פורסם 2003 ביולי 822 שנים ל-theporshcer: אהבתי את הרקע הראשון אבל רק בתור תמונה, השני יותר מתאים לbg אבל בכל זאת nice carreras u have there!
פורסם 2003 ביולי 822 שנים דיי לשים סתם תמונות...אתה רוצה להראות תמונה? תשים אותה כרקע שלך...אני עדיין חושב שהGTO שלי הכי שווה...
פורסם 2003 ביולי 822 שנים R0cKF0rD, איזה טראק שמעת בווינאמפ? ניחוש... infected mushroom - Dracul אם לא אז Infected Mushroom - Dream Theatre זה בערך האפשרויות היחידות )
פורסם 2003 ביולי 822 שנים ניחוש... infected mushroom - Dracul אם לא אז Infected Mushroom - Dream Theatre זה בערך האפשרויות היחידות ) יש עוד אפשרויות : Deeply Disturbed Disco Mushroom Devil Drop Out
פורסם 2003 ביולי 822 שנים כל הרקעים פה עשו לי משהו. למישהו יש איזה אתר טוב להוריד משם רקעים יפים? תודה מראש, דודיייייייי!
פורסם 2003 ביולי 822 שנים לא אמרתי שהם טובים..רק אמרתי שיכל להיות שהוא שמע אחד מהםו Deeply Disturbed דווקא דיי נחמד !
פורסם 2003 ביולי 822 שנים כל הרקעים פה עשו לי משהו. למישהו יש איזה אתר טוב להוריד משם רקעים יפים? תודה מראש, דודיייייייי! digitalblasphemy
פורסם 2003 ביולי 822 שנים אני לא יגרור את הנושא אבל אני חייב להגיב...שתי הטראקים הכי טובים ללא ספק זה infected mushroom - acid killerPsysex vs. Infected Mushroom - Dirty 80'sשתי טראקים תותחיים ביותרכמובן שאני אוהב את כמעט כולם חוץ מהדיסק האחרון שהיה גרוע להחריד...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.