עבור לתוכן

hebrew problem!

Featured Replies

פורסם

Finally, I got Ubuntu 8.10 installed & it's looking awesome

:).

so far I have encountered only one problem, for some reason i can't write in Hebrew!

I don't understand why, since i installed the Hebrew language pack using Synaptic+ added the Hebrew Layout for the keyboard...

I guess I'm doing something wrong, so can anyone help me out here please?

Also, I'm looking for Winamp replacement, since i read there isn't any Linux version!

which application in ubuntu resembles the most to winamp?

ok, maybe one last thing

:P. the font in firefox & in general sucks ass....which one are you using, and how do i install it?

עריכה:

בעיה נוספת שהתעוררה, כונן D, מסוג NTFS, שעליו שמורים כל קבצי המוסיקה והסרטים, לא מזוהה בלינוקס.

רק כונן C, שעליו מותקן XP+לינוקס מזוהה.

איך אני מסדר את הבעיה?

פורסם

1. מדריך להתקנת עברית

2. יש כמה - תנסה את אלה שמותקנים ותתקין עוד כמה דרך synaptic. אני אוהב את Amarok אבל הוא מותאם יותר לסביבת KDE.

3. תתקין את החבילות culmus (פונטים עבריים מעולים) ואת msttcorefonts (חלק מהפונטים של MS) ואז תנסה לשחק עם ההגדרות.

פורסם

LOL

בלינוקס ALT+SHIFT לא משנה את השפה בברית המחדל.

תוסיף את האפשרות לדעתי בתפריט ה-Administration. אם לא תמצא אבדוק לך בערב.

פורסם
  • מחבר

1. מדריך להתקנת עברית

3. תתקין את החבילות culmus (פונטים עבריים מעולים) ואת msttcorefonts (חלק מהפונטים של MS) ואז תנסה לשחק עם ההגדרות.

1) האמת שכבר פעלתי לפיו מההתחלה...

2)התקנתי את הפונטים, אבל אני לא מוצא אותם בפיירפוקס.

LOL

בלינוקס ALT+SHIFT לא משנה את השפה בברית המחדל.

תוסיף את האפשרות לדעתי בתפריט ה-Administration. אם לא תמצא אבדוק לך בערב.

:P מאיפה אני אמור לדעת?

אני אבדוק עוד טיפה אם אצליח למצוא את זה לבד.

תודה :)

פורסם

System -> Preferences -> Keyboard -> Layouts -> Other Options -> Layout Switching

בסוף היית מוצא את זה לבד :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אחלה, עובד...תודה שוב :).

יש לי בעיה אחרת, ואני ארשום אותה כאן במקום לפתוח דיון חדש:

כונן C מזוהה ואני יכול לגשת אליו (עליו מותקן גם לינוקס), אבל כונן D (שעליו שמורים כל קבצי המוסיקה) לא מופיע לי בלינוקס! מחיצה מסוג NTFS. איך אני מוצא את המיקום שלה?

פורסם
  • מחבר

אני אקרא את ה-FAQ שיש שם אחרי העבודה...

דרך אגב, אתה ממליץ לבזבז את הזמן ולעקוב אחרי המדריכים שיש שם, או פשוט ליצור מחיצת FAT32 חדשה ולהעביר אליה את כל הקבצים מ-D?

פורסם

לינוקס כבר תומך בNTFS ואין איתו בעייה.

כונן C שלך הוא גם NTFS?

sudo fdisk -l | grep NTFS

מראה לך את כונן D? היא לא תופיע כ D אבל לפי הגודל תנסה לזהות אותה.

פורסם

אם מתאפשר לך עדיף FAT32, לרוב מהיר יותר תחת לינוקס.

התמיכה של לינוקס ב-NTFS אינה מושלמת.

פורסם
  • מחבר

יצא שהכונן כן מופיע ב-"מחשב", רק שבשם new voluem! זאת הסיבה שלא זיהיתי אותו :).

איך אני משנה את השם של הכוננים רק בלינוקס? ש-c ו-d יופיעו באותיות שלהם כל אחד....[br]פורסם בתאריך: 14.01.2009 בשעה 14:09:53

עוד כמה בעיות קטנות שמציקות לי!

כשאני מפעיל את פיירפוקס, אז החלון שלה משתלט ומסתיר את הכל, כולל הפאנלים שלמטה (שעליהם מופיע השעון, התפריט של לינוקס, הטאבים של כל אפליקציה שפתוחה וכו'). זאת אומרת, שאם אני רוצה לעבור מפיירפוקס לתוכנה אחרת שפועלת למשל, אני צריך לסגור את פיירפוקס וכך להגיע לתוכנה שמאחוריה (כי הפאנל שעליו האפליקציות מוסתר מאחורי פיירפוקס, ואפילו הכפתור שממזער את פיירפוקס לא מופיע עליה).

ה-caps lock לא עובד כשהמקלדת על מצב עברית, רק כשאני במצב אנגלית! ניסיתי לשחק עם האופציות: System -> Preferences -> Keyboard -> Layouts -> Other Options, אבל לא מצאתי אחת מתאימה, שתגרם לו לרשום אותיות אנגלית גדולות גם במצב עברית.

פורסם

התמיכה כיום בNTFS היא מלאה. הדבר היחידי שחסר הוא fsck. כלומר תצטרך לכבות את הדיסק הכיבוי מסודר או להריץ chkdsk.

אפשרות טובה אחרת לשימוש במחיצה היא ext3 עם דרייבר לחלונות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים