פורסם 2009 בפברואר 416 שנים Click, Resident Evil 2, 3 = זבל300AmadeusAmerican PsychoAce Ventura 1, 2Austin PowersBatman BeginsBoratCubeDie Hard 1, 2, 3, 4EquilibriumEurotripFelonGone Baby GoneGood FellasLeonLock, Stock and Two Smoking BarrelsMementoPulp FictionReservoir DogsRocknRollaSchindler's ListSnatchSuperbadTaxi DriverTerminator 2The Dark KnightThe Fifth ElementThe MaskThe MistThe PrestigeThe Silence of The LambsUnforgivenfrom the top of my head...
פורסם 2009 בפברואר 416 שנים הרשימה שלי חובה לכול אדם מביןאמריקה איקספייט קלאברקייאום לחלוםשר המלחמה אלפא דוגממנטולאון (הסרט על המתנקש הצרפתי)המגןגלאדיאטורבלאק הוק דאוןפול מטאל גקטאפוקליפסה עכשיופני צלקתאמריקן גנגסטרשאיפותטראפיקמטריקס (כול הסדרה)הסנדק (כול הסדרה)
פורסם 2009 בפברואר 416 שנים קודם כל: http://www.imdb.com/mymovies/list?l=39993625פרל הארבורהמטריקס - טרילוגיהשר הטבעות - טרילוגיהשודדי הקאריביים 1השתוליםחומות של תקווהקיל ביל 1+2העוקץהאביר האפלספרות זולהמייקל קלייטוןאיירון מןטרויההחבר'ה הטוביםקזינומיסטיק ריברהאלמנט החמישיהסנדק 1+2עיר האלוהיםחתול שחור חתול לבןשמש נצחית בראש צלולקוואנטום של נחמהמלחמת הכוכבים - האימפריה מכה שניתטקסי 2נהרות הארגמן 1+2ואלס עם באשירבופורסאלח שבאתיוול-איפאקינג אמאלג'ונוממלכת גן עדןהטייס
פורסם 2009 בפברואר 416 שנים clockwerk orange סרט מהפכני , עם רעיון מהפכני , אבל לא אגדיר אותו בתור סרט שהיה לי כיף לראות , ובטוח שלא אראה אותו שוב , בעצם אני לא רוצה לראות אותו שוב , אבל אני לא יכול להבטיח שלא אראה אותו שוב , -.-
פורסם 2009 בפברואר 416 שנים נכון, Underworld 1, 2 ו- Matrixויש גם את Alien, Aliens, Alien 3RobocopRockyTimecopPredatorTotal RecallTrue LiesFirst BloodThe AbyssMe Myself & IreneLiar LiarDumb & Dumber
פורסם 2009 בפברואר 416 שנים מחבר הרשימה שלי חובה לכול אדם מבין אמריקה איקס פייט קלאב רקייאום לחלום שר המלחמה אלפא דוג ממנטו לאון (הסרט על המתנקש הצרפתי) המגן גלאדיאטור בלאק הוק דאון פול מטאל גקט אפוקליפסה עכשיו פני צלקת אמריקן גנגסטר שאיפות טראפיק מטריקס (כול הסדרה) הסנדק (כול הסדרה) סרטים טובים. Jay K הסרטים שלך לא עוברים את הסלקציה! רובוקופ? טיימקופ? dumber & dumber?
