עבור לתוכן

שאלה| בקשר למחיר GTX295 מציאה או לא?

Featured Replies

פורסם

מציאה

פורסם

כן מציאה או לא מציאה, מה זה בדיוק משנה לך?

אגב המחיר יחסית נמוך אבל לא הייתי קורא לזה מציאה

פורסם

בוא נגיד שהחברה הספציפית הזאת מעולה, + מחיר מעולה (יחסית כמובן ל GTX295)

הייתי קורא לזה אחלה של מציאה

פורסם

איזה מציאה?

זה מציאה של כיס קרוע אחרי ביצוע העיסקה,

מה יתן לך כזה כרטיס?

אלה אם כן אתה הולך לשחק ברזולוציות אטומיות.

ה4850 שלי מעיף מישחקים יופי, 2600 ש"ח? לא מציאה לדעתי, גם ביחס לכזה כרטיס, מוגזם ביותר,

פורסם

איזה עיצוב מכוער, הכרטיס הזה נראה כמו קלטת וידאו... :silly:

פורסם

קראת את הביקורות ב GURU3D?

ה-GTX295 מראה ביצועים של 100 אחוז יותר מה GTX 260 Core 216 ברזולוציות 1280 על 1024 וכנ"ל ב-1600 על 1200 וכן הלאה, לבנאדם שיש מסך 22 אינץ' ברזולוציה מקורית של 1920 על 1200 זה כרטיס מצויין, אני אישית משחק רק ב 1600 על 1200 או יותר.

אני שוקל גם לקנות את הכרטיס הזה ולהחליף את ה GTX 260 שלי...

פורסם

ברזולוציה של 1920X1200 אין טעם בכרטיס כזה בכלל ... GTX260 עושה תעבודה יופי ...

פורסם

אני מרוצה מה GTX260 שלי אבל יש משחקים שעדיין אני רואה בהם FPS נמוך, למשל ב COD4 וב Assassin's Creed היו לי מקרים שה-FPS ירד לאיזור ה-40 ב-1920 וזה עוד אחרי אוברקלוק... אני מבין שהמחיר מוגזם וזה לא משתלם, אבל מבחינת ביצועים הוא נותן 100 אחוז יותר FPS מ GTX260 ברזולוציות האלה, אז בוא נוציא את הכסף מהמשוואה כי זה לא בעיה מבחינתי, מה הסיבה שלא כדאי לשדרג לכרטיס הזה?

פורסם

אני מרוצה מה GTX260 שלי אבל יש משחקים שעדיין אני רואה בהם FPS נמוך, למשל ב COD4 וב Assassin's Creed היו לי מקרים שה-FPS ירד לאיזור ה-40 ב-1920 וזה עוד אחרי אוברקלוק... אני מבין שהמחיר מוגזם וזה לא משתלם, אבל מבחינת ביצועים הוא נותן 100 אחוז יותר FPS מ GTX260 ברזולוציות האלה, אז בוא נוציא את הכסף מהמשוואה כי זה לא בעיה מבחינתי, מה הסיבה שלא כדאי לשדרג לכרטיס הזה?

לחסוך כסף לשדרוג עתידי מכיוון שיש אנשים שהביצועים של GTX260 מספיקים להם, אחרי הכול.. 35 FPS זה מאוד שחיק.

אני אישית בכל מקרה רוכש את ה-GTX295, במילא אני משדרג ת'כרטיס עוד שנה באותו תקציב.

פורסם

אוקיי אני מבין את זה אבל בלי להתרברב או משהו אין לי בעיה של כסף, יש לי עבודה טובה ומשכורת שאני יכול להרשות את זה לעצמי, אז אם אני ארצה לשדרג את המחשב גם בעוד שנה אני לא חושב שהכסף יהיה בעיה.

אני לא גיימר מטורף אבל לא אכפת לי לשים את הכסף ולדעת שאני לא צריך לדאוג לשדרג את הכרטיס מסך לשנה וחצי -שנתיים הקרובות.

כרגע אני מתכוון למכור את ה GTX260 ב-1000 ש"ח ולהוסיף את ההפרש בשביל ה-295, ובעוד שנה כמו שאמרת, יהיה מספיק כסף לשדרג זה לא בעיה.

מה אתה אומר? ואגב יש לי מסך Samsumg T220P

פורסם

לדעתי חבל לקחת את ה-GTX295 אם אתה לא "גיימר מטורף" כפי שתיארת. הכי כדאי יהיה להישאר עם ה-GTX260.. במידה והביצועים שלו לא מספקים אותך, תתחיל לשקול HD4850x2 1GB.. לדעתי לא יהיה לך צורך ביותר מזה במידה ואתה לא חולה-ביצועים.

פורסם

כשאני אומר שאני לא גיימר מטורף זה אומר שאני לא יושב על המחשב שעות ביום וטוחן משחקים 24/7 אבל כשאני כן משחק אני רוצה את הביצועים הכי טובים.

אז לדעתי ה GTX295 יכול לספק אותי בקלות לשנה וחצי הקרובות.

אגב איזה ספק כוח צריך בשביל כרטיס כזה? כרגע יש לי Enermax Modu82+ 525W

אם צריך לשדרג גם את הספק בשביל להרכיב GTX295 אני יורד מזה.

קראתי ביקורת על הספק ובדקו אותו עם 4870X2 והוא עבר בלי בעיות:

http://www.cpu3d.com/review/5923-1/enermax-modu82-525w-psu/introduction.html

פורסם

איזה עיצוב מכוער, הכרטיס הזה נראה כמו קלטת וידאו... :silly:

על זה אמרו תסתכל במה שיש לו להציע ולא בקנקן.

מחיר מצויין למי שצריך

פורסם

לי גם יש T220P ויש לי HD4870 1GB ואין לי איתו שום בעיות ... GTX260 יספיק לך למסך כזה אין לך צורך באחד אחר שלדעתי לא יהיה משתלם רווחית ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים