצדיק את פער המחירים בין הכרטיסים שעומד לרוב על כ-120-150 ש"ח בהתאם לחברה כמובן.

שקול את ה-1GB אך ורק אם פער המחירים קטן מאוד.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה עזרתם לי מאוד...

gargar אני יודע מה זה fps רק לא ידעתי מה הראשי תיבות שלו אבל בכל זאת ההסבר שלך עזר לי מאוד...

וגם אתה יותם תודה רבה! :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים