פורסם 2009 בינואר 1216 שנים אם אתה מדבר על הלוח הזה-http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=12&l3=46&l4=0&model=203&modelmenu=1אז יש לך שני חיבורי ATA לכוננים בממשק הזה (IDE/DMA)כל חיבור מאפשר לחבר 2 כוננים שכן כבל אחד מתפצל ל-2
פורסם 2009 בינואר 1216 שנים מחבר יש דיסק קשיח אחד מחובר בלבדאיך הם מחוברים לא יודע ממשואני גם לא יודע איזה ממשק זה לא דיסק חדש מה שכתוב עליו זהseagate model ST340810A עריכה:אני לא יודע אם זה אותו לוחeverest מראהMotherboard Name Asus P4XP-Xאיזה עוד פרטים אני יכול לכתוב פה כדי שתזהה אם זה זהה?כי אני ממש לא יודע אם זה זה או לאעוד עריכה:פתחתי את המחשב והחלפתי את הרצועה של הפלופי עם הדיסק הקשיח הנוסףאז עכשיו יש לי חריץ פתוח במחשב שקצת מגביר את הרעש ויש לי כונן F חדש במחשב שלי כנראה שהצלחתיהיה לי קשה להכניס את הכונן פיזית לתוך המארז מקווה שזה לא יגרום בעיות בהמשךתודה רבה על העזרה
פורסם 2009 בינואר 1216 שנים מחבר חיזקתי אותו עם 3 ברגים..הבורג הרביעי לא הסכים להיכנסמה שכן שכחתי לצייןעשיתי קצת סיבוכים ,הפלופי מחוץ למארז בכלל בגלל המקום שלו שהייתי צריך בשביל הדיסק החדשאבל השתמשתי ברצועה של כונן DVD עכשיו יש לי רק צורב DVD בלבד פועלאני יודע שהרבה מסתדרים עם כונן אחדאבל הבנתי ששימוש בצורב ככונן לאורך זמן גורם לשחיקה של הצורב ..אני צודק?
פורסם 2009 בינואר 1216 שנים זה לא כזה קריטי מאחר והמחיר שלו נע לכול היותר בין 100 שקל ל120 שקל ..בדרך כלל גם רובם מתקלקלים אחרי האחריותככה שזה לא שיקולכמה דיסקים קשיחים וצורבים יש לך במחשב בסך הכל?כי עם שני כבלי IDE(הרחברים האפורים האלה) אפשר לחבר 4 כוננים
פורסם 2009 בינואר 1216 שנים מחבר כשקניתי את המחשב הוא היה עם כונן פלופי ,צורב רגיל ,וכונן DVD ודיסק קשיח אחד בלבדהחלפתי את הצורב הרגיל בצורב DVD אני חושב שיש לי את הכבלים שאתה מדבר עליהם כי הם רחבים ולבנים\אפוריםאיך בדיוק אני אמור לחבר 4 כוננים ? למרות שאני צריך לחבר רק 2...זה יכול בעצם לשמש אותי להוספה של עוד דיסקים קשיחים או שזה לא גמיש ..?
פורסם 2009 בינואר 1216 שנים וודאי שזה יכול לשלמש אותך להוספה של כל רכיב חומרה עם חיבור IDEשים לב שעל הכבל יש חיבור אחד בסוף ועוד חיבור בסוףויש גם עוד חיבור שהוא בערך באמצע הכבל ..שגם דרכו אתה יכול לחבר עוד..לדוגמא: חיבור---כבל---חיבור---כבל---חיבור לוח אם קשיח קשיח (סלב) (מאסטר)הבנת?
פורסם 2009 בינואר 1216 שנים מחבר נדמה לי שהבנתי אבל אני לא בטוח שיש לי את זהיכול להיות שיש לי 2 כבלים בלי פיצוליםוכבל אחד בלבד עם פיצול כמו שאמרת?ועוד שאלה קצת off topic אבל בכל זאת קשורה ללוח אםיש לי 2 יחידות של זיכרון 256 ככה קיבלתי את המחשב לא הוספתי או משהוידוע לך אם אני יכול להרחיב גם את הזיכרון ?