פורסם 2009 בפברואר 416 שנים טוב אני חייב לציין את פני צלקת שלא הוזכר הרבה והוא אחד הסרטים האהובים צריך לראות אותוכל סרטי כריסטופר נולאן פשוט במאי מעולה טיטאניק חחח עם כמה שהוא קיטצ' סרט טוב....המסור כל הסדרה בעיקר הסרטים ה-4 ו ה-1 למרות שזאת פשוט סדרה שבנויה על סרטיה הקודמים אז אי אפשר לדלגFinal Destination סדרה חמודה Cube סרט חזק!!! מומלץ מאד ....אממ לא יודע אני ברמת העיקרון ממליץ לך על הסרטים האלה כי את כל הסרטים הטובים האחרים כבר רשמו תהנה
פורסם 2009 בפברואר 516 שנים clercs 1\2 אחד יותר טוב מהשני. תסריט לא מהעולם הזה של סיילנט בובforest gump! כנראה סרט הדרמה הטוב ביותר שראיתי בחיים שליclick, הסרט עצמו לא משהו (לפי הקריטריונים של סרט טוב) אבל המסר שהוא מעביר,.... כל אחד צריך לראות.
פורסם 2009 בפברואר 516 שנים אה , מישהו ציין פה CLOVERFIELD , אז אני חייב להגיד בתגובה שזה אחד הסרטים היותר גרועים שלצערי צפיתי בהם פשוט סרט גרוע
פורסם 2009 בפברואר 516 שנים אם כבר מציינים גם סרטים גרועים, בל נשכח את pride and glory פשוט זוועה, מאוכזב מאדוורד נורטון.
פורסם 2009 בפברואר 516 שנים Jay K הסרטים שלך לא עוברים את הסלקציה! רובוקופ? טיימקופ? dumber & dumber? קלאסיקות בעלות ערך סנטימנטלי וגם אם זו לא קלאסיקה בשביל מישהו אחר, רבים מסכימים איתי בנוגע לטיב הסרטים, רובוקופ הוא 7.5 ב- IMDB, כנ"ל לגבי טיפשים בלי הפסקה - 7.1. ואם אתה לא מעורה באתר - אלה ציונים גבוהים למדיי. טיימקופ הוא היוצא מן הכלל עם 5.5, אבל בתור מעריץ ואן דאם בילדותי, זה אחד הסרטים הבודדים שלו שאני יכול להנות מצפייה בו גם היום. אף אחד מהם לא יחכים אותך או יעשיר את חייך יותר מדי, הם פשוט good entertainment. חוץ מזה שציינתי עשרות סרטים אחרים...
פורסם 2009 בפברואר 516 שנים מודגשים דברים שלא נראה לי שציינוממנטוטרויהדו"ח מיוחדהחוש השישימיליון דולר בייביספיידרמן 1 ו212 קופיםאויב בשערמועדון קרבשתיקת הכבשיםשליחות קטלנית 1+2עימות חזיתיגרין מיילטרמינלV For Vendettalucky number slevinונילה סקייgarden statedonnie darkoקומדיות שמבחינת איכות הן על הפנים, אבל באמת כאלו שצוחקים מהן ולא סתם מחייכים מבושהHow highbasketballgirl next doorDon't Be a Menace to South Central While Drinking Your Juice in the Hoodאייס וונטורה 1+2מת לצעוקspaceballsjackassצבי הנינג'הali g
פורסם 2009 בפברואר 516 שנים אני חייב להודות, כל פעם שאני רואה ת'רד כזה אני מופתע מחדשאיך מישהו יכול להכניס סרט גרוע כמו 300 לרשימת הסרטים המומלצים שלו?