עבור לתוכן

מפרט בתקציב של 5200 שקל . מבוסס AMD או אינטל , לשיקולכם .

Featured Replies

פורסם

אכן, הAXP2500+ יספיק למטרה הזו. הצ'יפים המומלצים הם TMD-50D (של TwinMOS) או BH-5, BH-6, CH-5 ואף CH-6 (של Winbond).

המסך.. אני עדיין דיי מתעקש על השקעה במסך. זהו מסך ולא רכיב שמשדרגים הרבה. זהו רכיב שמשקיעים בו המון מאז ושאתה תמיד משתמש בו, צופה בו בכל רגע בו אתה משתמש במערכת ופשוט אין לזלזל בצורת ההשקעה שבו. הP95F+ ידרוש עוד כ200ש"ח אבל אני מאמין שנוכל לגרד זאת מהרכיבים האחרים. הקירור - תתעלם מכל קירור לבינתיים. יש לי בקשה שמתחברת גם למסך. תכין עכשיו מפרט עדכני עם כל השינויים ואני אדע כיצד לערוך את השינויים, כי אני לא יודע על מה עוד לכתוב ביקורת אישית ואתה אף שואל לגבי לוח האם שאין לי מושג איזהו.

אז קדימה, מפרט. :)

• תגובות 43
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

התוספת של ה100 ש"ח לזכרונות הייתה הכוונה לזכרונות של טווינמוס שבאמת התוספת היא 100 ש"ח אבל לאחר שחשבתי שמתוכנן OC כבד אז הצעתי את הGD.

מצטער על האי הבנה.

פורסם
  • מחבר

המפרט :

CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 605.91 ] 1

Motherboards for AMD : ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 552.43 ] 1

Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 (TMD -50D) Memory [ ¤ 568.42 ] 1

Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 548.48 ] 1

Video Cards : Leadtek Winfast Geforce 4 MX440SE 64MB DDR BULK Video Card [ ¤ 244.23 ] 1

Sound Cards : Creative Audigy 2 Bulk Sound Card [ ¤ 483.43 ] 1

Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1

CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Toshiba 16/48 Bulk [ ¤ 226.79 ] 1

CD-RW / DVD-RW : Lite-On 52/24/52 Retail CD-RW [ ¤ 296.52 ] 1

Keyboards : Microsoft Multimedia Keyboard [ ¤ 101.24 ] 1

Mouse : Microsoft Optical Trekker Mouse OEM PS2 | USB [ ¤ 64.12 ] 1

Cases : Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 Front USB 300W Case [ ¤ 298.8 ] 1

Cooling / Modding : Generic 120mm Fan [ ¤ 46.73 ] 1

Subtotal : ¤ 4088.49

לא ציינתי מסך ולא קירור למעבד .

וואי , אני לא יודע מה יהיה עם הרמקולים שרציתי לקנות (כי כל הכסף הולך על המסך ...) ...

פורסם
  • מחבר

התוספת של ה100 ש"ח לזכרונות הייתה הכוונה לזכרונות של טווינמוס שבאמת התוספת היא 100 ש"ח אבל לאחר שחשבתי שמתוכנן OC כבד אז הצעתי את הGD.

מצטער על האי הבנה.

חפיף . בקיצר , במפרט החדש כבר אני לוקח זכרונות של טווינומס עם הצ'יפ TMS -50D (בתוספת 50 שקל בערך) .

פורסם

לפי דעתי המפרט מצוין!

תתחדש!

פורסם
  • מחבר

לפי דעתי המפרט מצוין!

תתחדש!

תודה אבל עדיין אנחנו צריכים להחליט על מסך וקירור למעבד.

עריכה - לגבי המסך : אם כבר משקיעים אז משקיעים .

נראה לי שהבחירה פה היא בין -

19" LG F900P NEW Flatron Monitor + USB Hub

1816 ש"ח

19" Viewsonic P90F Flat Monitor

1831 ש"ח

19" Viewsonic P95F+ Flat Monitor

1860 ש"ח .

פורסם

19" Viewsonic P95F+ Flat Monitor

1860 ש"ח .

פורסם
  • מחבר

ולמה לא את ה-Viewsonic P90F Flat Monitor ? עיצוב יותר יפה (אני מתכוון לצבעים) ובתכלס אותו מסך , לא ?

ולמה לא את ה-LG ?

ומה בקשר לקירור , חברה ?

NIKE , מחכה שתגיב גם.

פורסם

המפרט כלל לא מצוין.

מכין אני מפרט, כותב הסברים וכמעט ולוחץ על הכפתור 'שלח', מתפלא כי איני יודע מהם השימושים של המערכת. בדקתי את התגובות הראשונות ולא הגעתי לשום מסקנה מלבד שלא ישוחקו במערכת שום משחקים (ומכאן שאיני ממליץ לרכוש כרטיס מסך חדש, אלא למצוא איזשהו GF2MX ב50ש"ח) ושיבוצע OC ממוצע ועד חלש. אבל אלו לא שימושים. כאן אתה בעצם אומר מה לא יהיה ומה יהיה מעט, אבל מה יהיה עיקרון צרכיה של המערכת?

פורסם
  • מחבר

חביבי , אם היית קורא טוב את ההודעה הראשונה שלי היית רואה כי במחשב הנוכחי שלי יש RADEON 9100 (שיעשה לו גם OC) שהולך למחשב החדש והמחשב הנוכחי הולך לאח שלי שתאמין לי , יסתפק ב-GF 4 MX 440 . :)

המחשב החדש , שימושים : משחקים , אינטרנט , סרטים , בקיצר פשוט הכול (לא עריכת אודיו או וידאו למרות שנראה שאפילו למטרות כאלה הוא יהיה מצויין) .

