עבור לתוכן

עזרה {לנקות את המקלדת}

Featured Replies

פורסם

אממממ יש רעיונות מה לעשות בשביל לנקות אותה?

בין הכפתורים יש טונות של לכלוך ואני משתגע מזה.. חייב לנקות את זה :)

אבל.. ניסיתי אם קיסם או כל מיני רעיונות מטומטמים ולא עזר במיוחד :|

יש למישהו רעיונות ???

פורסם

פשוט אני עשיתי את זה לא מזמן תפתח את המקלדת עם מברג מאחורה תוציא רק את לוח המקשים תפרק את המקשים (רק אל תשכח את מקומם תעשה שירטוט) תנקה את הלוח ותחזיר את המקשים. וגם תנקה את המקשים עם חומר ניקוי של חלונות רק בזיהרות שההדפסה לא תמחק

פורסם

1 - פרק את המקלדת, ותכתוב איפה היה כל מקש, זה מבלבל אף אחד לא זזוכר בע"פ.

2 תקנה את המקלדת עם מדבתחד פעמית יבשה.

באותה הזדמנות, את המקשים שים במים המכילים חומר ניקוי, הם יצאו כמו חדשים - חכה שיתיבשו (אפשר לנגב בעזרת מגבת ניר) חבר אותם, לפי הסדר.

;D

פורסם

אם זה ליכלוך יבש יש לי את הפיתרון המושלם (אתה חופשי לקרוא לי גאון) אתה מכיר את המטליות ש משתמשות בחשמל סטטי כדי לשאוב אבק אני ניקיתי ככה את המקלדת , אתה פשוט הופך את המקלדת משפשף חזק את המטלית וכמו קוסם האבק והליכלוך נימשכים למקלדת. :hi:

פורסם

פשוט תהפוך את המקלדת, ותיתן לה מכות ;D

זה יעזור :D

פורסם

LOL, אם שמים סבון לפני מפרקים אותך איך אתה מתכון לשתוף אותו?

;)

פורסם

ויש משהו שבשום מקרה אסור לך לעשות והוא להתחיל ולשפשף אם אצטון את המקלדת למרות שזה מנקה מבפנים (אם מברשת שיניים) זה ימחק לך את הכפתורים.

פורסם

אני ניקיתי עם מקלות אוזניים וכוהל...

פורסם

תנסה אם וודקה ואנחנו יודעים מה עושים אם השאריות ;D ;D ;D

פורסם

:D

לנקות רק באבסלוט!

פורסם

תעשה כמוני!

לך לחדר הציוד של נטוויז'ן כך מקלדת סע הבייתה ותזרוק תישנה

פורסם

פשוט אני עשיתי את זה לא מזמן תפתח את המקלדת עם מברג מאחורה תוציא רק את לוח המקשים תפרק את המקשים (רק אל תשכח את מקומם תעשה שירטוט) תנקה את הלוח ותחזיר את המקשים. וגם תנקה את המקשים עם חומר ניקוי של חלונות רק בזיהרות שההדפסה לא תמחק

יש לי מקלדת של מיקרוסופט ומשום מה כשפתחתי אותה המקשים היו מחוברים לפלטה העליונה

לא בברגים אלא חלק מהפלסטיק מוצמד

פורסם

נסה לנקות אותה עם רד בול. גם אם זה לא יצליח תמיד יש סיכוי שהיא תכתוב יותר מהר אחרי זה :lol: :lol:

פורסם

נסה לנקות אותה עם רד בול. גם אם זה לא יצליח תמיד יש סיכוי שהיא תכתוב יותר מהר אחרי זה :lol: :lol:

או שיצמחו לה כנפיים !!!

פחחחחח

פורסם

ודקה+רדבול יכול להיות אחלה שילוב, המקלדת שלך תאהב את זה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים