פורסם 2009 בינואר 1216 שנים גם אני..אני מחפש תמונות Skyline של עזה מופגזת סטייל כאלה:http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/be/Gaza_City.JPGרק אחרי הפגזות, ואולי גם גם מגובה גבוהה יותר.
פורסם 2009 בינואר 1216 שנים מחבר זהו! בדיוק כזאת תמונה, אבל מרחוק (לא תמונת תקריב) ובחושך עם פיצוצים ואש.
פורסם 2009 בינואר 1316 שנים מה ההיתלהבות כלכך ליראות מלחמה ופיצוצים?אני לא מבין?הדיון הזה צריך להימחק!רוצים תמונות?בוא לשדרות ותראו מזה הפצצות בLIVEוגם תרגישו אותם אם בא לכם..ממש כואב לי הלב ליראות חיילים שלנו ככהממש עצוב(כן אני משדרות)
פורסם 2009 בינואר 1316 שנים תתגייס לצהל כן אה? ואז יהיו לו תמונות ברזולוציית אמת לכל החיים במיוחד אם תלך להנדסה!!
פורסם 2009 בינואר 1316 שנים לא יודע מה הוא רשם אבל1. אני מסכים שמנהלים לא צריכים לקבל פריווילגיותהייתי אומר שקצת הגזמת, אתה לא חושב?, אחרי הכל הוא מנהל! הוא חייב שתהייה לו פריוילגיה על מנת לנהל! 2. כל אחד יכול לערוך את ההודעה שלו....אחרי שקראתי את שתי העמודים הללו ובמיוחד את התגובות האחרונות, במילה אחת: גועל נפש לדעתי.ולפי דעתי גם אין צורך בלנסות ולהסביר בגלל שהאנשים שמורידים את תמונות האלו לצרכי "מורל" עלק או כל דבר הם אטומים בכדי להבין משהו כזה
פורסם 2009 בינואר 1316 שנים מחבר מה אתם משחקים אותה יפי-נפש?אף אחד לא ביקש כאן תמונות של זוועות מלחמה.זה כולה תמונות של נוף עזתי מופצץ שיש בכל מהדורת חדשות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.