פורסם 2009 בינואר 1216 שנים לא הגיוני ביכלל שיש בכבלים רק חיבור אחד(בסופו)נגיד ובמידה וזה ככה , גש לחנות מחשבים ובקש כבל IDE לדיסק קשיחעולה כמה שקלים בודדיםאני בספק ביכלל אם יקחו ממך כסף על כזה דברובו אתה תראה שיש שני חיבורים..באותו עניין , תסתכל טוב!החיבור הוא לא עם חוטים רופפיםזה ממש מחבר פלסטיק לרוב שחור שיושב על הכבל עצמובעניין הזכרונותאתה יכול להרחיב את הזיכרונות ..אתה יכול לקנות סטיקים חדשים ולהוציא את הישניםאו שאתה יכול להוסיף על הישנים עוד(תלוי אם יש לך סלוטים פנויים)על מנת שאני יגיד לך עד כמה נפח זיכרון אתה יכול להוסיף ובאיזו מהירות , תצטרך לתת לי את דגם הלוח המדוייק שלך .עריכה:לא האמנתי שאני ימצא מתחת למיטה כבל כזה..אבל במקרה יש לי אחד שקיבלתי עם הלוח ..הנה הכבל המדוברשים לב שיש שלוש חיבוריםהכחול ללוחאפור סלבשחור מאסטרלא חייב לעשות את זה ככה אפשר גם לשחק עם הסלב והמאסטרפשוט ככה יותר קל לזכור[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בינואר 1216 שנים מחבר תודה רבה אחי על העזרה וההשקעה מה שבעצם קובע מבחינתי זה הכבל ולא מספר החריצים בלוח אם בשביל החיבור השחור ? כי יש רק 2 כאלה נדמה לי ועוד אחד קטן יותר לפלופי ואצלך החוט שחור ולא לבן זה אותו דבר אבל לא? השם המלא של הלוח זה Field Value Motherboard Name Asus P4XP-X (5 PCI, 1 AGP, 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM, LAN) הזיכרון הנוכחי Field Value System Memory 512 MB (PC2700 DDR SDRAM) למרות שלא ביקשת ..פינקתי אותך חחח ^^
פורסם 2009 בינואר 1216 שנים בוא נעשה סדר.... יש לך 3 חיבורים על הלוח שחור כחול שחור השחור התחתון הוא של הפלופי תוציא אותו מהתמונה.. יש לך מעליו כחול שאליו אתה יכול לחבר שתי כוננים ( DVD או קשיחים לא משנה כרגע) והכי למעלה יש לך עוד אחד שחור שאתה יכול לחבר אליו גם עוד שנים.. בעזרת כבל כמו שהראתי לך(הצבע לא משנה אם הוא לבן הוא שחור אני במקרה קיבלתי ככה עם הבנדאל של הלוח שלי) אתה מחבר כך: הצד הכחול של הכבל הולך ללוח , לחבור הכחול או השחור מעליו , לא משנה ואת שני החיבורים האחרים אתה מחבר לקשיחים ומקנפג כמו שהסברתי לך .. כנ''ל לגבי הDVD'S שיש לך שמה .. (אמרת שיש לך שנים) בקשר לזיכרון אני רואה שיש 4 סלוטים אבל שתים מהם הם של SDRAM ושניים מהם , (אלה שיותר קרובים למעבד) הם DDR אחרי בדיקה קצרה על הלוח שלך אני לא ממש מוצא עד כמה הואתומך ובאיזה מהירות בכל מקרה. אתה עם וינדוס אקספי ויותר מ3 ג'יגה לא תוכל להוסיף כי המערכת הפעלה לא תתמוך אך אם אתה ממש מתעקש תוכל להוסיף ג'יגה בלי בעיה רק תצטרך לברר את מהירות שצריך כי אני חיפשתי ולא מצאתי ביכלל פרטים על הלוח הזה לפי דעתי , ג'יגה אחד יספיק פה , ! (סטיק יחיד של ג'יגה עדיף מזוג 512 כי שניים עולים יקר יותר בהרבה) אם תרצה המלצה לסטיק זיכרון שנה כותרת+הוסף תקציב ואמור לי איזה מהירות הלוח תומך זה הכל
פורסם 2009 בינואר 1216 שנים מחבר אוקי אחי יותר ברור מזה לא נמצא בשוקאני מחר כנראה אפתח שוב את המחשב לחטט למרות שמרוב חוטים לא רואים ת'לוח ^^אני אנסה להחזיר את הדיוידי לפעולה ואם אני לא אצליח לא כזה נוראאפשר להסתדר עם כונן אחדדרך אגב איך אני אמור לסגור את החור הקטן שנפער במארז בגלל ששלפתי את הפלופי ?(חחח שלפתי את הפלופי )יש לך המלצה לתחליף פלסטיק קטן ואפור שיסגור ת'מארז? כי הרעש מהמחשב חזק יותר עכשיו ואני חושב שזה בגלל זה...נ.ב לא מצאתי איזה סוג מארז יש לי ב everest חחח סתם
פורסם 2009 בינואר 1216 שנים נ.ב לא מצאתי איזה סוג מארז יש לי ב everest חחח סתםחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גדול!!!אם אתה לא יודע מה סוג המארז , הוא כניראה ג'נרי..אם אין לך מפרץ שיכסה את החור שנפער בפנאל עקב הוצאת הפלופילמה שלא תשים שמה את הפלופי , רק שלא יהיה מחוברנטו כונן עצמובלי חיבור חשמל או ללוח..וזה לדברייך יפתור את הבעיה..בקשר לרעש , אם זה ממש גרוע אחרי החזרת הפלופי תנקה את המאוררים קצת/אתר את מקום הרעש וטפל בו(טפל בו=נתק אותו)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.