או יותר גרוע, Click? כאילו, מה קרה לכם? V For Vendetta? בלי ספק אחת מהזוועות הכי נוראיות שראיתי אי פעםכמובן שהדברים שכתבתי יזכו אותי בלא מעט ירידות על הרשימה שלי, אבל לא מפריע לי...Fight ClubAmerica X12 Monkeys12 angry men - סרט מ-1957, ועם זאת, פשוט חובהThe Shawshank RedemptionThe Green MileLock, stock and two smoking barrelssnatch - על אותו קונספט כמו לוק סטוק (זה לא שגאי ריצ'י יודע לעשות משהו אחר) אבל פחות טובThe boondock saintsthe usual suspectsthe godfatherse7enapocalypse nowmonty python and the holy graillife of briangladiatorthe princess bridemementoסרטים טובים, אך לא מספיק בשביל להיכנס לרשימה למעלה:שרק 1 ו-3 (את 2 צריך לראות סתם כי הוא באמצע)משפחת סופר-עלWall-Efinding nemoרטטוישודדי הקאריביים 1 ו-2 (3 לא משהו, אבל שיהיה)שר הטבעות 1-3 (למרות שרצחו את הספרים המצויינים בדם קר)ברוז' - מצויין, אבל לא מספיק טוב בשביל להגיע לרשימה למעלהפורסט גאמפ - מצויין, התלבטות אם שייך לכאן או לרשימה למעלהמלך האריות - כי כולנו בכינו בו כשהיינו קטנים, והשירים פשוט מצויינים!the dark knight - אחלה סרט, אבל לא מספיק טוב בשביל להיות ברשימה העליונהunderworld - הראשון, בלי השני. מעניין כמה גרוע יהיה השלישי...ואם כבר, רשימה של סרטים שעליהם ממליצים הרבה ואני באמת שלא מבין למה (או לחילופין, אני מעדיףלראות הישרדות 10 מאשר לראות אותם [ולא, הישרדות 10 זה לא משהו שאני רוצה לראות]):החוש השישי - שעמום ענק! מי חשב שברוס ויליס יכול לעשות סרטים רציניים?בלתי שביר - כנ"להאלמנט החמישי - כנ"ל, אם כי אינו סרט רציני, אך עדיין זבל לדעתיספרות זולה - מצטער, אבל סבלתי מכל רגעטיטניק - לספינה האמיתי לקח פחות זמן לטבוע! כמה ארוך אפשר לעשות סרט?פרל הארבור - קיטשי להחריד, בלי שום אקשן ושום כלום, אז על שום מה ולמה הוא ברשימה של הסרטים הטובים לעזאזל?No country for old men - יופי, אז הוא משתמש בנשק מגניב. אפשר להמשיך הלאה?300 - סתם עוד סרט אקשן טיפשי (אחלה אקשן, אבל שום דבר מעבר לכך)sin city - כי רציתי לירות בעצמי אחרי 20 דקות, שלא נדבר אחרי כל ה-3 שעותmillion dollar baby - פאק, תמותי כבר! למה לוקח לך שעה וחצי למות? ולמה הסרט עושה כאילו הוא מסתיים 10 פעם ולא מסתיים כבר?!kill bill 1 & 2 - יופי, מלא דם. ממש בוגר. אז מה? לא עברנו את הגיל זה?v for vendetta - אני אפילו לא זוכר למה זה היה גרוע, אני כן זוכר שרציתי לירות באידיוט שהמליץ לי על הסרטשמש נצחית בראש צלול - ג'ים קארי לא יכול לעשות תפקידים רציניים. והסרט משעמם נורא אז הפסקתי לראות באמצעfull metal jacket - מצטער, בזבוז של שעתיים וחצי - שלוש. לא מבין מה אנשים מוצאים בוcloverfield - טוב יחסית לז'אנר שלו, אבל כמה טוב צריך להיות בשביל לנצח את קינג קונג?אלפא דוג - מה? אתם בסדר בראש? סרט על white trash דפוקים בשכל? למה זה ראוי למקום כבוד איפשהו?עריכה:ורשימה קצרה של סרטים שאני צריך לראות ולא ראיתי: (שלא תתעצבנו שהם לא ברשימה שלי)התפוז המכניone flew over the cuckoo's nestשתיקת הכבשים (ראיתי בחלקים, לא ממש ישבתי וראיתי את זה)רשימת שינדלרהפסנתרןרקוויאם לחלום - ראיתי בחלקים, ולא עד הסוף, אבל מה שראיתי לא זכור לי כמשהו מעניין במיוחדamerican history Xto kill a mockingbird - למרות שהספר כ"כ טוב שחבל לראות את הסרט אני משער...הסנדק 2 ו-3
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.