עבור לתוכן

מפרט| מחשב משרדי עד 2000

Featured Replies

פורסם

המחשב הנוכחי שיוחלף- P4 3.0, 5200FX, 1G RAM.

מטרות המחשב הם בעיקר גלישה באינטרנט, משחקי פלאש, ואולי קצת סרטים ומשחקים קלילים.

חשבתי על זה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1627

נ.ב- E7300 לא אמור להיות 1066/3M? והאם הקירור סטוק מקרר מספיק?

השאלה האם הכרטיס המובנה מהווה שיפור רציני מה-5200FX שכבר לא מצליח לסחוב אפילו משחקי פלאש. איך הוא יתמודד עם משחקי פלאש ו-TF2 לדוגמא?

אני מתכוון לחבר לכרטיס שני מסכי 19'. האם זה אפשרי? ברצוני לחבר את המחשב לטלוויזיה, אני מניח שצריך כרטיס טלוויזיה בשביל זה..? או שאם יש איזשהו כרטיס מסך שתומך בשני מסכים וחיבור לטלוויזיה, זה יהיה עדיף.

התקציב הוא עד 2000, אבל עדיף כמה שפחות. כמו כן אני קונה מ-FOXPC, אז אני אעדיף הצעות משם.

לא מתוכנן OC, העדפה ל-Intel ו-Nvidia. יהיה נחמד אם המחשב לא ירעיש יותר מדי, והאם צריך להוסיף מאווררים למארז? עם כמה הוא מגיע?

תודה ויום טוב. :)

פורסם

לא התרשמתי בכלל מהמפרט המוכן. 2000 ש"ח זה תקציב יפה למחשב משרדי, ואתה יכול לקבל הרבה יותר תמורה עבור הכסף שלך.

תשקול בכל זאת מפרט מבוסס AMD, כי בתקציב הזה יש להם יתרון ברור :

מעבד:

AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE 5050e AM2 (2.6GHz) - 45W - BOX ₪329

לוח אם:

GIGABYTE GA-MA78GM-S2H - REV2.1 ₪458

דיסק קשיח:

SEAGATE BARRACUDA 7200.12 500GB 16MB SATA2 NCQ - ST3500410AS ₪300

צורב DVD:

LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA ₪124

זיכרון:

G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-2GBNT ₪117

מארז:

ANTEC NSK4480B II + 380W EARTHWATS PSU ₪454

קרור למארז:

GLACIALTECH 80mm HYDRODINAMIC BEARING - 18dBA - GT80252-HDBLA1 ₪28

שירותי מעבדה:

הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ₪75

מחיר סופי: ₪1885

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

מעבד אמנם חלש יותר אבל ליישומים שלך לא תרגיש הבדל בכלל, כמו כן הוא חסכוני ושקט.

לוח אם מצויין עם כרטיס מובנה (מעולה לסרטים) עדיף לאין שיעור מהאינטל המסכן שמציעים לך במפרט המוכן.

500GB הארד דיסק (אם אתה לא צריך כל כך הרבה אז אפשר לחסוך עוד כמה גרושים)

מארז עדיף, וספק כח עדיף בהרבה.

ניתן לבנות מפרט דומה מבוסס אינטל E5200 , אבל זה יבוא על חשבון לוח האם והכרטיס המובנה.

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון, תודה על התגובה המהירה :xyxthumbs:.

בעצם הצעת לי מפרט יקר עם מעבד חלש יותר, שזהו המרכיב החשוב יותר בשבילי. נראה שהתעלמת מהעדפותיי- הייתי מבין עם זה היה יוצא הרבה יותר זול בחנות הזו, או עם המעבד היה חזק יותר באותו תקציב. כמו כן עניין המשחקים הוא לא שיקול, אלא רק תוספת נחמדה.

לא ענית לאף אחת משאלותיי, שהחשובה שבהם- בעיית שני המסכים והטלוויזיה.

ואני באמת מעדיף לא לעבור את ה-1500 למחשב עצמו, מכיוון שאני בטח אצטרך לבזבז על כרטיס מסך או כרטיס טלוויזיה כ- 500 נוספים.

מצפה לתגובות נוספות. :)

פורסם

חחחחחחח קבל את סליחתי בכלל לא התייחסתי למחיר של המפרט המוכן - פשוט חשבתי שאתה מבקש מחשב משרדי ב- 2000 ש"ח.

אז קודם כל זה רק מחזק את הטענה שלי שעדיף לך ללכת על AMD ולא על אינטל - מכיוון שהתקציב למחשב הוא לא 2000 אלא 1500.

אני לא בטוח שתוכל להריץ 2 מסכים עם הכרטיס המובנה, וכדי לקלוט טלוויזיה למחשב תצטרך באמת כרטיס טלוויזיה, כך שאנו מדברים על תקציב באמת מינימלי.

מהבחינה הזאת המפרט שהבאת באמת משתלם מאוד למחירו. אם תצטרך כרטיס מסך בסיסי + כרטיס טלוויזיה מדובר על תוספת של 600-700 ש"ח למשהו נורמלי.