פורסם

אני קראתי את זה, אבל מה זה קשור לשימושים? כל שאני אומר הוא שGF2MX מספיק בידיוק כמו GF4MX.

וגם.. המאווררים שבמארז הוא עניין שולי. כשתרצה לבצע OC אז תשלים את מספר המאווררים החסרים שהמארז מאפשר. בינתיים, אין צורך.

CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 605.91 ] 1

Motherboards for AMD : ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard [ ¤ 552.43 ] 1

Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 Memory [ ¤ 536.85 ] 1

CPU Cooling : Vantec AeroFlow VA4-C7040 AMD CPU Cooler [ ¤ 177.93 ] 1

Hard Discs : Western Digital 40GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 420.55 ] 1

Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1

CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Liteon 16/48 Retail [ ¤ 246.41 ] 1

CD-RW / DVD-RW : Lite-On 52/24/52 Retail CD-RW [ ¤ 296.52 ] 1

Monitors : 19" Viewsonic P95F+ Flat Monitor [ ¤ 1860.81 ] 1

Keyboards : Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT [ ¤ 155.14 ] 1

Cases : Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 Front USB 300W Case [ ¤ 298.8 ] 1

Total Price ¤ 5202.75

פורסם
  • מחבר

1. בקשר ל-DVD , טושיבה יותר טובים מה-LITEON (וגם יותר זולים) . ואפילו פתחתי ת'רד על זה בפורום אמצעי איחסון והמליצו לי שם על הטושיבה . מה אתה חושב ?

2. אתה לא חושב שזה לא חבל להוסיף רק עוד 130 שקל ולקבל עוד 40 ג'יגה להרדיסק ?

3. מה עם הכרטיס קול ?

4. זכרונות : למה לא להוסיף עוד 30 שקל ולקבל TWINOMS עם צ'יפ TMD -50D ? הרי זה מה שהמלצת לי...

5. שכחנו גם כרטיס מסך...והסטנדרט צריך להיות לפחות MX 440 , לא ? (ה-MX 440 הולך למחשב הנוכחי ונכון שאח שלי הוא לא גיימר מושבע אבל עדיין , מדי פעם הוא ישחק ובמשחקים חדשים אז לפחות שהם יעלו לו נורמלי ברזולציות נורמליות ...אתה לא חושב ככה ?) .

דרך אגב , שמתי לב שהחלפת את הקירור למעבד. זהו קירור טוב , כן ?

בקשר למסך , אני אודה לך אם תוכל לענות לי על השאלות הבאות :

ולמה לא את ה-Viewsonic P90F Flat Monitor ? עיצוב יותר יפה (אני מתכוון לצבעים) ובתכלס אותו מסך , לא ?

ולמה לא את ה-LG ?

אם תוכל לפרט קצת בעניין זה אני אודה לך מאוד.

תודה רבה על כל העזרה .

פורסם

לפי המפרטים שלו הבנתי שיש צורך בכרטיס קול איכותי, ואני לא רואה כל זכר לכרטיס קול איכותי.

אתה תיסתפק בכרטיס קול שיש על הNF7?

פורסם
  • מחבר

לפי המפרטים שלו הבנתי שיש צורך בכרטיס קול איכותי, ואני לא רואה כל זכר לכרטיס קול איכותי.

אתה תיסתפק בכרטיס קול שיש על הNF7?

לא . אני רוב הסיכויים אקח את האודיג'י 2 .

פורסם

Nox, אתה לא אמור לשאול אותו. הAC'97 יספיק לו וזוהי אינה אמורה להיות דעתו. [עריכה- Check this out..]

אתחיל מהשאלות שלגבי המסכים. ההבדלים שבין הP90F לP95F+ הם כאלו. תוספות מעטות ברזולוציות לטובת הP95F+ (למרות שזה לא היווה שיקול בבחירתו), יתרון יופי של הP95F+ (לדעתי לפחות) והעובדה שהפרש המחירים הוא מאוד דל. 30ש"ח, לא? משהו כזה. מה שמזכיר לי את עניין הזיכרונות וכאן אני אענה על השאלה הרביעית שלך. לא בחרתי בTMD-50D משום שניתן לקבל אותו דבר ואף טוב יותר (אם תוודא צ'יפ טוב של Winbond- מהמצוינים מעלה) ב30ש"ח פחות.

1. אתה מוזמן להפנות אותי אל הת'רד. אני מוזמן לשמוע טענות עקרוניות נגד הכונן של LiteOn ולא סתם 'דיבורים באויר'.

2. אם יהיה לך צורך בדבר, אז סבבה מבחינתי. זה אמור להיות שיקול של התקציב ביחס לצרכים שלך. בחרתי ב40GB בשביל החיסכון, מאז ושישנו צורב.

3. כפי שאמרתי קודם, כרטיס הקול הOB שעל הNF7 הוא דיי והותר. כשאני אמצא אני מבטיח שאתה תהיה הראשון שאודיע לו לגבי ההשוואה שהזכרתי.

5. כפי שאמרתי, GF2MX הוא דיי והותר. אני מאמין שתוכל לחסוך זאת ולאפשר רכיבים אחרים טובים יותר אם תרכוש כרטיס מסך משומש לאחיך.

וכן, הקירור שהחלפתי אכן טוב. הוא ישמש אותך גם לOC הבינוני-חלש שתבצע בעתיד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים