פורסם 2009 בינואר 1516 שנים 4424 ש"ח במזומןמטרת המחשב למשחקים וכל מיני דברים גם משחקים תוכנות ושימושים אחרים...לא צריך ציוד הקפיאני לא צריך כונן דיסקטיםיתוכנן אוברקלוק למעבד אם ארני אצטרך וגם לכרטיס מסךמעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe BOXכמות: 1מחיר: ¤1034קירור למעבד: Zalman 7500 Aluminum-Cooper S775 - רכישה עם מעבד בלבד.כמות: 1מחיר: ¤122לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L - במלאיכמות: 1מחיר: ¤459מארז: Thermaltake M9D 2x 120mm Blackכמות: 1מחיר: ¤404ספק כוח: PCPOWER&COOLING PPCS500 Silencer 500W 35A @ 12V Retailכמות: 1מחיר: ¤412זיכרון: Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DHX DDR2-800 CL4-4-4-12כמות: 1מחיר: ¤264קשיח למחשב שולחני: Western Digital 640Gb 16MB AAKSכמות: 1מחיר: ¤398כרטיס מסך: Palit Radeon 4870 512MB Sonic Dual Edition GDDR5 HDMI Retail - במלאיכמות: 1מחיר: ¤1211כונן אופטי: LG GH22NS DVD-RW x22 Dual Layer Sata Blackכמות: 1מחיר: ¤135הרכבה: הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוההכמות: 1מחיר: ¤75סה"כ: ¤4514איך המפרט שבניתי? הוא מיועד למשחקים! רק אל תגידו לי להחליף מעבד... (נבנה ב-TMS)
פורסם 2009 בינואר 1516 שנים עדכן תקציב בכותרת + שימושים לפי חוקי הפורום - אחרת הדיון ינעלדוגמאות כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294718.0
פורסם 2009 בינואר 1516 שנים אז ככה, נכון להיום המעבדים הטובים ביותר למשחקים הם הדו ליבה של אינטל. חד משמעית. לדוגמה במבחנים האחרונים הE8600 נותן ביצועים ברמה של מעבדי האקסטרים ומעבדי הI7 היקרים ביותר. תוכל לראות זאת במבחן האחרון שtech report עשה למעבד כלשהו (פנום II). במקום לקחת את הQ6600 לך על מעבד הE8500 שהוא גירסה מעט יותר איטית של הE8600 שאתה רואה במבחנים. הוא גם עולה בערך כמו הQ6600 ויתן לך ביצועים עדיפים במשחקים.במידה ואתה נעול על מעבד 4 ליבות תישאר עם המעבד הקיים. למיטב ידיעתי הוא הטוב ביותר שתוכל להשיג למשחקים ברמת המחיר שלך. לדעתי ניתן לעשות בדיקות והשוואות מחירים בעוד חנויות ולנסות לדחוס איזה פנום II 920 שמציג בפרוש עדיפות במשחקים על פני הQ6600 (ניתן לראות ביקורת) אבל גם עולה כ200 ש"ח יותר. בכל מקרה, הנה הקישור לביקורת שם תוכל לראות את ההשוואה בין המעבדים השונים.http://techreport.com/articles.x/16147/4
פורסם 2009 בינואר 1516 שנים מחבר כרגע על 17 אינץ' אבל אני קונה 22 עוד חודש אולי...ועדיין לא קניתי את המחשב רק רציתי לראות אם מה שביניתי שאני הולך לקנות טוב...אה רק אשמח אם תסביר לי המעבד לא כל כך קשור לביצועים הגרפיים לא? תקן אותי אם אני טועה.ורק תסביר לי מה זה פריימים זה אולי fps?... אני יודע מה זה fps אבל אני לא יודע אם זאת אותה הכוונה...
פורסם 2009 בינואר 1516 שנים אולי? מי יודע אני?אם אין לך תכנון לשדרוג אזי שה-4870 בגדר יותר ממיותר כאן.נתנו לך הסבר מפורט בכל הנוגע למעבד, אם יש לך שאלות ספציפיות אתה מוזמן לשאול.ואכן FPS זה מספר פריימים פר שניה.