פורסם
  • מחבר

המטרה היא לא לראות טלוויזיה במחשב, אלא לראות סרטים מהמחשב בטלוויזיה. ואין לי צורך בשני כרטיסים, אלא אם כן זה מחייב.

השאלה אם בכרטיס הזה יש 2 יציאות DVI/VGA ו-HDMI לשני המסכים והטלוויזיה(?). מקווה שמישהו יוכל לענות לפחות על חלק משאלותיי, אני מניח שאני אאלץ לשאול את המוכר בחנות בתקווה שלא יהיו בעיות. מתכנן להזמין ביום ראשון.

פורסם

על הלוח יש יציאת HDMI אחת יציאת DVI אחת ויציאת VGA סטנדרטית אחת.

תוכל לחבר 2 מסכים אך ורק אם תשתמש ביציאה דיגיטלית אחת ויציאת ה-VGA כלומר DVI+VGA לדוגמא.

הדבר נובע מ"בעיות" מובנות שכן המקור של יציאת ה- HDMI ושל ה-DVI זהה.

לכן אם תרצה לחבר יותר מ-2 מסכים דוגמת קונפיגורציה של 4 מסכים תצטרך לרכוש כרטיס מסך "תואם".

משהו דוגמת ה-3450 ייתן לך יכולת לחבר 4 מסכים + HYBRID CF מה שאומר שיפור לא מבוטל ביכולת להריץ משחקים.

הקונפיגורציה של 4 מסכים תיהיה כזאת:

מסך 1- יציאת VGA מובנית על הלוח.

מסך 2- יציאת DVI מובנית על הלוח.

מסך 3- יציאת VGA על ה-3450 (לדוגמא).

מסך 4- יציאת DVI על ה-3450 (לדוגמא).

פורסם
  • מחבר

אז בעצם את הכרטיס המובנה אי אפשר לחבר לשני מסכים וגם לטלוויזיה.

בדקתי קצת, ולא מצאתי את ה-3450. מה כדאי לרכוש מבחינת חיבורים/ביצועים /ותמיכה ב-HYBRID CF

2600 PRO 256 DDR3 בתוספת של כ-200 ש"ח.

HD3650 512 DDR2 בתוספת של 350 ש"ח.

HD 4670 512 DDR3 בתוספת של 400 ש"ח.

HD 3850 256 DDR3 בתוספת גם כן של 400 ש"ח.

פורסם

אפשר למצוא את ה-3450 בחנויות כאלו ואחרות.

אם לא אז לך על הכרטיס הזול ביותר דוגמת ה-3650.

אין צורך במשהו חזק יותר אם לא מתוכננים משחקים.

כמו שאמרתי, אי אפשר לחבר 2 מסכים אם אות הכניסה שלהם הוא דיגיטלי.

פורסם
  • מחבר

השאלה אם הכרטיס המובנה תומך ב-HYB CF. ממה שהבנתי רק כרטיסים מסוימים של ATI מתאימים, והמובנה הוא INTEL GMA 3100, ומה שגם זה עובד רק בויסטה...

לטלוויזית ה-CRT שלי אין חיבור VGA/DVI/HDMI, אלא רק את החיבור הארוך שמתחבר לממיר ואת שלושת הצבעוניים שמתחברים ל-PS2. אני אוכל לחבר אותו למחשב עם אחד מהם?

נ.ב.- אשמח לתשובות לשאלותיי האחרות.

שבת שלום. :)

פורסם

אתה מעט מתבלבל.

גם ה-3450 וגם ה-3650 תומכים ב-HCF.

המובנה הוא לא ה-GMA3100 של אינטל אלא ה-3200 של AMD-ATI.

לטלויזיה שלך אין חיבור VGA? זאת טלויזית CRT?

אם נכון הדבר אין שום בעיה שתוציא כבל מיציאת ה-S-VIDEO של הכרטיס.

פורסם
  • מחבר

אתה מתייחס למפרט ש-E. Shambuzzi הציע, ואני למפרט שבהודעה הראשונית.

אני מעדיף להשאר עם המפרט שהצעתי. אולי יש לוח אם עם כרטיס ATI מובנה שתומך במעבד INTEL( :-\ בספק..), או לחלופין HYB SLI ( ???קיים?)עם כרטיס Nvidia מובנה.

אני כמובן פתוח לאפשרויות נוספות לריבוי מסכים... איזו יציאה מבין הנזכרות מתאימה ל-S-VIDEO

האם אפשר לראות סרט בטלוויזיה שמחוברת למחשב בזמן שמשתמשים בשני המסכים הנוספים במצב DESKTOP אחד ארוך או לחלופין שניים נפרדים?(לא CLONE)

פורסם

המפרט שהוצע לך מצויין וכולל את שלל היציאות הקיימות היום בשוק.

אין טעם להינעל על אינטל אם אין סיבה לכך.

תוכל לשחק עם התצוגה איך שתרצה קיימים 3 מצבים אם אני זוכר נכון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים