פורסם 2009 בינואר 1116 שנים אני מקבל את ההודעה הזאת בזמן התקנה של dotnetfx3_x64 NET Frame 3.0 הבעיה היותר גדולה היא שהעניין הזה איכשהו קשור למשחק GTA4 ובהפעלה של תוכנה בשם ROCKSTAR SOCIAL CLUB בהתקנה של זה הוא מנסה להתקין נט פריים 3 ונכשל התוצאה אני לא הצלחתי עוד להפעיל את המשחק שעלה לי 219 שח זה המשחק הראשון אי פעם שקניתי ולא הצלחתי להפעיל בושה לחברה הזאת ולעולם המשחקים כולו בכלל הבעיה הספציפית הזאת עולה כל כך הרבה פעמים בפורום של המשחק ופתרון לא עולה אני צריך איכשהו שההתקנה תצליח התקנתי גם 3.5 PS1 ועדיין הסוסיאל קלאב קורס שהוא נפתח הסתרתי 3.5 ועדיין קורס ולא מצליח להתקין נט פריים 3 מקבל את ההודעה בתמונה צריך פתרון לעניין הזה
פורסם 2009 בינואר 1216 שנים למה להאשים אחרים בחוסר ידע שלך?תקרא את מה שכתוב בהודעה עצמה, אתה צריך להתקין את זה דרך programs and features.
פורסם 2009 בינואר 1216 שנים מחבר אתה עושה צחוק? אני חושב שהסברתי בפוסט הפותח שניסיתי להתעסק במיקום הספציפי שהוא מציעאולי זה לא היה כל כך ברורהסרתי כל גרסה אפשרית של נט פריים אפילו בעזרת UNINSTALL ממיקרוספט ושמתי את הגרסה החדשה וניסיתי להוריד ולהתקין את הגרסה שמגיעה בהתקנה עצמה עם הדיסק ואני מקבל שגיאה שם כי יש התנגשות עם גרסה קיימת איפשהו שמחשבואני לא מצליח להוריד דרך המיקום שהוא מציע לי בהודעת שגיאהיש רק לסמן כמה תיבות והשפעה אין לזה אפילו אחרי ריסטרטעזוב עזוב פתרון אני לא אמצא פהתחשוב פעמיים לפני שאתה רושם תגובה יליצן אתה חושב שאני לא יודע אנגלית או שיש לי איקיו של סביבון?
פורסם 2009 בינואר 1216 שנים כן, IQ של סביבון! .Windows Vista comes with .NET Framework 3.0. There is no separate installation package required. The standalone .NET Framework 3.0 packages are not supported on Vistaמי אומר ? מיקרוסופט וגם "שגיעה" שלך בהתקנה
פורסם 2009 בינואר 1316 שנים עזוב עזוב פתרון אני לא אמצא פהתחשוב פעמיים לפני שאתה רושם תגובה יליצן אתה חושב שאני לא יודע אנגלית או שיש לי איקיו של סביבון?הישראלי המצוי:גם בא לקבל עזרה וגם מתלונן.כדאי שתשמור על שפה נאותה בפורום(במיוחד כלפי חברי צוות), כי פעם הבאה אתה לא תישאר כאן.נוספה לך גם אזהרה ראשונה על זילזול כלפי אחראי פורום.בשלישית אתה תורחק/תושתק באופן אוטומטי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.