פורסם 2009 בינואר 1516 שנים מחבר טוב אתה לא צריך לענות בכזאת אגרסיביות...ואני התכוונתי אני קונה אבל אולי בעוד חודש או חודשיים לא יותר מזה...
פורסם 2009 בינואר 1516 שנים אף אחד לא עונה באגרסיביות.מנסים לעזור וכדי לעזור בצורה הטובה ביותר צריך כמה שיותר פרטים.הפרט של "אולי" קונה מסך לא ממש מסייע.אם אתה לא זה שמעוניין להתפשר באיכויות המשחק משמע לוותר קצת על רמות פירוט\רזולוציה לך על ה-4870.בכל מצב אחר גם ה-4850 יעשה את העבודה מצויין על מסך 22'.
פורסם 2009 בינואר 1516 שנים כרגע על 17 אינץ' אבל אני קונה 22 עוד חודש אולי...ועדיין לא קניתי את המחשב רק רציתי לראות אם מה שביניתי שאני הולך לקנות טוב...אה רק אשמח אם תסביר לי המעבד לא כל כך קשור לביצועים הגרפיים לא? תקן אותי אם אני טועה.ורק תסביר לי מה זה פריימים זה אולי fps?... אני יודע מה זה fps אבל אני לא יודע אם זאת אותה הכוונה...אז ככה, אתה צריך לזכור שמשחק זה לא רק גרפיקה. לפני שהמידע עובר לכרטיס המסך המעבד צריך להכין את המידע ולעשות עבודות שהן מסביב לתמונה עצמה (פיזיקה במשחקים למשל, ועוד ועוד ועוד) נכון שעיקר העבודה בתמונה שאתה רואה על המסך מושפעת ישירות מביצועיו של כרטיס המסך אבל במידה והמעבד לא יהיה מספיק חזק לטפל בכל הכמויות העצומות של המידע לא ניתן יהיה לנצל את כל הכוח של כרטיס המסך. לכן יש את ההבדלים הללו בין המעבדים בביקורות למרות שכולם מריצים את אותו כרטיס המסך.FPS זה בפשטות frames per second - כלומר כמה תמונות מוצגות על המסך בכל שניה. FPS נמוך אומר שהתמונה תיראה קופצנית ולא חלקה. בוודאי ראית את זה קורה במשחקים. FPS גבוה אומר תמונה חלקה ובסך הכל סבבה לעין. ככלל FPS מעל 60 לא ישנה שום דבר מבחינת הההנאה מהמשחק אבל זה מבחן לעוצמתו של המעבד/כרטיס מסך.במסך 22 אינצ' כרטיס המסך שלך אמור להתאים לך ללא כל בעיה במשחקים קיימים ובכל משחק שיצא בזמן הקרוב. אם אתה מתכנן לשחק ברזולוציות גבוהות (תמונה שמורכבת מיותר פיקסלים, כלומר תמונה מפורטת יותר, מה שאומר גרפיקה יפה יותר) שווה אולי להשקיע בכרטיס מסך בעל 1GB. מבחנים הוכיחו שמדובר בשינוי שיכול רק להועיל במקרים אלו. אבל גם מה שבחרת טוב.
פורסם 2009 בינואר 1516 שנים מחבר שאלתי עד כמה ההבדל משמעותי בין ה512 ל1024 הם אמרו שלא מרגישים את השיפור רק במשחק פגום כמו gta iv צריך GB ובמסכים 1080P יש שיפור קטן של 4-6 FPS..http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=387676.0
פורסם 2009 בינואר 1516 שנים ברוב המשחקים השיפור לא משמעותי ולא מצדיק את פער המחירים בין הכרטיסים שעומד לרוב על כ-120-150 ש"ח בהתאם לחברה כמובן.שקול את ה-1GB אך ורק אם פער המחירים קטן מאוד.
פורסם 2009 בינואר 1516 שנים מחבר אוקיי תודה עזרתם לי מאוד... gargar אני יודע מה זה fps רק לא ידעתי מה הראשי תיבות שלו אבל בכל זאת ההסבר שלך עזר לי מאוד... וגם אתה יותם תודה רבה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.