פורסם 2009 בינואר 1116 שנים למזה זה פה בכלל?בכל אופן - The one & ONLY: BF2בחיי שאני משחק בזה בערך מאז שזה יצא (עדיין יש לי את המקורי שקניתי לפני 3 שנים+ בערך שעלה 220 ש"ח.) מולטיפלייר מדהים, אני יכול לשחק בזה שעות בלי לשים לב.
פורסם 2009 בינואר 1116 שנים אחרי שנתיים בDIABLO 2 - (מקום 4 בLADDER - יש לי את החולצה !) הגעתי למצב שאני לא משקיע יותר מ40 שעות משחק במשחק. אני מדבר רק על RPGים למיניהם, אבל אפילו GTA 4 שיש לנו במשרד (על PS3) - שיחקתי בו 12 שעות וזהו - מיציתי.אני חושש שאולי אוכל לחזור למשחקים ישנים מאוד, אולי כמו c&c הראשון (רק בשביל הסינגל הטוב), או אולי COUNTERSTRIKE וBF2 - טובים מאוד אבל המולטי כבר פרוץ עם מלא AIM BOTS וHACKS (בעיקר בישראל - כי אלו השרתים עם הפינג הנמוך)...אז ככה בסופו של יום נראה לי שהמשחק הנצחי היחיד הוא משהו של סי מאייר - משהו בסגנו PIRATES! או CIVLIZATION ?
פורסם 2009 בינואר 1116 שנים ^^^^come on :s05:כל שנה יוצא FIFA חדש- ואז אתה זורק את הישן. משחקים כמו GTA 3 או 2 אף פעם לא ירדו מהדיסק שלי.
פורסם 2009 בינואר 1316 שנים SOUL REAVER- כל הסדרה. מקום ראשון אצליSHADOWMANDUNGEON SIEGE 2HALF LIFE 2- כל הסדרהPRINCE OF PERSIA 1-3- ב-4 לא שיחקתי עדיין
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.