עבור לתוכן

למה רוב התלונות על חום יתר הם על AMD?

Featured Replies

פורסם

אז מה אמורה להיות המסקנה, שרק אני אכלתי אותה עם מעבד בעייתי ספציפי, כי כמו שראיתי בפורום הזה ובפורומים אחרים עיקר התלונות על התחממות קרו במעבדי AMD

ואני חושב שגם וולקנו 9 או 20 לא ישפרו את המצב אצלי כי הפעלתי מאוורר רגיל על דרגה 3 ממרחק חצי מטר על הצלעות קירור וחוץ מאבק שהתעופף לי בחדר הטמפ לא זזה ביותר ממעלה...

איזה עצבים!

חחח לאף אחד אין פה אינטל זה למה ;D

פורסם

יש משחה טרמית על ההיטסינק? תבדוק שלא שמתה יותר מדי משחה(יותר מדי משחה תבודד את החום בין המעבד להיטסינק)

פורסם
  • מחבר

אני מתחיל לחשוש שזה עניין של מזל, צריך "ליפול " על מעבד כזה שלא מתחמם יותר מדי (ואני מדבר רק על קירור גנרי, בלי אוברקלוקינג)

פורסם

את מה בדיוק המאוורר הזה מקרר? למה לא לשים אותו כשהוא מוציא אוויר לחריצים במארז?

פורסם

ההיתחממות נובעת מזה שאנשים כמוך לא יודעים להתקין את המאוורר וצלעות הקרור כמו שצריך

או שיש בעייה נפשית אחרת אם החומרה שלך

פורסם

אצלי במאמץ הוא לא עובר את ה42-43 מעלות, ד"א לפני כמה ימים רציתי להחליף את הסינק לNB ולא היה לו מקום אז שמתי אותו בSB ועכשיו יש לי בSB סינק שמשתווה אם לא עובר את הסינק של הCOU ;D

פורסם
  • מחבר

המאוורר המעופף הזה לא נחסם ע"י המארז כי אין מארז אלא בד מיוחד "נושם" במקום החתיכת פח של המארז ובכלל כל האילתורים באו כדי לפתור את הבעיה ולא ההיפך... כלומר, קודם יש בעיה ואח"כ הפתרון(מיועד לחכמולוגים שחייבים להדחף לכל שירשור ולתרום מ"חוכמתם" הרבה)

לגבי עודף במשחה תרמית, זה לא סביר כי אין מספיק נפח בין ההיטסינק למעבד בשביל לדחוס יותר מדי, זה פשוט יגלוש לצדדים... בקיצור, ניסיתי יותר מדי, ניסיתי גם פחות מדי והבעייה נשארת...

פורסם

I'm pretty sure the motherboard sensor doesn't work right

פורסם

אז מה אמורה להיות המסקנה, שרק אני אכלתי אותה עם מעבד בעייתי ספציפי, כי כמו שראיתי בפורום הזה ובפורומים אחרים עיקר התלונות על התחממות קרו במעבדי AMD

ואני חושב שגם וולקנו 9 או 20 לא ישפרו את המצב אצלי כי הפעלתי מאוורר רגיל על דרגה 3 ממרחק חצי מטר על הצלעות קירור וחוץ מאבק שהתעופף לי בחדר הטמפ לא זזה ביותר ממעלה...

איזה עצבים!

ed1 אתה מתעלם מהבעיה כאילו ממש באופן מכוון, או שאתה עושה את זה מאיזה צורך בתת מודע שלך להדחיק את הכשלונות שלך, תעשה מה שHoly אמר לך:

FCOL

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים