עבור לתוכן

כרטיס מסך חדש (עד 1200 ש"ח)

Featured Replies

פורסם

אהלן.

קניתי לפני כמה חודשים מחשב בשביל עבודה ואינטרנט, ועכשיו אני רוצה להשתמש בו גם למשחקים.

אני לא מתכוון לשחק במשחקים הכי כבדים בשוק, אני חושב, ולכן אין לי צורך בכרטיס מסך הכי מטורף שיש.

המפרט של המחשב שלי הוא כזה:

זיכרון פנימי: 2 GHZ

מעבד: Intel Core 2 Duo E7200

לוח אם: אני לא לגמרי זוכר, אבל איזשהו לוח אם מקורי של אינטל, והכרטיס מסך שלי מובנה עליו.

אני לא לגמרי יודע את הטווח מחיר שאני רוצה, בגלל שאני לא ממש יודע מה השוק מציע היום ובאיזה מחירים.

אני רוצה כרטיס מסך שיריץ את כל המשחקים החדשים באופן חלק, אבל כמובן שאני לא רוצה כרטיס במחירים מופקעים.

אני מניח ש1000-1200 שקל זה גבול עליון, אבל אם יש משהו במחיר נמוך מזה שיעשה את העבודה כמו שצריך, כמובן שאני אקפוץ עליו.

תודה רבה מראש לכל העוזרים.

פורסם

אהלן.

"אני לא מתכוון לשחק במשחקים הכי כבדים בשוק, "

"אני רוצה כרטיס מסך שיריץ את כל המשחקים החדשים באופן חלק, "

קודם תחליט עם עצמך, מה אתה צריך.

אגב, רוב הסיכויים שתצרך לקנות גם ספק כוח.

אלא אם לקחת אחד חזק במחשבה לשדרג את המחשב בעתיד. (מה שלא סביר)

פורסם

אין בעיה עם הדרישות שלו - הוא רוצה לשחק במשחקים חדשים באופן חלק. חלק גדול מהמשחקים החדשים לא נקרא "כבד"...

פותח האשכול - מה הרזולוציה המקסימלית של המסך שלך?

איזה ספק יש לך?

רק שתדע שכרטיס בתקציב של 1000 ש"ח מתמודד עם כל המשחקים החדשים והכבדים שבהם בצורה מעולה.

יש לך גם מעבד חזק מאוד יחסית למערכת שנבנתה לאופיס/אינטרנט.

פורסם
  • מחבר

הכוונה שלי הייתה שאני רוצה להיות יכול להריץ משחקים חדישים באופן חלק, אבל לאו דווקא ברזולוציות הכי גבוהות שיש, עם רמת הפירוט הגבוהה ביותר שיש.

המארז שלי:

ANTEC NSK6580 430W

אני לא לגמרי יודע מה הרזולוציה המקסימלית של המסך, אבל המסך הוא: Samsung SyncMaster2245BW

ממש תודה לעוזרים.

פורסם

במשהו כמו 1100 יש 4870, יתאים מעולה.

פורסם
  • מחבר

אני לא ממש מבין בכרטיסי מסך.

יש אפשרות לרשום דגם מדויק, חברה, אולי גם קישור, והסבר למה זה כרטיס מסך טוב שיתאים?

תודה רבה.

פורסם

sapphire ‏HD 4850 512MB כרטיס מעולה עולה בין 800 ל850

hd 4870 512MB sapphire עולה באזור ה1200 פחות או יותר תלוי איפה אתה קונה

שניהם כרטיסים מעולים ה4870 יותר חזק תלוי בדרישות שלך ולכמה זמן אתה רוצה שהכרטיס יחזיק לך,4870 יפעיל משחקים לתווך יותר ארוך

רשימת חנויות שאתה יכול חפש בהם:

www.skypc.co.il

www.iqpc.co.il

www.ksp.co.il

www.ivory.co.il

אם אתה חושב שתזדקק לשירות ואחריות בצורה רצינית ה2 האחרונות לא מומלצות לפי דעות של חברי הפורום למרות שלדעתי אין בעיה איתם

פורסם

sapphire ‏HD 4850 512MB כרטיס מעולה עולה בין 800 ל850

hd 4870 512MB sapphire עולה באזור ה1200 פחות או יותר תלוי איפה אתה קונה

שניהם כרטיסים מעולים ה4870 יותר חזק תלוי בדרישות שלך ולכמה זמן אתה רוצה שהכרטיס יחזיק לך,4870 יפעיל משחקים לטווח יותר ארוך

ה4870 אכן יותר חזק, אני לא יודע אם הוא שווה את ה500-450 ש"ח הפרש, ומה שלא נכון לומר זה שיחזיק לטווח ארוך יותר, מי אמר?

מאיפה אתה יודע מה יהיה בעוד שנה?

הטכנולוגיה מתקדמת בתדירות גבוהה מידי, אל תסמוך על זה.

פותח הדיון.

תחשוב כמה בא לך להשקיע, עקרונית שני אלה יתאימו לך בדיוק ושניהם יתנו לך אחלה תמורה לכסף ואחלה ביצועים במשחקים של הדור החדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים