עבור לתוכן

מחשב מאייבורי ב1200 שקל - תמורה בלתי רגילה לכס&#1507

Featured Replies

פורסם

אני לא רוצה לעשות פרסומת אלא רק להמליץ, מנסיון אישי על המחשב המורכב של אייבורי ב-1065 ש"ח.

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode=

אם בוחרים את הלוח גיגהבייט G31M-ES2L ומשדרגים למעבד 5200 (60 שקל) מקבלים בסיס מצוין לאוברקלוק, אפילו עם הקירור סטוק של אינטל שמגיע עם המחשב.

אם בוחרים ספק 450 וואט (עוד 30 שקל) יש מספיק כח בשביל לתקוע איזה כרטיס מסך שתרצו וגם מקבלים ספק כח שקט בזכות מאוורר 12 ס"מ.

במחשב שאני קיבלתי הגעתי ל3.33 גה"צ במתח של 1.3 וולט ו3.5 גה"צ במתח של 1.35 וולט. הטמפרטורות לא עברו 60 מעלות באף מקרה עם הקירור סטוק הגמדי.

המארז מיקרו ATX של אייבורי סביר בהחלט (בהתחשב במחיר) מבחינת איכות הבניה, איוורור ואפשרויות הרחבה. חסרונו הגדול הוא העדר פילטר אבק.

ההרכבה ברמה טובה, הכבלים מסודרים עם סטריפים ולא מפריעים לזרימת האויר ובמארז מותקנים מאווררים של 8 ס"מ עם מקום להרכיב מאווררים של 92 מ"מ במקומם.

אם למישהו היה ספק בנוגע לאיכות החלקים, המעבד כאמור מגיע בגרסת BOX, הלוח גם הוא הגיע עם הקופסא המקורית של גיגהבייט.

בכלל, שלוש שנות אחריות על המחשב אמורים להעניק ראש שקט.

החסרון העיקרי הוא שאי אפשר להזמין את המחשב עם השדרוגים השונים דרך האינטרנט אלא חייבים לעבור דרך איש המכירות בסניף שמנסה לגרום ללקוח לשדרג ובכך להעלות את הרווחיות של אייבורי על המחשב. לפחות ברגע שעוברים את המכשול הזה האספקה מהירה (הזמנתי ביום שלישי בערב וקיבלתי בחמישי בבוקר!).

לסיכום למי שמחפש תמורה טובה לכסף ומתכנן לעשות אוברקלוק של 30-40% אני ממליץ על המחשב הזה בחום, גם לגיימרים, כי ניתן להוסיף כרטיס מסך טוב ועדיין "לסגור עניין" בפחות מ-2000 שקל.

פורסם

עם ספק ג'ינרי של 400W לא הייתי שם אפילו 4830

לוח משנות הרפפו, G31 ישן ישן

ללא כרטיס מסך

חוץ מהמעבד, הארדיסק והזכרונות בכל פה גינרי/ישן

פורסם

עם ספק ג'ינרי של 400W לא הייתי שם אפילו 4830

לוח משנות הרפפו, G31 ישן ישן

ללא כרטיס מסך

חוץ מהמעבד, הארדיסק והזכרונות בכל פה גינרי/ישן

אפשר להוסיף... ואם נשרף לו חלק? שילך חפש... :cool2:

פורסם
  • מחבר

אפילו ספק כח של 300 וואט יחזיק לך כרטיס מסך ATI 4850, מעבד 5200 באוברקלוק ושני הארדיסקים בקלות.

במחשב שלי יש ספק כח 420 וואט של Thermaltake שלא נחשב איכותי במיוחד והוא מחזיק לי מעבד e6420 באוברקלוק, כרטיס מסך 8800GTS עם 640 מ"ב וארבעה הארדיסקים.

שים לב לטבלה http://arstechnica.com/reviews/hardware/ati-4800-series-review.ars/7

צריכת החשמל שמדדו שם היא עם מעבד מרובע ליבות, לוח X38 והארדיסק אחד.

פורסם

מה אתה אומר?

רק שתדע לספקים של 300W אין חיבור לכרטיסי מסך אז אתה לא יכול לחבר אחד כזה כמו 4850

פורסם

שיטת מכירה של איבורי היא עוד מתקופת P4 . הם מדגישים דברים מפגרים . זיכרונות במהירות 800 ולא 667 וכו' תפתחו מוסף 7 ימים של יום שישי תראו בדיחות מהלכות של אותו חברה . כול 1 אם ניסיון רואה את הפרסומות שלהם מחפש חברה אחרת . אלה פרסומות של חיסול מלאי . הם הדגישו למשל מערכת עם כרטיס 9500GT עם גיגה זיכרון

פורסם
  • מחבר

מה אתה אומר?

