פורסם 2009 בינואר 1516 שנים מחבר Bobbin ידידי,זה לא הדיון ! (= ספאם - נוגד את חוקי הפורום !)אם אתה מעוניין לדעת אז הדיון בשבילךhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=386298.670;topicseenמטרת הדיון היא הבאת תוכנות/משחקים אשר עובדים/לא עובדים/עובדים חלקית בווינדוס 7 !!!
פורסם 2009 בינואר 1516 שנים AVG עובדmessenger 9 - יש באג די מעצבן שזה לא מתמזער לשורת כלים כמו שצריך והחלון שלו כל הזמן קופץ בלי סיבה.Total commander - עובדתPowerISO -עובדתGoogle Chrome - עובדתCDburnerXP - עובדתiTunes 8 - עובדתAcdSee Pro 2.5 - עובדתOffice 2007 SP1 - עובדתGoogle Talk - עובדת---------------------------------------------------------מיינתי לך את הרשימה:7-zip 4.62AbiWordad-Awareadobe flash player plugin 10adobe reader 9ASHAMPOO BURNING STUDIO 8asus power4gear hybridAtomic Alarm ClockAudacity 1.3.6Avast AntivirusBabylonBSPLAYERcFosSpeedCOD 4 / 5CoD WaWCore TempCRYSIS / WARHEADCUBASE SX 3DIVX WEB PLAYERDscaler (4.1.17) onlyFireFox 3.0.5Foobar2000Foxit ReaderGnumericICQImgBurnK-Lite mega codec pack 4.3.4Launchy 2.1.2Logitech app for G5 mouseLogitexh SETPOINTMagicdiscMagicDiscMedia Player ClassicMessengerMicrosft SilverlightMicrosoft Office small busines 2007mIRC 6.21 - אבל עם התראות תאימותMp3tagNero 8Nero 9nokia flashing cable driverNvidia Control PanelOffice 2003Office 2007Open Office Hebrew 2.3.1PerfectDiskPidginPower ISOProgrammers Notepad 2Realtek HD Audio ManagerRO2009Rocketdock SKYPE 4 (מומלצת - הקודמות עושות בעיות)SteamSubtitle WorkshopSymantec Antivirus Corporate 10.2 - אבל עם התראות תאימותTeam Viewer 4ThunderbirdTLN Emule BoostTotal CommanderTrillianTune Up utilities 2009UltraVNCuTorrentVentriloVirtual CloneDriveVirtualClone DriveVisual C++ 2008 ExpressVisual studio 2005Visual studio 2008VLCVLC Media Player 0.9.8aWarcraft 3 - Frozen ThroneWinampWinampWINDOWS VISTA UPGARDE ADVISORWinrar 3.8your Uninstaller
פורסם 2009 בינואר 1516 שנים nihilityפירטת רשימה ארוכה.אני מניח שכל הגרסות שנוסו אלו הגרסות של windows vista, נכון?אגב, לגבי realtek HD audio manager, זה מתקשר לשאלה ששאלתי קודם, ודי התעלמו ממנה. אז אני אשאל שוב:יש לי כרטיס קול ONBOARD (לוח אם של ג'יגהבייט). כרטיס הקול כנראה זוהה, אבל לא מזהה כשאני מחבר את הרמקולים שלי (זוג רמקולים פשוטים) לשקע האחורי. כשאני מחבר אוזניות לשקע הקדמי במארז, אני שומע היטב.מה יכולה להיות הבעיה?
פורסם 2009 בינואר 1516 שנים לעוד מישהו יש את הבאג הזה במסנג'ר 2009?שהוא לא מתמזער לשורת סיסטם אלא נשאר תקוע בטאסק באר. וגם שלא רואים את תוכן ההודעה כשמגיעה הודעה חדשה.
פורסם 2009 בינואר 1516 שנים נתקלתי בכמה בעיות שממש מציקות:1) חיפוש בתוך Cdrom פיזי (לא image) לא מחפש בתוך sub-folder!2) המסנג'ר (Live 9) קופץ כל פעם שאני עושה Minimize ל Firefox. (הזוי ביותר!)3) האייקון של המסנג'ר (Live 9) שאמור להופיע ב System Tray מופיע ב Taskbar.עוד מישהו נתקל בבעיות האלו?
פורסם 2009 בינואר 1516 שנים לא נתקלתי בכל הבעיות שאתה מתאר עם messenger 9. אבל גם אצלי היא לא מתמזערת לשורת המשימות, ולפעמים היא קופצת בלי סיבה, אבל בלי קשר למיזעור הפיירפוקס.
פורסם 2009 בינואר 1516 שנים סגור את כל התוכניות ותמזערי את ה Firefox, ככה שתגיע ישר ל Desktop בלי לעשות Focus לחלון אחר.. המסנג'ר אמור לקפוץ..
פורסם 2009 בינואר 1616 שנים לא בדקתי אם זה כבר דווח אבל BABYLON (גרסה 7.5.2.R4) לא מתפקדת בWINDOWS 7, ההתקנה מתבצעת בצורה חלקה אבל הוא לא מזהה מילים.אולי אכתוב להם בהמשך...
פורסם 2009 בינואר 1616 שנים ICQ 6.5 לא עובד..ההתקנה עוברת בצורה חלקה אבל אחרי הטעינה של רשימת אנשי הקשר התוכנה קורסת.
פורסם 2009 בינואר 1616 שנים לא בדקתי אם זה כבר דווח אבל BABYLON (גרסה 7.5.2.R4) לא מתפקדת בWINDOWS 7, ההתקנה מתבצעת בצורה חלקה אבל הוא לא מזהה מילים.אולי אכתוב להם בהמשך...אצלי יש את R5.7.5.2 והיא עובדת חלק, תנסה אותה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.