פורסם 2009 בינואר 1316 שנים SOUL REAVER- כל הסדרה. מקום ראשון אצליSHADOWMANDUNGEON SIEGE 2HALF LIFE 2- כל הסדרהPRINCE OF PERSIA 1-3- ב-4 לא שיחקתי עדייןאתה מתכוון לSOUL REAVER אחד ושתיים,או לכל סדרת LEGACY OF KAIN?
פורסם 2009 בינואר 1316 שנים כולל DEFIANCE (יש אותו גם למחשב) http://en.wikipedia.org/wiki/index.html?curid=3786059 שיחקתי גם ב-LEGACY OF KAIN השני, אבל רק בשביל העלילה. הוא לא משהו (בראשון לא שיחקתי בכלל, כיוון שלא התחברתי למשחקיות). אהבתי את האווירה של הסדרה, וגם את הרעיון שאתה מוצא כוחות חדשים וחוזר איתם למקומות שכבר ביקרת בהם. ב-SHADOWMAN זה עבד בצורה מעולה. איזה פרץ של נוסטלגיה עוטף אותי אגב איך, אני משיג פאצ' ל-SHADOWMAN, עבור XP?
פורסם 2009 בינואר 1316 שנים HL ו HL2, אפשר כל כמה זמן לחזור לשחק גם אם סיימתי אותם WORMS אפשר לשחק בו כל החיים. WORLD OF GOO. קומנדר קין. WOLFENSTEIN (כרגע משחק ב RTCW אבל הוא פחות טוב מ 3D הישן, ניראה מה יהיה עם החדש ). Jazz Jackrabbit. יש עוד הרבה משחקים שאפשר לשחק בהם ימים וסיים אותם ולהתחיל שוב
פורסם 2009 בינואר 1316 שנים אממ בואו ניראה- CRYSIS WARS בלתי אפשרי לשחק, כולם על CLOCK וזה מעצבן. COD4 אחרי עונה של התמכרות זה עבר, 5 כנ"ל. FC2 אפילו לא סיימתי. HL2 ויורשיו מתחיל לחפור, WORLD OF GOO אחלה דבר אבל זה פאדיחות שיראו אותך משחק לכן נישארו שני דברים-סנייק ולגרבץ. רק זה לא נימאס (בקשר לשני אני לא בטוח..)
פורסם 2009 בינואר 1316 שנים , WORLD OF GOO אחלה דבר אבל זה פאדיחות שיראו אותך משחקלמה בדיוק פאדיחה שיראו אותך משחק WORLD OF GOO?
פורסם 2009 בינואר 1316 שנים CHRONO TRRIGER DS METAL SLUG DMC4 L4D - מחליף ראוי לכיף שהיה במשחקי רשת של טרייבס
פורסם 2009 בינואר 1316 שנים אני עדיין משחק ב WC3.. גם במשחק הרגיל וגם בדוטא למי שמכיר..חוץ מזה מדי פעם מתחשק לי לשחק קצת במקס פיין 1..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.