רק שתדע לספקים של 300W אין חיבור לכרטיסי מסך אז אתה לא יכול לחבר אחד כזה כמו 4850

מצד אחד אתה צודק אבל מצד שני יש כרטיסים (גם 4850) שמגיעים עם מתאם לחשמל PEG.

בכל מקרה אם התוספת לספק כח 450 וואט היא 30 שקל, בוא נגיד שלא נגיע למצב שנבדוק האם ספק 300 וואט אכן סוחב כרטיס מסך כזה.

בקשר ל"שיטות המכירה", בהודעה המקורית הזהרתי שצריך להזהר מאיש המכירות שמנסה לדחוף לך דברים מיותרים ואני בהחלט מסכים שצריך להכין שיעורי בית לפני שנכנסים לחנות של אייבורי. אחרת אתה עלול לבוא לקנות מחשב של 1200 שקל ותצא עם מחשב ב1800 שקל שהוא לא הרבה יותר טוב...

פורסם

פעם קניתי באייבורי מסך 22' רחב

והם אמרו לי שאפשר לתלות אותו על הקיר וכמובן אי אפשר היה

אז תיכננתי קומבינה מסובכת בשביל לתלות אותו אייבורי זה החנות הכי גרועה בארץ בשרות

פורסם

1. מודעות בעיתונים ובאתר החברה מיועדים בעיקר לדבר אחד:

למשוך לקוחות לחנות. וקהל היעד שלהם מתרשם בעיקר ממספרים שלא אומרים לו דבר!

2. בלא מעט מקרים איש המכירות שלהם ישב ובמשך שעה שלמה ישכנע אותך לשדרג כל פריט במחשב הזה באיומים על זה העובדה שהוא לא מוכן לקחת על מצפונו שאתה תצא ממנו עם מחשב כזה.

3. מי שכן קונה את זה, כן קונה בעיקר זבל. ספקי "300/400W/450W" ספרו לסבתא של מישהו אחר.

4. אחריות 3 שנים? ואתם תזדקקו לה.

פורסם

נראה שלאחרונה הם נתקאו עם מלאי סחורה שכבר לא מייצרים . והם מנסים להיפתר מהם בצורה אגרסיבית

פורסם
  • מחבר

תן לי רכיב אחד במחשב הזה שעונה להגדרה של "סחורה שכבר לא מייצרים"

פורסם

אמרתי שנראה זה לא אומר שלא מייצרים אותם . הספקים רוב הסיכוי מסין . כיום מי קונה זיכרונות במהירות 800 ? למעט חברות גדולות שצורכות מחשבים משרדיים בסיטונאות ? ה E2200 מיועד גם למחשבים משרדיים והוא יצא לגימלאות בשנה שנה וחצי הקרובות . רוב המשתמשים הבייתיים קונים E8400 והשאר AMD בתור מעבד בייתי זול .

פורסם
  • מחבר

הספקים של אייבורי הם אותם הספקים של SKYPC לדוגמה. כולם קונים באותם המקומות ומאותם היצרנים.

אני מבין שעברת על המפרט של המחשב רכיב-רכיב וראית שאתה לא יכול לגבות את ההצהרה שלך ואתה מנסה לרדת מהעץ ע"י טענות על זכרונות 800 (שכמובן יספיקו לך או שתשלם חצי מעלות המחשב הזה על זכרון...) ומעבד e2200 למרות שרשמתי במפורש שלקחתי את המעבד e5200 (ב-60 שקלים תוספת)

ספקים בסין? אתה חושב שהמחשב האיכותי שקנית במחיר כפול לא מיוצר בסין? תתעורר ותריח את הקפה. הכל מיוצר בסין!

פורסם

אתה חושב שיצרן אמיתי של ספקי כוח ייצר ספק של 300 או של 350 ? היצרנים קונים אותם הסין ואתה משלם על המדבקה של היצרן עוד 20 ש"ח .מעבד מרובע ליבות עם כרטיסי מסך מהדור 1 / 2 האחרונים לא יעבוד עליהם . תסביר לי אתה מה לעשות עם אלה http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=185 ?

פורסם

הבנו את הנקודה..ולפני שהדיון הזה נגרר לוויכוח על איבורי (מה שכבר קרה)..אני נועל אותו..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים