פורסם 2009 בינואר 1416 שנים למה אתה רע ומקפיץ בניגוד לחוקי הפורום?אני אישית גם בשל השיקול הכלכלי וגם בשל השיקולים האחרים כמו משחקים וכו' בוחר בXBOX360, אחרים רבים יסבירו לך גם למה.
פורסם 2009 בינואר 1416 שנים מחבר המשחקים הטובים יותר...gow mgs וכו' יוצאים לPS3 אז על איזה משחקים אתה מדבר?חוץ מhalo וgears of war?
פורסם 2009 בינואר 1416 שנים XBOX360 לגיימרים? אולי זה בגלל ש-ONLINE שם יותר טוב ונוח?אני חושב שמבחינת משחקים PS3 יותר טוב,ומבחינת חומרה הם שווים בערך..החלטה קשה :-\
פורסם 2009 בינואר 1416 שנים רוב מפתחות המשחקים אם הם צריכים לפתח לקונסוליה 1 הם הולכים ישירות ל XBOX מבלי לחשוב פעמיים
פורסם 2009 בינואר 1416 שנים אם אתה רוצה גוד אוף 3, קיל זון 2, ליטל ביג פלאנט, רזיסטנס 2 ומטאלמגיר סוליד 4 אז לך על PS3.אם אתה רוצה גירס 2(שזה לבד שווה את הקונסולה ועדיף על כל חמשת המשחקים שציינתי לסוני לדעתי), היילו 3, היילו וורס, מאס אפקט 2 אז קח אקס בוקס.
פורסם 2009 בינואר 1416 שנים מחבר יש פה גם הפרש כלכלי עצום כרגע בן שני הקונסולות..כל הבלו ריי וכל החארטה הזאת...שווה להשקיע בשביל המשחקים האלו?יש עוד משחקים לXBOX שיצאו בזמן הקרוב?מישהו יודע כמה עולה XBOX בדיוטי פרי?או אם יש מקום אמין שכדאי לקנות בו?
פורסם 2009 בינואר 1416 שנים אני קניתי Xbox 360 לפני כחצי שנה ואני ממש מרוצה, אני לאמתחרט לרגע על הבחירה שלי. ד"א, אם חשוב לך לדעת מאיפהקניתי אז מ-enjoystick ובמחיר שהיה מאוד נוח בזמנו ומאז גםירדו המחירים כך שהיום זה משתלם מתמיד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.