עבור לתוכן

אובר קלוק למעבד E6750, ב-3544 הוא קורס

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אחלה אז עכשיו הגעתי מ-2.6 ל-3.5 כאשר הטמפרטורה המאמץ עם התוכנה (15פעמים בדיקה) IntelBurnTest מגיעה עד מקס' 56 מעלות.

ניראה לי שזה כבר מספיק לא?

הטמפרטורות נחשבות לטובות?

• תגובות 43
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

עוד משהו קטן,

החלטתי שאני אשאר עם ה-OC הזה וכעת אני רוצה להחזיר את התדר של הזכרונות למצב מקורי שהוא 1066. כרגע הוא עומד על 886 כאשר ה-SPD הוא על 2.00.

שיניתי את ה-SPD ל-2.4 וכרגע התדר של הזכרונות הוא על 1063.

ביצעתי בדיקת יציבות אבל היא ישר קרסה.

למה זה קרה? הרי התדר המקורי שלי הוא 1066 אז מה הבעיה פה?

פורסם
  • מחבר

2.1

פורסם

נסה להגיר תיזמונים ידנית..כמו כן אז נסה לעלות טיפה את המתח לNB..

פורסם
  • מחבר

לכמה להגדיר את התיזמונים?

הם כרגע 55520 כמו במקור.

אולי לעלות עוד מתח לזיכרונות?

פורסם

כי יכול להיות שהלוח אם לא מסתדר עם הAUTO..שווה לנסות..עוד מתח ? 2.0V-2.1 זה די המקסימום..

אתה יכול לנסות לעלות את הערך עוד קצת בביוס..אבל בספק אם זה שיפיע..

מתח לNB ניסת ?

פורסם
  • מחבר

לפני הכל יצאתי לפני 4 שעות מהבית ואמרתי לעצמי שאני אנצל את הזמן הזה לעוד בדיקה עם occt ללא הגבלה של זמן, כאשר חזרתי הביתה להפתעתי ראיתי שהוא שו התרסק כאשר התדר של הזיכרון עדיין על 886.

אתמול כשביצעתי את מאמץ עם אותה תוכנה הכל היה טוב ויציב, אז מה הבעיה עכשיו?

ובכלל, מתי אני אמור לדעת מתי צריך לתת מתח לגשר הצפוני והדרומי?

זה האתר עם המפרט של הזכרונות שלי

http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_8500_reaper_hpc_edition

כתוב שם שהם יכולים לעמוד בין 2.1-2.3

בביוס התזמונים הם על ידני אבל מוגדרים בדיוק כמו במקור שלהם.

אני עדיין לא העלתי את המתח של המעבד ל-1.35 יכול להיות שפה הבעיה?

בבקשה אם אפשר להתייחס לכל השאלות ששאלתי שאני אבין סוף סוף איך פועל כל המצב הזה באובר קלוק.

תודה רבה.

פורסם

כנראה המערכת לא יציבה...אין משהו וודאי..

בגדול אין משהו ספציפי לגבי המתח..אבל אם לדעתך זה לא המעבד והבעיה היא בזיכרון..אז זה או לעלות מתח לזיכרון עצמו או לNB (שאחראי על הקישור)..

ואם הבדיקה קורסת זה אומר חוסר יציבות..של מה ? אני לא יכול לנחש..תתחיל מלעלות למעבד ותמשיך משם..

פורסם
  • מחבר

טוב העלתי טיפה מתח למעבד נבדוק את זה בהמשך.

עוד משהו, שמתי לב שמאז שהתחלתי לעלות תדר ל-3400 לוקח למחשב ב-10 שניות יותר לעלות. האם אני אמור להבין מזה משהו?

פורסם
  • מחבר

לפני שאני ניגש לבדוק עם הלינק ששלחת לי אני אספר לך איך אני יודע שזה באמת נכון.

נכון יש את הקטע הזה שכשמפעילים את המחשב מחדש ורגע שהוא נכנס לווינדוס אורים את הלוגו של האקס פי ומתחתיו יש ריבועים כחולים כאלה שרצים?

אז אצלי בהתחלה הם היו עושים סבב של 3 פעמים ואז הווינדוס עולה..

עכשיו זה עושה לי סבב של 13 פעמים.

אז מה אני שיכור?! :screwy:

[br]פורסם בתאריך: 16.01.2009 בשעה 00:32:13

יצא לי 50.296

יותר מידי זמן לא?!

פורסם

שיכור? מה שתית? לא סתם.. ;D

ובכל מקרה הדרך הכי טובה לאמת את זה היא פשוט לבטל את הOC ולראות אם זה כתוצאה מזה.. ;D

ואין דבר כזה יותר מדי בBOOT (כמובן לא בהגזמה)..כל מערכת בנפרד..זה תלוי בתוכנות שהתקנת/מספר כוננים וכו..ככה שאין משהו קבוע..

פורסם
  • מחבר

אחלה אז אני אבטל את האובר, אם אני מבטל אותו אני צריך גם להחזיר את המתחים הקודמים?

פורסם

כן..תחזיר הכל לאיך שהיה (על AUTO בדרך כלל)..ובלוח האם שלך יש אפשרות לשמירת פרופילים (F11 בביוס)..

פשוט שמור את הOC בפרופיל..ולאחר מכן תגדיר הכל לסטוק..ברגע שתרצה שוב את הOC..תטען את הפרופיל..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים