עבור לתוכן

מבקש לדעת עד כמה ה-bit של כרטיס המסך חשוב?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני לא "גיימר" מטורף או משהו, לכן אני לא מייעד את המחשב לטופ של הטופ של המשחקים.

אני מסתובב הרבה במסגרת עבודה ויש לי "זמנים מתים" שאני צריך להעביר, ולכן אני רוצה מחשב נייד ולא נייח.

ושוב, הקטע שהכי מתלבט לגביו הוא כרטיס המסך, לכן אני מבקש המלצה...

פורסם

יש לי חבר שקנה TOSHIBA עם HD3870 ב6K אבל הוא קנה אותו ישירות מספק...

פורסם
  • מחבר

אז אני צריך ללכת על כרטיס מסך HD3870 ומעלה?

מה רע בקאטרו למשחקים?

פורסם

אני מניח שאתה מתכוון לקוואדרו

זה גרטיס לשוק העסקי יותר ולתוכנות גרפיקה ולא משחקים והוא עבר אופטימיזציה לתוכונות עיסקיות ולא למשחקים

פורסם
  • מחבר

אז על איזו סדרה/סדרות של כרטיס מסך היית ממליץ ל"גיימר-לייט"?

פורסם

לך על מיד גיימר...

פורסם
  • מחבר

יש לך שם של כרטיס/סדרת כרטיסים ממולצת שאבדוק לגביו?

פורסם

9600gt הוא לא מתחמם הרבה... וגם כרטיס עם ביצועים לא רעים בכלל.

תבדוק, תחפש, ותראה מה מתאים לך.

פורסם

קצת סדר:

בדר"כ אפשר לשחק על כרטיסי Quadro עם התקנת דרייברים מתאימים. הבעיה העיקרית היא שבדר"כ כרטיסים מהסדרה הזו נמצאים במחשבים עסקיים יקרים יותר וחריג למצוא כרטיסים כאלה ברמה גבוהה שנכנסים לך בתקציב. הכרטיס שציינת בסיסי מאד.

בתקציב של 6000 ש"ח תוכל למצוא כרטיסים ברמה של ה-9600m GT או ה-HD3650. במונחים של מחשבים ניידים אלו כרטיסים לא רעים לגיימינג. קח בחשבון שהם אינם ברמה של המקבילים השולחניים. לפעמים, במיוחד בקניה בחו"ל, תוכל למצוא מחשבים גם עם כרטיסים חזקים יותר אבל אלו יהיו כמעט תמיד במחשבים מסורבלים וגדולים יותר.

תשקול את מה שנאמר כאן ביחס לצורך שלך בנייד עם יכולות משחק כי איכות המשחק תהיה נמוכה יחסית והניידות תסבול מזה (שלא לדבר על חיי הסוללה). מבחינתי זה שילוב חסר הגיון ברוב המקרים ועדיף להתרכז בניידות או משחק (ואז לקנות נייח).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים